OBN

Kulinarski show "Da, draga!" otkriva: Vole li žene više muškarce koji im kuhaju?

Ovo ne smijete propustiti! Nastavlja se najzabavniji kuharski show za parove "Da, draga!"

"Siročad" - najgledanija serija u Turskoj od utorka na OBN-u

Potresna drama koja već mjesecima drži tursku publiku prikovanu uz TV ekrane dolazi i u Bosnu i Hercegovinu.

Adrijana Kurtišaj-Bikić otkrila kako se snalazi u kuhinji i još ponešto

Kuvarski šou "Da, draga", koji gledaoci u našoj zemlji mogu pratiti u programu OBN televizije, od početka emitovanja bilježi odličnu gledanost i pozitivne kritike, kako publike, tako i samih učesnika. Završen je i prvi ciklus takmičenja, u kojem su, nakon prvog kruga i osam takmičarskih parova, četiri para prošla u polufinale, a sada su poznata i imena pobjednika.

TV OBN postavlja standarde: Dolazi najbolja arapska serija

Arapski svijet zadnjih godina otkriva potencijal sapunica. U tome prednjači Libanon, u kojem zadnjih godina cvjeta produkcija sjajnih serija koje upravo dolaze pred gledaoce u Bosni i Hercegovini putem Televizije OBN.

Nova sezona "Stola za 4", ali u starom ruhu

Koncept emisije "Stol za 4" bio je promijenjen je zbog pandemije virusa korona. Ekipa OBN televizija odlučila je izbjeći rizike i snimati online izdanje zbog društvene odgovornosti koju ima TV stanica sa nacionalnom licencom.

U seriji "Šampion" glumi najzgodniji mušakarac svijeta

Ljubitelji turskih sapunica od početka decembta na OBN TV moći će pratiti hit-seriju "Šampion". Puna intriga, ljubavnih zapleta, ljubavi oca i sina, sapunica "Šampion" pravi je razlog da hladne jesenje i zimske dane provedete uz OBN Televiziju.

Serija godine "Amanet" na OBN TV

Jedna od najgledanijih serija u Turskoj s početka ove godine, dolazi i na OBN. Srceparajuću priču o dječaku Jusufu, koji se nađe u vatri između dvije obitelji, moći ćete pratiti od 30.11. u 17 sati.

Serkan Čajoglu, zavodnik sa osmijehom

Na male ekrane dolazi još jedna kriminalistička serija koju ćete rado gledati. Riječ je o seriji "Halka" koju će gledaoci u BiH moći pratiti večeras od 22 sata na programu OBN TV.

Napeta, strasna i dinamična serija "Halka" u program OBN TV

Prije 20 godina dogodilo se ubistvo a njegove okolnosti do danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.

Veliki uspjeh serije "Melek" koja se emituje na OBN TV

Zbog velikog uspjeha serije MELEK u Turskoj, a koju gledaoci u BiH mogu pratiti svaki dan od 21 sat na OBN TV, uprava TRT-a je odlučila da se glumačke ekipe vrate setovima i nastavi se sa snimanjem druge sezone poštujući sve mjere zaštite.

Melek - nova HIT serija u programu OBN Televizije

Odbrojavanje je započelo za TV seriju "Melek" koja će u petak naveče stići na ekrane OBN Televizije. Serija zaokuplja pažnju svakog gledaoca svojom jakom pričom i gotovo da nema niti jednu manu. Uzbudljiva dramska radnja traje tokom svih 100 epizoda i ostavlja bez daha.

Filip Juričić: Nova uloga na čistoj ekavici

Hrvatski glumac Filip Juričić omiljen je u cijeloj regiji, a posebino u Srbiji. Zbog toga često dobija uloge preko granice, pa je tako dobio jednu od glavnih uloga u sapunici "Tate" koja ruši sve rekorde gledanosti na OBN TV. Seriju TATE možete gledati radnim danima od 18 sati.

Prva sezona Shopping kraljice u BIH: Mostarke pokazale kako se to radi

Koncept emisije je da pet kandidatkinja dobije određenu temu prema kojoj moraju odabrati svoj outfit i predstaviti ga protukandidatkinjama, a na kraju sedmice uz pomoć Emerika Gudelja odlučuju koja je sedmična pobjednica.

"Ljubav je na selu": Farmeri prezahtjevni, kandidatkinje u bolnici

OBN Televizija pripremila je u novoj sezoni mnogo toga za svoje gledaoce, ali projekat koji se definitivno izdvaja je “Ljubav je na selu“. U međunarodnoj sezoni su do sada najzahtjevniji farmeri i jedna farmerica, a to nikako ne "sjeda" onima koji traže ljubav.

Nikad bolja sezona na OBN-u: Sve što trebate od televizije ove jeseni

​Nova sezona na OBN-u počela je prije nekoliko dana, a već se bilježe gledanosti koje čak premašuju i očekivanja.

Najčitanije