OBN

Nova sezona Stola za 4 - još kreativnija i puna iznenađenja

Nova sezona kulinarskog showa "Stol za 4" počela je prošle sedmice, a ekipa je već u Olovu.

Elif osvaja i Latinsku Ameriku

Trenutno najgledanija serija u BiH Elif, na putu je postati najpopularnija turska serija ikada. Naime, osim što je ova topla priča, koju pratite u programu TV OBN, osvojila gledaoce u Evropi, na Bliskom Istoku i u Indoneziji, sada pokorava i veliko tržište Latinske Amerike.

Ona je najljepša turska glumica nove generacije

Zvijezda je rođena! Glumica iz serije "Bella" Şilan Makal jedan je od najguglanijih pojmova u Turskoj nakon što je pomenuta serija doživjela nenadanu slavu u ovoj zemlji.

Glumca iz serije “Sestre“ prevarila supruga, a onda ga isprozivala

Indijska serija “Sestre“ osvojila je srca gledatelja u BiH, a isto čini i glavni glumac Vivian Dsena. Uloga Harmana svidjela se gledateljkama TV OBN, pa su detalji iz njegovog privatnog života postali zanimljivi.

Odmetnica najavljuje povratak latino serija na OBN TV

Jedna od najuspješnijih telenovela u novije vrijeme u Kolumbiji, Odmetnica, počinje novu eru latino sapunica na OBN TV. Ovu ćete seriju gledati radnim danom u 16 sati.

Serija Zlatni dvori donijela joj slavu i modni uspjeh

Osim što je talentovana gumica, Katarina Baban, Ana iz “Zlatnih dvora“, je privatna preduzetnica i ima svoj modni brend. Modele prikazuje u svom showroomu koji je otvorila u Zagrebu.

Ljeto na OBN-u: Počinju Zlatni dvori i novi termin za seriju Bella

Ljetna TV shema OBN-a počela je u ponedjeljak 9. jula. Seriju "Bella" možete gledati u novom terminu od 22:10 h naveče, a od 17.55 h radnim danom OBN TV će emitovati izvrsnu hrvatsku sapunicu "Zlatni dvori".

Glumac iz serije “Bella“ srušio internet slikama s plaže

Tolgu Mendija gledamo u seriji „Bella“ na OBN-u. Glumac je već pobrao simpatije pripadnica ljepšeg pola u BiH, a dobre vijesti za dame su da se odlučio razgolititi.

OBN najavljuje novo imenovanje u upravi

OBN televizija, vodeća komercijalna televizijska mreža u Bosni i Hercegovini najavila je promjenu u upravi OBN-a. OBN je dio AMC Networks International Central and Northern Europe (AMCNI CNE).

Zloća iz serije Paramparčad: Ne žalim što nemam djecu

Kad je Nursel Kose, Keriman iz serije "Paramparčad", svojedobno dobila scenarij na čitanje kako bi odlučila hoće li prihvatiti ulogu u seriji sa velikim turskim zvezdama Erkanom Petekkayom, Ebru Ozkan i Nurgül Yeşilçay, njen lik je bio jedan od sporednih.

Najčitanije