Odbojka

Sokočanka Milica Radović: Odbojka je moj život

Odbojka je moj život, izabrala sam taj put i ne kajem se. Da li sam mogla više da postignem, možda i jesam, a možda i nisam, da je trebalo, bilo bi, ovako je počela svoju priču za "Nezavisne" Milica Radović (28), odbojkašica iz Sokoca koja već godinama sa velikim uspjehom nastupa van granica BiH, a trenutno igra u Belgiji za ekipu Saturnus.

Nakon MEVZA lige, Odbojkaški savez BiH stopirao odlazak i u Evropu

BiH u novoj sezoni neće imati predstavnike u evropskim takmičenjima. Čelnici Odbojkaškog saveza BiH nakon rampe bh. klubovima u regionalnoj MEVZA ligi nisu prijavili ekipe ni za učešća u takmičenjima pod okriljem CEV-a, što je svojevrstan presedan u širim okvirima.

Korona odgodila kvalifikacije za odbojkaško EP

Ženska odbojkaška seniorska reprezentacija BiH ove godine ipak neće izlaziti na parket s obzirom na to da su kvalifikacije za Evropsko prvenstvo u Grupi F na zahtjev reprezentacije Slovenije odložene za januar 2021. godine.

Odbojkašica Vanja Džida: Poziv selektora kruna mog rada

Sjajna sezona i igre u dresu Goražda uvrstile su Vanju Džidu, sjajnu odbojkašicu iz Rogatice, na širi spisak seniorske reprezentacije BiH za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo 2021. godine.

Manuela Dragović, jedna od uzdanica juniorske selekcije BiH na EP

I te kako možemo biti ozbiljni protivnici svim reprezentacijama na Evropskom prvenstvu, rekla je Manuela Dragović, mlada odbojkašica i članica juniorske reprezentacije BiH i Bimal Jedinstva.

Upitne kvalifikacije za EP: Bh. odbojkašice (ne) igraju ovog ljeta

Iako je selektor ženske odbojkaške reprezentacije BiH objavio širi spisak igračica za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo, veliko je pitanje hoće li one biti održane kako je i planirano u avgustu i septembru ove godine. Velike su šanse da one budu pomjerene za januar 2021, a sve zbog pandemije virusa korona, koja ne jenjava širom Evrope.

Tatjana Bokan: Veoma sam srećna što sam došla u Kazertu

Jedna od najboljih odbojkašica Evrope Tatjana Bokan karijeru nastavlja u Kazerti, objavio je danas italijanski klub.

OS RS razočaran odlukama o završetku takmičenja

Članovi Upravnog odbora Odbojkaškog saveza RS i US OS BiH istakli su da dijele razočarenje zbog nespremnosti OS BiH da se Odluka o završetku takmičenja donese na način kakav su učinile brojne odbojkaške federacije u okviru CEV-a.

Atanasijević: Kovid-19 je iza mene

Srpski odbojkaš Aleksandar Atanasijević objavio je da se oporavio od virusa korona.

Odbojkašica Nina Vidaković: Mađarska novi veliki izazov

Nakon igranja u BiH, Srbiji i Albaniji, talentovana odbojkašica iz Brčkog Nina Vidaković (19) u narednoj sezoni nastupaće u Mađarskoj. Nekadašnja igračica Bimal Jedinstva s kojim je osvojila trostruku krunu potpisala je ugovor s ekipom Eotvos iz Debrecina, u kojem očekuje novi napredak u karijeri.

Najčitanije