Obdukcija

Objavljeni detalji obdukcije Vitni Hjuston

Diva Vitni Hjuston, koja je umrla u 49. godini, bila je poznata ne samo po svom legendarnom i moćnom glasu već i blistavoj ljepoti i besprekornim izgledom.

Lana Bijedić pretučena, davljena i bačena u vodu

LJUBUŠKI - Na tijelu Lane Bijedić (19) iz Mostara nađeni su tragovi više udaraca, najviše po glavi, kao i tragovi gušenja, a djevojka je pretučena tvrdim predmetom prije nego što je bačena u rijeku, saznaju "Nezavisne".

Evo šta govore prvi nalazi obdukcije tijela Šabana Šaulića

Prvi rezultati obdukcije Šabana Šaulića pokazuju da je pjevač preminuo od posljedica povrede izazvane sabraćajnom nesrećom.

Naređena obdukcija tijela Prnjavorčanina

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo u Banjaluci naredilo je obdukciju tijela Prnjavorčanina Bože Grumića (65) koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći na regionalnom putu Prnjavor-Stanari u mjestu Lužani, opština Prnjavor.

Naložena obdukcija tijela Bojana Milovanovića

BANJALUKA - Tužilac Okružnog tužilaštva Banjaluka Radenko Janković naložio je preduzimanje svih istražnih radnji, mjera i vještačenja radi utvrđivanja okolnosti stradanja Bojana Milovanovića (29) iz Kozarske Dubice, kao i obdukciju tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske.

Završena obdukcija: Beba ubijena, otac osumnjičen

MOSTAR - Obdukcijom je utvrđeno da je smrt novorođenčeta, čije je tijelo u srijedu pronađeno pored puta u mostarkom mjestu Miljkovići, bila nasilna, a zbog sumnje da je svog tek rođenog sinčića ubio, uhapšen je Miroslav Šimić (56) iz mjesta Dragićina, opština Grude.

Završena obdukcija tijela Amara Ramića: Počinio samoubistvo pištoljem

TUZLA - Završena je obdukcija tijela Amara Ramića koje je pronađeno sinoć u šumi u Vršanima kod Tuzle.

Završena nova obdukcija Davidovog tijela

BANJALUKA - U Zavodu za sudsku medicinu Republike Srpske danas je, na zahtjev roditelja, izvršena ponovna obdukcija tijela Davida Dragičevića (21), a koje je pronađeno u subotu u koritu rijeke Vrbas, potvrđeno je "Nezavisnim".

Muškarca koji je pronađen mrtav u Banjaluci udario automobil

BANJALUKA - Borislava Jankovića (54), koji je u četvrtak veče pronađen mrtav u Ulici manastira Gomionica, u banjalučkom naselju Srpske toplice, udario je automobil, pokazao je nalaz obdukcije, a vozač je pobjegao.

Završena obdukcija: Ivanović ubijen sa šest metaka iz duge devetke

BEOGRAD - Obdukcioni nalaz je pokazao da je lider pokreta Sloboda, demokratija, pravda Oliver Ivanović jutros ubijen sa šest metaka iz pištolja "duga devetka", rekao je Tanjugu direktor Kliničko-bolničkom centru u Kosovskoj Mitrovici Milan Ivanović.

Najčitanije