Obrok

Obezbijeđeno 2500 toplih obroka za najugroženije članove društva BiH

U okviru projekta Obrok za sve predstavnici Udruženja Pomozi.ba svakodnevno pokucaju na vrata najmanje 1000 starih, iznemoglih i bolesnih lica, te cijelih porodica u Bosni i Hercegovini koji nisu u mogućnosti priuštiti sebi kvalitetan i topao obrok.

Kako da dijete pojede svu hranu iz tanjira bez ucjene

Djetetu ne treba stvarati pritisak oko jela, ne treba ga ni podmićivati da pojede ono što ne želi. Postoje drugi načini da ipak pojedu zdrave namirnice kojima nisu skloni.

Uz podršku kupaca DM obezbijedio obroke narodnim kuhinjama u BiH

SARAJEVO - Da je moguće kupovati i činiti dobro i ove godine pokazala je aktivnost Giving Friday koju je DM realizovao uz podršku svojih kupaca, a u okviru koje je obezbijeđena donacija od 35.958 KM za narodne kuhinje širom BiH.

Cvijanović: Učešće u akciji "Obrok za naše heroje" zadovoljstvo

BANJALUKA - Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović na svom Instagram profilu napisala je da joj je zadovoljstvo što ima priliku da učestvuje u akciji "Obrok za naše heroje", koju provodi Udruženje poslodavaca ugostiteljstva i turizma Republike Srpske (HoReCa), i tako oda priznanje herojima u bijelim mantilima.

"Horeca RS" poziva da se priključite projektu "Obrok za naše heroje"

Udruženje "Horeca RS" je realizovalo projekat "Obrok za naše heroje" na osnovu ideje predsjednika Udruženja Dalibora Šajića kao i svih članova Upravnog odbora Udruženja. U okviru ovog projekta banjalučki ugostitelji snabdijevaju medicinske radnike koji najdirektnije učestvuju u borbi protiv virusa COVID-19.

Kako napraviti pasulj prebranac

Pripremiti ukusan prebranac nije teško kao što izgleda.

Korisnicima "Obroka ljubavi" podijeljeno 300 vreća krompira

Više od 300 vreća krompira podijeljeno je juče korisnicima javne kuhinje "Obrok ljubavi" UG "Mozaik prijateljstva".

Savjeti nutricionista: Glavni znakovi da ste na lošoj dijeti

Ljudima koji su smršavjeli i uspjeli zadržati novu težinu zajedničko je što su promijenili način života. To znači da su nastavili paziti koliko i šta jedu te su shvatili zašto se prejedaju.

Šta je bolje - obrok prije ili nakon vježbanja?

Vježbanje na prazan želudac moglo bi pojačati koristi za zdravlje koje nose fizičke aktivnosti, prema istraživanju o vezama vremena obroka i metaboličkog zdravlja s vježbanjem, prenosi New York Times.

Sve više zainteresovanih za javne kuhinje: Besplatan obrok traže i djeca

BANJALUKA, MOSTAR - Dolaskom zime i hladnijeg perioda u javnim kuhinjama širom BiH sve je veći broj zainteresovanih koji traže besplatan obrok, a pored starih, bolesnih i iznemoglih lica, obrok traže i mladi nezaposleni, ali i djeca.

Najčitanije