Očevi

10 osobina koje djeca najčešće nasljeđuju od očeva

Karakterne osobine i fizički izgled djeca nasleđuju od oba roditelja, ali isto važi i za bolesti i različite zdravstvene rizike.

Vodič kroz trudnoću za buduće očeve

Razdoblje trudnoće može biti uzbudljivo ne samo za majke već isto toliko i za očeve, stoga je važno da znate šta se sve događa tokom trudnoće kako biste bili spremni na dolazak bebe, ali i pružili podršku ljepšoj polovici tokom fizičkih i emocionalnih promjena.

Očevi na porodiljskom ruše predrasude

BANJALUKA - U Republici Srpskoj prošle godine 37 očeva je koristilo pravo na porodiljsko odsustvo, rekli su u Javnom fondu za dječju zaštitu Republike Srpske.

Svega 300 očeva koristi pravo na porodiljsko odsustvo

BEOGRAD - U Srbiji svega 300 očeva koristi pravo na porodiljsko odsustvo, odnosno naknadu zarade za vrijeme odsustva sa posla radi njege djeteta, saopštio je ekonomski portal "Kamatica", pozivajući se na Ministarstvo za rad, zapošljavanje i boračka i socijalna pitanja Srbije.

Tate rijetko na porodiljskom odsustvu

BANJALUKA - Posao u kancelarijama, na gradilištima, u pogonima ili na drugim radnim mjestima ukupno 22 oca iz RS prošle godine zamijenila su hranjenjem i presvlačenjem beba jer su koristili porodiljsko odsustvo, ali kako kažu nadležni, još malo muškaraca koristi ovo zakonsko pravo.

Najčitanije