Odmaralište

Preminula treća žrtva kamiona koji je uletio na odmaralište kod Novske

SLAVONSKI BROD - Dvadesetosmogodišnja žena, koja je teško povrijeđena kada je kamion uletio na odmaralište kod Novske, preminula je poslije više od mjesec dana u bolnici u Slavonskom Brodu.

Po treći put traže kupca za sporno odmaralište u Neumu

NEUM - Agencija za privatizaciju Federacije BiH uporna je u namjeri da proda odmaralište u Neumu, koje je u vlasništvu "BH pošta", i pored činjenice da se u vezi s ovom nekretninom vodi sudski spor, kao i da prodaju osporavaju potomci graditelja, kojima je objekat oduzet u postupku nacionalizacije.

Potomci graditelja obustavili prodaju odmarališta u Neumu

NEUM - Potomci graditelja Ribarske zadruge u Neumu uspjeli su da zaustave prodaju objekta koji je ovoj zadruzi oduzet u procesu nacionalizacije i koji je sve do posljednjeg rata bio hotel u kojem su odmarali radnici bivšeg poštanskog preduzeća u BiH.

Poštansko u odmaralište u Neumu ponovo na dobošu

SARAJEVO, NEUM - Agencija za privatizaciju Federacije BiH po drugi put je ponudila na prodaju odmaralište u vlasništvu "BH pošta" u Neumu i to po početnoj cijeni od 1,85 miliona maraka.

Hitlerovo odmaralište postaje luksuzan resort

BERLIN - Veliko odmaralište koje se prostire duž gotovo pet kilometara Baltičkog mora, Prora, izgrađeno u sklopu nacističkog programa odmora njemačkih vojnika i fabričkih radnika, i službeno postaje luksuzan turistički hotelski kompleks.

Niče prvo odmorište na autoputevima u RS

BANJALUKA, GRADIŠKA - Autoput Banjaluka - Gradiška uskoro bi mogao da dobije prvo odmorište Lužani s pratećim sadržajem i benzinskom stanicom.

Propala aukcija za prodaju odmarališta "BH Pošta" u Neumu

NEUM - Aukcija za prodaju odmarališta u Neumu, u vlasništvu Javnog preduzeća "BH Pošta"“, nije uspjela jer je stigla samo jedna ponuda

Ombudsman zatražio od IRB-a da objavi spisak imovine u inostranstvu

BANJALUKA - Nakon informacija da Republika Srpska prodaje, skoro 300 hiljada marada vrijedno, odmaralište na ostrvu Ugljan, ombudsman za ljudska prava u BiH Ljubinko Mitrović zatražio je od IRB-a da objavi spisak imovine u inostranstvu.

Republika Srpska prodaje odmaralište na ostrvu u Hrvatskoj

BANJALUKA – Investiciono razvojna banka Republike Srpske pozvala je zainteresovane kupce da po početnoj cijeni od 296.395 KM kupe devastirano odmaralište sa zemljištem u Lukoranu u Hrvatskoj.

Najčitanije