Odijelo

Kako kupiti savršeno odijelo

Ako odijelo čini čovjeka, tada se bar oko tog komada odjeće morate posebno potruditi.

Muška odjeća na ženskom tijelu

Žene su oduvijek uživale posuđivati komade odjeće iz ormara bliskih muškaraca.

Kako nositi patike na odijelo

Nekad zabranjena kombinacija, koja je izazivala podsmijehe, danas je postala sastavni dio muške mode.

Novo modularno odijelo za astronaute

MOSKVA - Ruska Kompanija za istraživanje i proizvodnju "Zvezda" planira da započne razvijanje novog modularnog odijela za astronaute u 2019. godini, izjavio je glavni dizajner i glavni izvršni direktor kompanije Sergej Pozdnjakov.

Pravo je vrijeme za odijelo u boji

U prvoj polovini prošlog vijeka odijela su iz muškog prešla u ženski ormar i među romantične i ženstvene modele unijela su jednostavan kroj i neutralnu paletu boja.

Šta kombinovati uz sivo odijelo?

Sivo odijelo je praktično i prilagodljivo mnogim poslovnim situacijama. Ono odgovara za većinu radnih mjesta, a dobar je izbor i za razgovor za posao.

Izgledajte super u odijelu i patikama

​Nekad zabranjena kombinacija, koja je izazivala podsmijehe, danas je postala sastavni dio muške mode. Patike idu uz odijelo. Naravno, nećete nositi patike na vlastito vjenčanje (ili možda hoćete), ali u većini drugih prilika patike idu uz odijela.

Šta izbor revera govori o vama?

Ukoliko nekada idete u kupovinu odijela, možda će vas prodavačica upitati kakve revere preferirate. Možda vam se to čini kao jedan mali, nebitan detalj, ali rever zapravo može da promijeni kompletan izgled odijela.

Odijelo umjesto vjenčanice

Ako niste tip osobe koji bi nosio vjenčanicu, u ponudi mogu se pronaći sjajna bijela odijela izrađena od luksuznih tkanina, u kojima možete zablistati na svom vjenčanju.

ODIJELO - apsolutni hit sezone

Dobro odijelo je ključni komad sezone jesen zima 2017/18. Svaka pomisao da u njemu izgledate uštogljeno pada u vodu, jer ovaj odijevni komad je najmoćniji look iz vašeg ormara, ali i dodatak vašem samopouzdanju.

Najčitanije