Obnova

Poslije godinu dana, otvara se trg ispred Notr Dama

PARIZ - Trg ispred katedrale Notr Dam u Parizu od danas će ponovo biti otvoren za javnost, prvi put od kako je katedrala uništena u požaru 15. aprila prošle godine.

Izidžet i Rajaner se vraćaju u Italiju

Niskotarifne avio-kompanije Izidžet (EasyJet) i Rajaner (Ryanair) saopštile su da će postepeno obnoviti saobraćaj u Italiji, pošto je najavljeno da će ta zemlja otvoriti granice 3. juna za države EU i Šengena.

Bihać: Prva obnova dvorane nakon 35 godina

BIHAĆ - Rekonstrukcija sportske dvorane Luke u Bihaću započeće prvih dana juna ove godine, a ugovor o realizaciji tog projekta potpisao je gradonačelnik tog grada Šuhret Fazlić s izvođačima radova.

I drugi dio vrtića "Ježeva kućica" uskoro u novom ruhu

Sanacija objekta pored prošle godine obnovljenog najstarijeg vrtića u gradu "Ježeva kućica", a koji je nekad koristilo Humanitarno udruženje "Duga", počinje u junu, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Tonči Huljić želi pokrenuti akciju za obnovu zagrebačke katedrale

Splitski muzičar Tonči Huljić predstavio je novu pjesmu “Bjankerija”, čiji je videospot snimio netom prije zabrane izlaska i okupljanja na javnim površinama.

Notr Dam dijeli sudbinu sa građanima te je u izolaciji do daljnjeg

15. aprila prošle godine, svijet se zgražao nad snimcima poznate pariške katedrale Notre Dame de Paris u plamenu.

Vrtić "Kolibri" od septembra u novom ruhu

Druga faza izgradnje vrtića "Kolibri" u naselju Lazarevo, vrijednosti milion KM, počela je u srijedu i planirano je da bude završena do septembra i početka nove školske godine, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Amfilohije: Vlasti da pomognu obnovu svetinja

CETINJE - Vlasti treba da, umjesto otimanja, pomognu u obnovi i vraćanju svetinja, radi spasenja i napretka sveukupnog, rekao je danas Njegovo visokopreosveštenstvo mitropolit crnogorsko-primorski Amfilohije.

Za zelene površine skoro dva miliona maraka

Za održavanje zelenih površina i sadnju novih sadnica ove godine planirano je oko 1.900.000 KM, navodi se u Programu zajedničke komunalne potrošnje Odjeljenja za komunalne poslove za 2020. godinu.

Obnovljen odjel za plućne bolesti u Kantonalnoj bolnici u Bihaću

BIHAĆ - Potpuno rekonstruisani Odjel za intenzivnu njegu plućnih i zaraznih bolesti otvoren je u Kantonalnoj bolnici u Bihaću, čime je nastavljena modernizacija ove zdravstvene ustanove koja je teško stradala u požaru koji se dogodio prije više od šest godina.

Najčitanije