OKK Feniks

Spektakularan start OKK Feniks u bh. eliti

Omladinski košarkaški klub Feniks iz Banjaluke imao je debi iz snova u prvenstvu BiH za košarkašice. Banjalučanke su već na startu prvenstva najavile da će biti hit ove sezone u Ligi 13, a u okviru prvog kola deklasirale su tuzlansko Jedinstvi rezultatom 107:50.

Košarkašica Feniksa Danijela Popović: Napravljen je pobjednički tim

U Omladinskom košarkaškom klubu Feniks rade punom parom kako bi što spremniji dočekali debitantsku sezonu u Ligi 13 za košarkašice. Ne pamti se kada je jedan debitant izazvao toliko pažnje kao mladi banjalučki kolektiv koji će, po mišljenju mnogih, u sezonu ući kao jedan od favorita za osvajanje šampionske titule.

OKK Feniks upalio motore, nikad jači debitant u bh. eliti

Omladinski Košarkaški klub Feniks u Banjaluci je zvanično počeo pripreme za istorijsku sezonu u elitnom rangu bh. košarke u kojem će biti debitant.

Nikolina Džebo: Korona i ambicije OKK Feniks prevagnuli

Dugo je vagala ponude, a na kraju je odlučila da narednu sezonu provede u Banjaluci. Nikolina Džebo (25) posljednje je u nizu velikih pojačanja Omladinskog košarkaškog kluba Feniks, koji je očit u namjeri da najboljim bh. ekipama pomrsi konce i to u debitantskoj sezoni elitnog ranga bh. košarke.

Darko Kosić, trener OKK Feniks: Želja se zove WABA liga

Omladinski košarkaški klub Feniks sklapa igračku križaljku za debitantsku sezonu u elitnom rangu bh. košarku i ako je suditi po onome što je do sada uradio u prelaznom roku, ovaj banjalučki kolektiv mogao bi napraviti pravi bum u narednoj sezoni.

Najčitanije