Obustava

Narodno pozorište RS obustavlja planirane aktivnosti

Narodno pozorište Republike Srpske obustaviće planirane aktivnosti u narednih četrnaest dana, saopšteno je iz NP RS.

SNSD obustavio promotivne skupove zbog korone

BANJALUKA - Od danas je na snazi odluka Izvršnog komiteta Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) o obustavljanju promotivnih aktivnosti i skupova ove partije u okviru kampanje "Okupljanje za Srpsku" za predstojeće lokalne izbore zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj i BiH.

Izmjene režima saobraćaja u Banjaluci

Zbog predizbornih skupova, danas će u periodu od 18 časova do 19.30 doći do obustave saobraćaja, najavljeno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Zbog trke obustava saobraćaja na putu Banjaluka - Slatina

Zbog brdske auto-trke ovog vikenda doći će do višečasovne obustave saobraćaja na regionalnom putu Banjaluka-Slatina, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Obustava saobraćaja u Tijesnom

BANJALUKA - Na dijelu magistralnog puta Karanovac - Crna Rijeka u mjestu Tijesno sutra će, zbog asfaltiranja, biti obustavljen saobraćaj, saopšteno je iz Auto-moto saveza (AMS) Republike Srpske.

Dionice na kojima se obustavlja saobraćaj zbog trke Beograd - Banjaluka

BANJALUKA - Zbog održavanja Međunarodne biciklističke trke "Beograd - Banjaluka 2020" biće povremenih obustava saobraćaja danas, sutra, u nedjelju, 6. septembra, i u ponedjeljak, 7. septembra, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srpske.

Zaglavili se dijelovi londonskog Tauer bridža

LONDON - Dijelovi pokretnog mosta Tauer bridž u Londonu, koji se podižu kako bi brodovi mogli da prođu, nisu uspjeli da se spuste nakon prolaska jednog broda.

Nezgoda na putu Rudanka - Stanari, obustavljen saobraćaj

STANARI - Zbog saobraćajne nezgode, obustavljen je saobraćaj u mjestu Ostružnja na regionalom putu Rudanka - Stanari, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Sutra obustava saobraćaja na putu Potkozarje - Verići

Zbog asfaltiranja lokalnog puta sutra će od 7.30 do 18 časova, biti obustavljen saobraćaj na putu Potkozarje - Verići, na dijelu od autobuskog stajališta "Piljagići" do autobuskog stajališta "Savići", saopšteno je iz Gradske uprave Banjaluka.

Vlast predložila obustavu primjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti

PODGORICA - Predložili smo obustavu primjene Zakona o slobodi vjeroispovijesti do izjašnjenja Ustavnog suda i Evropskog suda za ljudska prava, rekao je premijer Crne Gore Duško Marković.

Najčitanije