OŠ Branko Radičević

Prolongiran završetak dogradnje OŠ "Branko Radičević"

BANJALUKA - Učenici Osnovne škole "Branko Radičević" ni u drugom polugodištu neće dobiti novih osam učionica jer je završetak dogradnje ove obrazovne ustanove prolongiran zbog nepredviđenih radova, potvrdili su u Ministarstvu prosvjete i kulture RS.

Potpisan ugovor o dogradnji Osnovne škole "Branko Radičević"

BANJALUKA - Ugovor za dogradnju objekta Osnovne škole "Branko Radičević" na Starčevici u Banjaluci, vrijedan 1.399.478 KM, čijom bi realizacijom do drugog polugodišta trebalo da bude riješen dugogodišnji problem nedostatka prostora najbrojnije škole u RS, zbog koje đaci idu u tri smjene, potpisan je danas.

Poništen postupak javne nabavke za dogradnju banjalučke škole "Branko Radičević"

BANJALUKA – Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske donijelo je danas Odluku o poništavanju postupka javne nabavke za dogradnju Osnovne škole „Branko Radičević” u Banjaluci.

Osam novih učionica u banjalučkoj OŠ "Branko Radičević"

BANJALUKA - Hronični problem s nedostatkom prostora za odvijanje nastave u Osnovnoj školi "Branko Radičević" na Starčevici u Banjaluci uskoro bi trebalo da bude riješen jer su projekat i revizija za njenu dogradnju završeni.

Najviše prvačića u RS u banjalučkoj OŠ "Branko Radičević"

BANJALUKA - Školu sa najviše đaka u Republici Srpskoj, OŠ "Branko Radičević" u naselju Starčevica, ove školske godine pohađaće 220 prvačića, što je za 15 manje u odnosu na prošlu godinu, potvrdila je Darija Mićić, direktorica ove škole.

Cvijanović: Dogradnja OŠ "Branko Radičević" jedan od prioriteta

BANJALUKA - Dogradnja škole sa najviše đaka u RS, OŠ "Branko Radičević", sa 10 novih učionica i fiskulturnom salom jedan je od prioriteta, a početak radova zavisi od završetka projekta, rekla je u petak Željka Cvijanović, premijerka RS.

Rješenje problema u OŠ "Branko Radičević": U druge škole rasporediće 162 učenika

BANJALUKA - Dugogodišnji problem prevelikog broja učenika u Osnovnoj školi "Branko Radičević" u mjesnoj zajednici Starčevica konačno bi mogao biti riješen ako odbornici na narednoj sjednici Skupštine grada daju zeleno svjetlo za Prijedlog zaključka o utvrđivanju prijedloga upisnih područja za 26 centralnih i područnih osnovnih škola na teritoriji grada.

Đaci banjalučke OŠ "Branko Radičević" dobijaju 10 novih učionica i salu

BANJALUKA - Škola sa najviše đaka u Republici Srpskoj - OŠ "Branko Radičević" u Banjaluci biće proširena sa 10 novih učionica i fiskulturnom salom.

Predavanje o bezbjednosti za učenike OŠ "Branko Radičević"

BANJALUKA - Učenici Osnovne škole "Branko Radičević" posjetili su danas Fakultet za bezbjednost i zaštitu na Nezavisnom univerzitetu Banjaluka (NUBL), gdje su se upoznali sa prvim bezbjednosnim koracima u slučaju zemljotresa, poplave, požara, kao i bezbjednosti na internetu.

Najčitanije