OBN

Sjajne Komedije “Stado“ i “Parada“ za vikend na OBN-u

Humoristični vikend za dobro raspoloženje na OBN-u, nastavlja se i s krajem 2019. godine. U subotu i nedjelju nakon serije “Nemoj da zvocaš“ gledaoci OBN-a mogu uživati u komedijama “Stado“ i “Parada“.

Vox populi ima novo lice: Što narod misli, Mimo govori

Svi već znate rubriku "Vox Populi" Mime Šahinpašića koja se do sada emitovala u okviru informativnog programa OBN televizije. Zbog velike gledanosti i popularnosti ova rubrika postaje emisija koja će se emitovati dva puta sedmično kao početak novog lica OBN-a.

Praznici na OBN-u u znaku programa za djecu i oko djece

Uplovili smo u mjesec praznika kada se osjećamo posebno. Na pijedestal su stavljena djeca, te će tako biti i u programu OBN-a. Iz ove TV kuće najavljuju novu emisiju o majčinstvu i premijerni blok najnovijih crtića u jutarnjim satima.

Dejana Rosuljaš Špiler ugostila najpoznatiju pljačkašicu na planeti

Ove nedjelje najdugovječniji talk-show u regiji donosi ekskluzivnu ispovijest žene koja je bila mozak najvećih pljačkaških operacija u ovom stoljeću: brzih, hrabrih i zaista drskih krađa.

Kraj četvrte sezone Elif donosi krv i suze

Četvrta sezona trenutno najgledanije serije u BiH Elif, bliži se kraju. Uzbudljive posljednje epizode upravo se emituju na OBN-u, a nova sezona se očekuje za 15-tak dana.

Dejana talk show ovog vikenda ruši tabue i donosi životne priče

Bliži se u 700-to izdanje „Dejana Talk Show-a“, ali prije nego proslavimo, ovoga vikenda očekuju vas sjajne teme. U subotu će kod Dejane u studiju biti ljudi koji imaju problem s vidom, a u nedjelju saznajte koji je to pas pravi za vas.

Serija "Srce mafije" sve više nalikuje na slavnu "Dolinu vukova"

Publika u Turskoj, ali i u Bosni i Hercegovini, oduševljena je što serija "Srce mafije" svakim danom poprima sve više karakteristika slavne serije o Polatu i kriminalnom miljeu Turske. Sličnost nije slučajnost jer je producent isti, Raci Sasmaz.

Baka Azra zna što se sve može napraviti od kestena

Baka/nana Azra Barakovac ima odgovor na pitanje: Što se sve može napraviti od kestena? Slatke i slane kombinacije su nešto što ova jesenska namirnica odlično podnosi. Sve to u emisiji “Iz bakine kuhinje“ Televizije OBN.

Samra Menzilović Ćatić nova voditeljka Stola za 4

U ekipu jedne od najgledanijih emisija u bh eteru “Stol za 4” dolazi nova voditeljica Samra Menzilović Ćatić. Njen zarazan osmijeh i pozitivna energija sigurno će razveseliti gledaoce i takmičare.

Paramparčad: Prošnja nakon koje slijedi velika tragedija i suze

Serija Paramparčad od sinoć je ušla u potpuno novu fazu. Ova će sezona biti prepuna prevrata i tragičnih događaja, te će se definitivno potvrditi ono što turska javnost odavno zna – ovo je najbolji scenarij za neku sapunicu ikada napisan u Turskoj.

Najčitanije