Odjeća

U ovim zemljama se muškarci najbolje oblače

Nema nikakve dileme ko je na prvoj poziciji.

Zašto logo marke na odjeći uvijek stoji na lijevoj strani?

Logo modne marke, odnosno bredna, je nešto što odjeću koju nosite čini prepoznatljivom, a nažalost u današnje, moderno vrijeme, postao je i statusni simbol.

U buticima dozvoljeno probavanje odjeće

BANJALUKA - JZU Institut za javno zdravstvo Republike Srpske objavio je izmјеnjеnе i dоpunjеnе prеpоrukе zа rаd nеprеhrаmbеnih trgоvinа, tržnih cеntаrа i trgоvinа kао zаsеbnih prоdајnih оbјеkаtа u tržnim cеntrimа.

Uzorak koji je uvijek popularan: Dobro došli u tropski klub

Teško da će se žene, pa i hrabriji muškarci ikad zasititi uzoraka koji asociraju na tropske krajeve, njihove živopisne nijanse te svu raskoš egzotične flore i faune.

Krali odjeću u Derventi, a košnice u Modriči

DERVENTA, MODRIČA - Policijskoj stanici Derventa juče je prijavljeno da su u prethodnih nekoliko dana nepoznate osobe iz trgovinskog objekta ukrale odjevne predmete, navedeno je u saopštenju Policijske uprave Doboj.

Kako da obnovite garderobu bez kupovine

Svaka djevojka i žena zna dobro poznatu rečenicu "Nemam šta da obučem" i pored punog garderobera. Ova rečenica postaje posebno relevantna u proljeće, kada svako žensko biće žudi za modnom obnovom.

Korona "sašila" pad i uvoza i izvoza

SARAJEVO - Industrija tekstila, odjeće, kože i obuće u BiH bilježi značajan pad u ukupnom obimu vanjskotrgovinske razmjene od oko 61 milion KM, pokazuje analiza ovog sektora koju je uradila Vanjskotrgovinska komora BiH.

Ko plaća preskupu dizajnersku odjeću Melanije Tramp?

Sigurno da Melanija nije prva dama Amerike koja je u svoj stajling uložila na desetine hiljade dolara, jer ako nekome pristaje da nosi odjeću sa potpisima prestižnih dizajnerskih imena, onda je to svakako osobi koja se nalazi na ovakvoj poziciji.

Kako da spasite odjeću koja se smanjila u veš-mašini

Robu koja se smanjila u veš-mašini možete sačuvati pomoću jednostavnog trika, a potreban vam je šampon za bebe i peškir.

Odjeća koju bi muškarci poslije 30. trebali izbjegavati

Popularni muški magazini napravili su listu odjevnih komada i modnih dodataka koje muškarci ne bi smjeli nositi nakon 30. godine života. Jednoglasno potpisujemo njihov izbor, a u nastavku provjerite koji su se predmeti našli na popisu

Najčitanije