Obljuba

Prnjavorčani optuženi za pokušaj obljube djevojčice

BANJALUKA - Okružno tužilaštvo u Banjaluci podiglo je optužnicu protiv Prnjavorčana Mehmeda K. (21) i Milana N. (23), koja ih tereti za pokušaj obljube maloljetne djevojčice (12) ispred Srednjoškolskog centra "Ivo Andrić" u tom gradu, saznaju "Nezavisne".

Određen pritvor muškarcu iz Potkozarja: Osumnjičen za obljubu kćerke

BANJALUKA - Muškarcu (48) iz Poktozarja, kod Banjaluke, određen je jednomjesečni pritvor u Okružnom tužilaštvu u Banjaluci zbog sumnje da je obljubio maloljetnu kćerku, potvrđeno je "Nezavisnim".

Mladiću iz Laktaša 19 godina za obljubu četiri maloljetne sestre

BANJALUKA - Dragan B. (25) iz Laktaša osuđen je na 19 godina robije po optužnici koja ga tereti za obljubu četiri maloljetne sestre.

Detalji hapšenja osumnjičenih za obljubu djevojčice (12) u Prnjavoru

Policajci u Prnjavoru uspjeli su spriječiti obljubu maloljetnice od strane dvojice mladića, saznaje portal MojPrnjavor.info od izvora upućenog u pravu dramu koja se u noći između utorka i srijede odvijala u dvorištu ovdašnjeg Srednjoškolskog centra "Ivo Andrić".

Jednomjesečni pritvor Šipovljaninu zbog sumnje na obljubu djevojčice

BANJALUKA - Zbog sumnje da je obljubio djevojčicu, Šipovljaninu D.R. (64) je Okružni sud u Banjaluci odredio jednomjesečni pritvor, saznaju "Nezavisne".

Predložen pritvor osumnjičenom iz Šipova za obljubu djevojčice

BANJALUKA - Postupajući tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka predložio je pritvor za D.R. (64) sa područja Šipova, zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio krivično djelo obljuba sa djetetom mlađim od petnaest godina.

Šipovljaninu zbog obljube djevojčice 12 godina zatvora

ŠIPOVO, BANJALUKA - Simo Savičić iz Šipova osuđen je danas u Okružnom sudu u Banjaluci na 12 godina zatvora zbog obljube djevojčice (11) u toj opštini.

Određen pritvor muškarcu iz Laktaša osumnjičenom za obljubu djevojčice

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je pritvor D. B. u trajanju od mjesec, zbog sumnje da je izvršio krivično djelo obljuba s djetetom mlađim od 15 godina.

Nenad Suzić, optužen za obljubu djeteta, pušten iz pritvora

BANJALUKA - Nenad Suzić (69), bivši ministar prosvjete i kulture Republike Srpske optužen za obljubu djeteta mlađeg od 15 godina, pušten je iz pritvora i određene su mu mjere zabrane, saznaju “Nezavisne”.

Banjalučanin osumnjičen za obljubu dvije maloljetnice

BANJALUKA - Dragan L. (44) iz Banjaluke uhapšen je i pritvoren zbog sumnje da je obljubio dvije maloljetnice, starosti 14 i po i 15 i po godina, potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije