Obren Petrović

Obren Petrović predsjednik dobojskog SNSD-a

DOBOJ - Obren Petrović izabran je večeras za predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Doboj.

Petrović sjeda za kormilo dobojskog SNSD-a

DOBOJ - Bivši gradonačelnik Doboja Obren Petrović trebalo bi u naredna dva mjeseca da preuzme dobojski Savez nezavisnih socijaldemokrata (SNSD), potvrđeno je za "Nezavisne" iz te stranke.

Petrović: Ne znam ko će biti SDS-ov povjerenik za Doboj, niti me interesuje

DOBOJ - Obren Petrović, gradonačelnik Doboja kojeg je prije skoro dvije sedmice iz stranke isključio lider SDS-a Vukota Govedarica, a potom je raspustio Gradski odbor čiji je bio predsjesnik, izjavio je danas da ne zna ko će biti SDS-ov povjerenik za Doboj, niti ga to interesuje.

Policija traži onog ko je prijetio Obrenu Petroviću

DOBOJ - Potraga za osobom koja je prije šest dana poslala prijeteću poruku Obrenu Petroviću, gradonačelniku Doboja, još traje, a pomoć policiji pružaju i kolege iz Banjaluke, ali i inostranstva.

Govedarica: Neće biti koalicije s SNSD, niti ulaska u Vladu RS-a

ISTOČNO SARAJEVO – Koalicije s SNSD-om neće biti, niti ulaska u Vladu RS-a – rekao je predsjednik Srpske demokratske stranke (SDS) Vukota Govedarica.

Ćulum: Istražićemo ko je prijetio Petroviću i Bjelici

BANJALUKA - Direktor Policije Republike Srpske Darko Ćulum rekao je da će policija sprovesti istragu o tome ko je prijetio gradonačelniku Doboja Obrenu Petroviću i načelniku opštine Sokolac Milovanu Bjelici.

SNSD dogovorio saradnju sa grupom Obrena Petrovića

BANJALUKA - Dogovorili smo da sa grupom Obrena Petrovića nastupamo zajedno kako u Republici Srpskoj, tako i na nivou BiH, potvrdio je Radovan Kovačević, portparol SNSD-a.

Počeo sastanak delegacije SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića

BANJALUKA - U Palati Republike u Banjaluci počeo je sastanak delegacije SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića iz Doboja.

Prijećeno smrću Obrenu Petroviću i njegovoj porodici

DOBOJ- Gradonačelnik Doboja Obren Petrović dobio je prijeteću poruku na zvaničnu mail adresu, kao i njegov stranački kolega iz Sokoca Milovan Bjelica, saznaju "Nezavisne".

Sastanci SNSD-a sa grupom Obrena Petrovića i NDP-om

BANJALUKA - Delegacija Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) sastaće se danas u Banjaluci sa grupom Obrena Petrovića iz Doboja.

Najčitanije