Odbornici

Tri banjalučka odbornika pozitivna na koronu, sjednica Skupštine odgođena

BANJALUKA - Tri odbornika u Skupštini grada Banjaluka pozitivna su na virus korona, zbog čega se sjednica lokalnog parlamenta odgađa do daljnjeg.

Većina ne dolazi na zakazanu sjednicu banjalučke Skupštine grada

Odbornici skupštinske većine su danas održali sastanak na temu održavanja šeste sjednice Skupštine grada, koja je zakazana za sutra u devet časova, ali na kojoj se ipak oni neće pojaviti jer, kako kažu, nisu se stekli elementarni uslovi za njihovo prisustvo.

Skupštinska većina podnijela krivičnu prijavu protiv Ivana Begića

BANJALUKA - Odbornici većine u Skupštini grada Banjaluka podnijeli su danas krivičnu prijavu protiv Ivana Begića, odbornika PDP-a, zbog vrijeđanja i nazivanja odbornika većine fašistima.

Odbornici URA napustili sjednicu u Cetinju

CETINJE - Građanski pokret URA napustio je danas sjednicu cetinjskog parlamenta.

Odbornici osudili svaki vid nasilja

BILEĆA - Odbornici Skupštine opštine Bileća razmatrali su na vanrednom zasjedanju bezbjednosnu situaciju u ovom gradu i osudili svaki vid nasilja.

Izgubili odborničke fotelje, ali se ne odriču politike

BANJALUKA - Iako većina dosadašnjih odbornika, koji su se ponovo našli na listama svojih partija na lokalnim izborima u Banjaluci, nisu reizabrani, neki od njih i dalje ostaju politički aktivni.

Dobojski odbornici skupštinsku govornicu zamijenili kuvačom

DOBOJ - Većina odbornika u Skupštini grada Doboj se zbog pandemije virusa korona, umjesto politikom, bavi kućanskim poslovima, domaćim zadaćama, radom u bašti ili pomaže starijim sugrađanima.

Odbornici o Regulacionom planu centralne zone

BANJALUKA - Na sjednici Skupštine grada, prvoj u ovoj godini zakazanoj za 12. februar, naći će se izmjena dijela Regulacionog plana centralne gradske zone, kako bi bila ucrtana pobjednička rješenja sa međunarodnog konkursa za novi izgled gradske jezgre.

Sa kartica ispred dobojskih odbornika iščezli nazivi partija

DOBOJ - Kada bi neko zalutao u skupštinsku salu za vrijeme zasjedanja lokalnog parlamenta u Doboju, pomislio bi da su svi odbornici, njih 31, kao nezavisni kandidati izborili svoje četvorogodišnje mandate, jer na karticama koje stoje ispred njih, osim imena i prezimena, ne pišu nazivi partija koje su ih kandidovale.

Odbornici se odrekli naknade za liječenje Ivane Bjelogrlić

PALE - Odbornici Skupštine opštine Pale odrekli su se odborničke mjesečne naknade koja ukupno iznosi oko 10.500 KM kako bi pomogli liječenje u inostranstvu djevojčice Ivane Bjelogrlić iz Istočne Ilidže, koja vodi tešku bitku za život, nakon što joj je dijagnostikovan tumor bubrega, a pozvali su i druge funkcionere i privatnike u BiH da pomognu.

Najčitanije