Odluka

DPS: Odluke će se donositi po manastirima i episkopijama

PODGORICA - Demokratska partija socijalista (DPS) Crne Gore optužila je danas novu vladajuću koaliciju da će dozvoliti da se odluke o važnim državnim pitanjima u narednom periodu donose svuda samo ne u Vladi, a najviše, kako navodi, po manastirima i episkopijama.

Gradski štab Bijeljine donio nove odluke za ugostiteljske objekte

BIJELJINA - U ugostiteljskim objektima u Bijeljini od danas će moći da borave najviše četiri osobe na prostoru površine 10 metara kvadratnih, dok će ustanove kulture, kao što su pozorište i bioskop, moći da prime i više od 50 lica, ukoliko se poštuju fizička distanca i druge propisane mjere zaštite od virusa korona, saopšteno je na današnjem sastanku Gradskog štaba za vanredne situacije.

Članice EU do utorka u podne mogu da se izjasne o otvaranju granica

BRISEL - Zemlje članice EU mogu do sutra u podne da se pisanom procedurom izjasne o listi zemlja za koje bi od 1. jula trebalo da prestane da važi restrikcija putovanja u Šengen, saznaje Tanjug u Briselu.

SNSD uputio inicijativu Ustavnom sudu BiH za ocjenu odluke CIK-a

BANJALUKA - SNSD je danas zvanično uputio Ustavnom sudu BiH zahtjev za ocjenu ustavnosti i zakonitosti odluke Centralne izborne komisije BiH (CIK) da izbori budu odgođeni za 15. novembar.

AS: Odluka o Evroligi 25. maja

Odluka o nastavku košarkaške Evrolige biće donesena u ponedjeljak 25. maja, dan kasnije nego što je prvobitno najavljeno, objavio je španski AS.

Savjet ministara u petak konačno kompletan

SARAJEVO - Vijeće ministara BiH trebalo bi da bude kompletirano već u petak na sjednici Predstavničkog doma BiH u Sarajevu, kada bi poslanici trebalo da se odrede o preostale dvije nepopunjene pozicije u Vijeću ministara.

Dodik: Odluka o nepovlačenju sredstava nepotrebna

SARAJEVO - Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik rekao je da je odluka Savjeta ministara da ne usvoji odluku o povlačenju sredstava instrumenta za brzo finansiranje od Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) nepotrebna i više tehnička nego suštinska.

U Tuzli povučena odluka: Radnje s obućom otvorene pa zatvorene

TUZLA - Kantonalni štab civilne zaštite Tuzla danas je morao povući odluku koju je juče donio, a kojom se dozvoljava rad trgovinama tekstila i obuće ukoliko djeluju van tržnih centara.

Savjet ministara BiH: Auta se zasad ipak moraju registrovati

BANJALUKA, SARAJEVO - Savjet ministara BiH odgodio je danas razmatranje Prijedloga odluke o produženju važenja registracije vozila u BiH, što znači da će se ona i ubuduće morati registrovati, do eventualne nove odluke.

Odgođene sve utakmice Lige šampiona i Lige Evrope

Evropska fudbalska unija (UEFA) suspendovala je do daljeg sve utakmice Lige šampiona i Lige Evrope zbog pandemije virusa korona.

Najčitanije