Odjeća

Odjeća u boji vina bezvremeni modni klasik

Zagasito crvena, boja vina, trule višnje ili burgundy boja je kojoj se često vraćamo početkom jeseni - ona uvijek pronađe svoje mjesto u interijerima, modnim artiklima, a poželjna je i kao dio make upa i manikira.

Koliko često treba prati neke odjevne komade

"Koliko često treba prati pojedine komade odjeće" vječito je pitanje jer različiti proizvođači često imaju neusaglašene stavove. Odjeća je nekada prljavija nego što izgleda, a nekada je operemo, a da za to nije bilo potrebe.

Mađari u junu povećali kupovinu odjeće i obuće

BUDIMPEŠTA - Maloprodaja u Mađarskoj porasla je u junu 6,2 odsto u odnosu na isti mjesec 2020, nastavljajući uzlazni trend treći mjesec zaredom nakon osam uzastopnih mjeseci pada, saopštio je danas Centralni zavod za statistiku (KSH).

Vozači u Britaniji će morati dobro da paze šta da obuku i obuju

Britanski vozači koji za volan sjednu u širokim farmerkama, dugoj suknji ili haljini ili pogrešno izaberu obuću, rizikuju da plate kaznu od 5.000 funti ukoliko ih policija zaustavi.

Proglašeni najgore obučeni izvođači na Eurosongu

Odlučeno je ko je najlošije obučen predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu.

Navaljni traži od Moskve da preda njegovu odjeću kao dokaz

MOSKVA - Kritičar Kremlja Aleksej Navaljni zatražio je danas od ruskih vlasti da predaju odjeću u kojoj je bio kada je prošlog mjeseca pao u komu i optužio Moskvu za uskraćivanje važnog dokaza u njegovom slučaju.

Savjeti za pranje bebine odjeće

Život novog roditelja može biti veoma uzbudljiv. Bebin raspored je predvidiv: hranjenje, spavanje, stalno mijenjanje pelena i da, beskonačno puno garderobice.

U ovim zemljama se muškarci najbolje oblače

Nema nikakve dileme ko je na prvoj poziciji.

Zašto logo marke na odjeći uvijek stoji na lijevoj strani?

Logo modne marke, odnosno bredna, je nešto što odjeću koju nosite čini prepoznatljivom, a nažalost u današnje, moderno vrijeme, postao je i statusni simbol.

U buticima dozvoljeno probavanje odjeće

BANJALUKA - JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske objavio je izmјеnjеnе i dоpunjеnе prеpоrukе zа rаd nеprеhrаmbеnih trgоvinа, tržnih cеntаrа i trgоvinа kао zаsеbnih prоdајnih оbјеkаtа u tržnim cеntrimа.

Najčitanije