Objekat

Banjalučka policija uhapsila šest osoba, sijevale sjekire i palice

BANJALUKA - Banjalučka policija uhapsila je juče šest osoba zbog tuče i neovlaštene upotrebe oružja, saopšteno je iz Policijske uprave Banjaluka.

Grad Banjaluka: Ugostiteljima simbolična naknada za ljetne bašte

BANJALUKA - Svi ugostitelji u Banjaluci, do kraja godine, plaćaće simboličnu naknadu za zauzimanje otvorenih i zatvorenih bašta, kako bi im se pomoglo da lakše prebrode posljedice epidemije korona virusa. U prosjeku, ugostitelji će plaćati po simboličnu jednu marku za zauzimanje javnih površina na kojim drže ljetnje terase.

IDDEEA priprema teren za gradnju objekta

BANJALUKA - Agencija za identifikacione dokumente, evidenciju i razmjenu podataka (IDDEEA) izabrala je firmu "Enikon-gradnja" iz Zvornika, koja će za 117.000 KM ukloniti postojeće objekte na lokaciji u Trapistima, gdje treba da bude izgrađeno sjedište IDDEEA.

Otvoren novi objekat policije Srpske

ISTOČNI STARI GRAD - Ministar unutrašnjih poslova Republike Srpske Dragan Lukač i načelnik opštine Istočni Stari Grad Bojo Gašanović otvorili su danas novi objekat Staničnog odjeljenja policije Trebević.

Doboju treba jedan objekat za sve gradske službe

DOBOJ - Rok trajanja objekta nekadašnjeg sjedišta sreza, a sada Gradske uprave Doboj je istekao, pa je lokalna vlast odlučila da nakon konsultacija sa stručnjacima na istoj lokaciji izgradi potpuno novo zdanje.

Ukraden novac iz pomoćnog objekta

BRATUNAC - Policijskoj stanici u Bratuncu prijavljeno je da je nepoznato lice ili više njih u selu Glogova u bratunačkoj opštini iz pomoćnog objekta ukralo određeni iznos novca.

Napao policajca u ugostiteljskom objektu

ISTOČNO SARAJEVO - Policijski službenici Policijske stanice Pale uhapsili su lice iz ove opštine čiji su inicijali NJ.P. (32), zbog osnova sumnje da je napalo policajca na dužnosti.

Iz ugostiteljskog objekta ukrao 350 KM

BRATUNAC - Lice čiji su inicijali S.V. (26) iz Bratunca uhapšeno je zbog sumnje da je ukralo 350 KM iz ugostiteljskog objekta u toj opštini, saopšteno je iz Policijske uprave Zvornik.

Gradite novi objekat: Podrum, da ili ne?

Pri gradnji novog objekta često se postavlja pitanje izgraditi podrum ili ne. S jedne strane podrum omogućuje dodatni prostor za pohranu, s druge pak predstavlja veliki trošak.

BiH gubi milione zbog opstrukcije izgradnje zgrade IDDEEA u Banjaluci

BANJALUKA - Savjet ministara već dvije godine opstruiše izgradnju objekta Agencije za identifikaciona dokumenta, evidenciju i razmjenu podataka BiH /IDDEEA/ u Banjaluci, pri čemu se za svaki mjesec opstrukcije plaćaju desetine hiljada maraka, a za dvije godine je već nastala šteta od milion maraka, dok se za svaki naredni mjesec gubi više od 25.000 maraka, potvrđeno je za portal "Srpska info" iz više izvora u Savjetu ministara.

Najčitanije