OVK

Pripadnik OVK dobio poziv za saslušanje u svojstvu okrivljenog

PRIŠTINA - Bivši pripadnik terorističe OVK Bahri Gaši objavio je da je dobio poziv za saslušanje od Specijalnog tužilaštva u Hagu.

Dvojica pripadnika OVK dobila pozive iz Haga

PRIŠTINA - Dvojica pripadnika bivše terorističke OVK Abedin Daka iz sela Cerovik kod Kline i Šarif Tahiri iz sela Tardevce, kod Glogovca, dobili su pozive za saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu.

"Veliki gazda" OVK i bivši Tačijev saradnik pozvan u Hag

BEOGRAD - Osuđeni ratni zločinac i jedan od osnivača takozvane Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Sabit Geci, dobio je poziv i na saslušanje u Specijalnom tužilaštvu u Hagu trebalo bi da se javi 30. januara.

Poziv iz Haga stigao i bivšem načelniku generalštaba OVK

PRIŠTINA - Bivši član Generalštaba Oslobodilačke vojske Kosova (OVK) Redžep Seljimi dobio je poziv za saslušanje o zločinima OVK pred Specijalnim tužilaštvom u Hagu.

"Mandat suda za zločine OVK trajaće do okončanja svih postupaka"

BEOGRAD - Mandat tužilaštva i specijalnog suda za zločine bivše OVK, koji ističe 30. juna 2020. godine, biće nastavljen sve dok svi postupci ne budu okončani, rekla je portparol suda u Hagu Anđela Grijep.

Zeri: Poziv u Hag za 110 članova OVK, uskoro moguća prva hapšenja

PRIŠTINA - Do sada je 110 članove Oslobodilačke vojske Kosova, među su i pripadnici njene komandne strukture, dobilo poziv da se pojavi pred Tužilaštvom Specijalnog suda za ratne zločine na KiM, sa sjedištem u Hagu, piše prištinski list Zeri.

Tačijev ujak pozvan u Hag

PRIŠTINA - Bivši komandant terorističke OVK Azem Sulja dobio je poziv za saslušanje u Specijalnom tužilaštvu Suda u Hagu pred kojim će biti suđeno pripadnicima OVK za zločine počinjene nad Srbima i nealbancima od početka 1998. do kraja 2000. godine.

U Ljubljani saslušanje nekadašnjeg komandanta OVK

PRIŠTINA - Nekadašnjeg komandanta terorističke OVK Naima Maljokua u naredna dva dana u Ljubljani će saslušati istražioci Specijalnog suda za zločine OVK.

Bivša pripadnica OVK dobila poziv iz Haga

PRIŠTINA - Bivša poslanica Demokratske partije Kosova, Safete Haderđonaj, potvrdila je da je pozvana na saslušanje u Specijalni sud, sa sjedištem u Hagu.

Morina tvrdi da ne zna zašto mu je oduzet britanski pasoš

PRIŠTINA - Bivši pripadnik takozvane OVK Tomor Morina koji je prošle nedelje oslobođen iz ekstradicijskog pritvora u Skoplju izjavio je da ne zna zašto su makedonski vlasti zadržal njegov britanski pasoš.

Najčitanije