Obdukcija

Sarajlija: Obdukciju preminule od virusa korona uraditi u RS

SARAJEVO - Tužilaštvo Kantona Sarajevo naredilo je obdukciju tijela Advije Kanlić, preminule prije skoro dva mjeseca od posljedica virusa korona, i ona bi trebala biti izvršena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Šeranić: Obdukcije nisu opasnost za širenje virusa korona

BANJALUKA - Ministar zdravlja i socijalne zaštite Republike Srpske Alen Šeranić rekao je danas da Zavod za sudsku medicinu Srpske obavlja obdukcije po ustaljenoj praksi i da nema bojazni od širenja virusa korona prilikom tih postupaka.

Objavljeni detalji obdukcije Vitni Hjuston

Diva Vitni Hjuston, koja je umrla u 49. godini, bila je poznata ne samo po svom legendarnom i moćnom glasu već i blistavoj ljepoti i besprekornim izgledom.

Lana Bijedić pretučena, davljena i bačena u vodu

LJUBUŠKI - Na tijelu Lane Bijedić (19) iz Mostara nađeni su tragovi više udaraca, najviše po glavi, kao i tragovi gušenja, a djevojka je pretučena tvrdim predmetom prije nego što je bačena u rijeku, saznaju "Nezavisne".

Evo šta govore prvi nalazi obdukcije tijela Šabana Šaulića

Prvi rezultati obdukcije Šabana Šaulića pokazuju da je pjevač preminuo od posljedica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Naređena obdukcija tijela Prnjavorčanina

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo u Banjaluci naredilo je obdukciju tijela Prnjavorčanina Bože Grumića (65) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Prnjavor-Stanari u mjestu Lužani, opština Prnjavor.

Naložena obdukcija tijela Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Završena obdukcija: Beba ubijena, otac osumnjičen

MOSTAR - Obdukcijom je utvrđeno da je smrt novorođenčeta, čije je tijelo u srijedu pronađeno pored puta u mostarkom mjestu Miljkovići, bila nasilna, a zbog sumnje da je svog tek rođenog sinčića ubio, uhapšen je Miroslav Šimić (56) iz mjesta Dragićina, opština Grude.

Završena obdukcija tijela Amara Ramića: Počinio samoubistvo pištoljem

TUZLA - Završena je obdukcija tijela Amara Ramića koje je pronađeno sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle.

Završena nova obdukcija Davidovog tijela

BANJALUKA - U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića (21), a koje je pronađeno u subotu u koritu rijeke Vrbas, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije