OBN

Samra Menzilović Ćatić nova voditeljka Stola za 4

U ekipu jedne od najgledanijih emisija u bh eteru “Stol za 4” dolazi nova voditeljica Samra Menzilović Ćatić. Njen zarazan osmijeh i pozitivna energija sigurno će razveseliti gledaoce i takmičare.

Paramparčad: Prošnja nakon koje slijedi velika tragedija i suze

Serija Paramparčad od sinoć je ušla u potpuno novu fazu. Ova će sezona biti prepuna prevrata i tragičnih događaja, te će se definitivno potvrditi ono što turska javnost odavno zna – ovo je najbolji scenarij za neku sapunicu ikada napisan u Turskoj.

BH Premijera serije "Nemoj da zvocaš" na OBN-u

Na OBN TV sutra će premijerno za BiH biti prikazana prva epizoda nove exYU humorističke serije "Nemoj da zvocaš". Serija je rađena po slavnoj licenci koja je oduševila italijane i špance, ali scenaristi su humor prilagodili našim prostorima.

Larisa Cerić specijalna gošća u sportskom magazinu "Finale"

Nova emisija sportskog magazina TV OBN "Finale" očekuje gledaoce večeras u standardnom terminu od 19 sati i 15 minuta. Gosti su Larisa Cerić, Brane Crnogorac i Muhamed Bikić.

Inspiracija: Znate li šta kuhate sutra za ručak?

Lonci i Poklopci su najdugovječniji kulinarski šou Bosne i Hercegovine, pa stoga vjerna publika zna šta može očekivati. Nedjeljom popodne uvijek se kuha najbolje na OBN-u.

Nakon eksplicitnih fotki odvela muža daleko od obožavateljica

Indijska glumica Rubina Dilaik, koju gledamo u seriji “Sestre“ na OBN-u, otišla je u Indoneziju na medeni mjesec tek nedavno. Indijski mediji tvrde kako je glumica toliko ljubomorna da supruga Abhinava Shuklu skriva od obožavateljki.

Parada i Folk novi pokloni gledaocima OBN Televizije

AMC Networks, većinski vlasnik OBN TV, je poznata po tome što ulaže u serijski i filmski program te će tako i ove jeseni, pored već poznatih emisija, glavni adut predstavljati serijski program koji je uvijek uživao veliku popularnost kod publike u regiji.

Srce mafije, nova serija koja će vas ostaviti bez daha

"Srce mafije" je priča o Hiziru Čakirbeju, jednom od najjačih članova lanca švercanja oružja. Nakon nekog vremena, on postaje vođa cijelog lanca, dok u isto vrijeme pokušava održati dobar odnos s mafijom, vladom i svojom velikom porodicom.

Hurem i Čakir se vraćaju na OBN u nastavku "Doline vukova"

Unosna trgovina oružjem raspaliće fitilj i postati pogodno tlo za korupciju i mafijaške obračune. U igri mačke i miša, gledaćemo sukob najuticajnijih trgovaca i države, ali i rat dvije žene, neiscrpnu borbu vođenu da se sačuva porodica, ali i odbrani ljubav.

Okršaj bake i modernog kuvara u spremanju šiš ćevapa

Nastavlja se nova sezona OBN-ovog kulinarskog showa "Iz bakine kuhinje" sa osvježenim konceptom.

Najčitanije