OBN

TV OBN postavlja standarde: Dolazi najbolja arapska serija

Arapski svijet zadnjih godina otkriva potencijal sapunica. U tome prednjači Libanon, u kojem zadnjih godina cvjeta produkcija sjajnih serija koje upravo dolaze pred gledaoce u Bosni i Hercegovini putem Televizije OBN.

Nova sezona "Stola za 4", ali u starom ruhu

Koncept emisije "Stol za 4" bio je promijenjen je zbog pandemije virusa korona. Ekipa OBN televizija odlučila je izbjeći rizike i snimati online izdanje zbog društvene odgovornosti koju ima TV stanica sa nacionalnom licencom.

U seriji "Šampion" glumi najzgodniji mušakarac svijeta

Ljubitelji turskih sapunica od početka decembta na OBN TV moći će pratiti hit-seriju "Šampion". Puna intriga, ljubavnih zapleta, ljubavi oca i sina, sapunica "Šampion" pravi je razlog da hladne jesenje i zimske dane provedete uz OBN Televiziju.

Serija godine "Amanet" na OBN TV

Jedna od najgledanijih serija u Turskoj s početka ove godine, dolazi i na OBN. Srceparajuću priču o dječaku Jusufu, koji se nađe u vatri između dvije obitelji, moći ćete pratiti od 30.11. u 17 sati.

Serkan Čajoglu, zavodnik sa osmijehom

Na male ekrane dolazi još jedna kriminalistička serija koju ćete rado gledati. Riječ je o seriji "Halka" koju će gledaoci u BiH moći pratiti večeras od 22 sata na programu OBN TV.

Napeta, strasna i dinamična serija "Halka" u program OBN TV

Prije 20 godina dogodilo se ubistvo a njegove okolnosti do danas nisu razriješene. Policija je zbog nedostatka dokaza zatvorila slučaj.

Veliki uspjeh serije "Melek" koja se emituje na OBN TV

Zbog velikog uspjeha serije MELEK u Turskoj, a koju gledaoci u BiH mogu pratiti svaki dan od 21 sat na OBN TV, uprava TRT-a je odlučila da se glumačke ekipe vrate setovima i nastavi se sa snimanjem druge sezone poštujući sve mjere zaštite.

Melek - nova HIT serija u programu OBN Televizije

Odbrojavanje je započelo za TV seriju "Melek" koja će u petak naveče stići na ekrane OBN Televizije. Serija zaokuplja pažnju svakog gledaoca svojom jakom pričom i gotovo da nema niti jednu manu. Uzbudljiva dramska radnja traje tokom svih 100 epizoda i ostavlja bez daha.

Filip Juričić: Nova uloga na čistoj ekavici

Hrvatski glumac Filip Juričić omiljen je u cijeloj regiji, a posebino u Srbiji. Zbog toga često dobija uloge preko granice, pa je tako dobio jednu od glavnih uloga u sapunici "Tate" koja ruši sve rekorde gledanosti na OBN TV. Seriju TATE možete gledati radnim danima od 18 sati.

Prva sezona Shopping kraljice u BIH: Mostarke pokazale kako se to radi

Koncept emisije je da pet kandidatkinja dobije određenu temu prema kojoj moraju odabrati svoj outfit i predstaviti ga protukandidatkinjama, a na kraju sedmice uz pomoć Emerika Gudelja odlučuju koja je sedmična pobjednica.

Najčitanije