Obnova

Dom penzionera u Trebinju dobio novo ruho

TREBINJE- Radovi na rekonstrukciji Doma penzionera u Trebinju, za koje je izdvojeno blizu 1,6 miliona KM, privode se kraju, a ostao je završetak nekoliko dodatnih otvora na objektu i reparaciji solarnih panela.

Obnova kuća povratnicima

TREBINJE- Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić, načelnik Opštine Nevesinje Milenko Avdalović i federalni ministar raseljenih osoba i izbjeglica Edin Ramić su u trebinjskoj Gradskoj upravi danas potpisali ugovore sa sedamnaest povratničkih porodica za izgradnju i rekonstrukciju njihovih stambenih objekata, ukupne vrijednosti više od 575.000 KM.

Radojičić: U planu obnova 17 škola i vrtića

Sedamnaest škola i vrtića biće izgrađeno ili obnovljeno ove godine, u šta će biti uloženo oko 6,5 miliona KM, rekao je gradonačenik Igor Radojičić danas nakon sastanka s predstavnicima osnovnih škola, Centra za predškolsko vaspitanje i obrazovanje i Ministarstva prosvjete i kulture RS.

Poslije godinu dana, otvara se trg ispred Notr Dama

PARIZ - Trg ispred katedrale Notr Dam u Parizu od danas će ponovo biti otvoren za javnost, prvi put od kako je katedrala uništena u požaru 15. aprila prošle godine.

Izidžet i Rajaner se vraćaju u Italiju

Niskotarifne avio-kompanije Izidžet (EasyJet) i Rajaner (Ryanair) saopštile su da će postepeno obnoviti saobraćaj u Italiji, pošto je najavljeno da će ta zemlja otvoriti granice 3. juna za države EU i Šengena.

Bihać: Prva obnova dvorane nakon 35 godina

BIHAĆ - Rekonstrukcija sportske dvorane Luke u Bihaću započeće prvih dana juna ove godine, a ugovor o realizaciji tog projekta potpisao je gradonačelnik tog grada Šuhret Fazlić s izvođačima radova.

I drugi dio vrtića "Ježeva kućica" uskoro u novom ruhu

Sanacija objekta pored prošle godine obnovljenog najstarijeg vrtića u gradu "Ježeva kućica", a koji je nekad koristilo Humanitarno udruženje "Duga", počinje u junu, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Tonči Huljić želi pokrenuti akciju za obnovu zagrebačke katedrale

Splitski muzičar Tonči Huljić predstavio je novu pjesmu “Bjankerija”, čiji je videospot snimio netom prije zabrane izlaska i okupljanja na javnim površinama.

Notr Dam dijeli sudbinu sa građanima te je u izolaciji do daljnjeg

15. aprila prošle godine, svijet se zgražao nad snimcima poznate pariške katedrale Notre Dame de Paris u plamenu.

Vrtić "Kolibri" od septembra u novom ruhu

Druga faza izgradnje vrtića "Kolibri" u naselju Lazarevo, vrijednosti milion KM, počela je u srijedu i planirano je da bude završena do septembra i početka nove školske godine, potvrdio je za "Nezavisne" Petar Bilčar, načelnik Odjeljenja za komunalne poslove.

Najčitanije