OLIMPIJSKE IGRE

"Olimpijske igre će biti održane bez obzira na koronu"

Odgođene Olimpijske igre u Tokiju biće održane bez obzira na pandemiju virusa korona, izjavio je danas potpredsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Džon Kouts.

Vakcina nije uslov za održavanje Olimpijskih igara u Tokiju

Vakcina nije uslov za održavanje odgođenih Ljetnih olimpijskih i paraolimpijskih igara sljedeće godine, rekao je u petak izvršni direktor Igara u Tokiju.

Japanske kompanije protiv OI u Tokiju

Većina japanskih kompanija, od gotovo 13.000 anketiranih, protivi se održavanju Olimpijskih igara i Paraolimpijskih igara naredne godine u Tokiju.

Na pomolu novo pomjeranje ili otkazivanje OI u Tokiju

Ljetne olimpijske igre u Tokiju zbog pandemije virusa korona nisu održane ove godine nego su odgođene za sljedeću, a prema posljednjim informacijama, više od 70 odsto Japanaca ne želi da glavni grad ove zemlje bude domaćin Igara.

Saradnja Koike i Abea povodom pandemije i Olimpijskih igara

TOKIO - Novoizabrana guvernerka Tokija Juriko Koike i njen politički rival japanski premijer Šinzo Abe postigli su dogovor o zajedničkom upravljanju pandemijom kako bi Olimpijske igre mogle bezbjedno da se održe naredne godine, prenio je AP.

Moguće novo odlaganje OI

Direktor Organizacionog odbora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Moguće novo odlaganje Olimpijskih igara

Direktor Organizacionog odbrora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Bah: OI u Tokiju će biti održane naredne godine ili ih neće biti

Olimpijske igre u Tokiju održaće se naredne godine ili ih neće biti, izjavio je predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah.

Indija razmišlja o kandidaturi za OI 2032

Indija razmišlja da se kandiduje za organizaciju Ljetnih olimpijskih igara 2032., potvrdio je za njemačku novinsku agenciju DPA predsjednik Olimpijskog komiteta Indije.

Moguće potpuno otkazivanje Olimpijskih igara

Olimpijskih igara u Tokiju neće biti ukoliko pandemija oboljenja Kovid-19 ne bude dovedena pod kontrolu do sljedeće godine, izjavio je predsjednik Organizacionog komiteta Јoširo Mori.

Najčitanije