Odnos

Stevandić: Njegovati dobre odnose Srbije i Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je odgovornost svakog ozbiljnog čovjeka, a pogotovo srpskog političara, da čuva i njeguje dobre odnose rukovodstva Srbije i Republike Srpske bez obzira na lične razlike, percepcije ili frustracije radi vlastitih neuspjeha ili trenutne pozicije.

Tramp: Virus korona je sve promijenio

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da je njegov odnos s kineskim predsjednikom Si Đinpingom prekinut nakon pandemije virusa korona i da već dugo nije razgovarao s njim.

Kremlj: Odnosi Rusije i SAD nikad nisu bili na nižem nivou

MOSKVA - Odnosi Rusije i SAD nalaze se na najnižoj tački u istoriji, ocijenio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na državnoj TV stanci Rusija 1.

Kim Jo Jong: Južna Koreja kriva za pogoršanje odnosa

PJONGJANG - Južna Koreja snosi odgovornost za pogoršanje odnosa između Pjongjanga i Seula, koji su postali igraonica Sjedinjenih Američkih Država, izjavila je danas prva potpredsjednica Centralnog komiteta Radničke narodne partije i sestra sjevernokorejskog lidera Kim Jo Jong.

Tri jasna znaka da vas drugi uzimaju zdravo za gotovo

Svako od nas doživio je osjećaj kao da nas bliske osobe ne cijene dovoljno i ne trude se oko našeg odnosa, naročito osobe s kojima smo u ljubavnoj vezi. Ovo su tri čvrsta dokaza da su vaše sumnje istinite.

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo nek osudi Đukanovića

BEOGRAD - Odnosi Srbije i Crne Gore su veoma loši, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da se se sa svojim crnogorskim kolegom Srđanom Darmanovićem posljednji put vidio u decembru prošle godine, ali su, u međuvremenu, kaže, razgovarali.

Jedno pitanje otkriće s kakvim čovjekom imate posla

Naša percepcija drugih ljudi otkriva o nama i našoj ličnosti više nego što mnogi misle, rekao je Dastin Vud, profesor psihologije na Univerzitetu Wake Forest u SAD. Kaže da je dovoljno čovjeku postaviti jedno pitanje koje će pokazati s kim imamo posla.

Seks nakon 40: Ove stvari se mijenjaju u vašoj intimi

Slažemo se s onom da su četrdesete nove tridesete, ali ipak se s godinama tijelo žene mijenja - a time i seksualni život.

Šta žene i muškarci ne vole tokom seksa

Kompanija koja proizvodi seksualne igračke Lovehoney provela je istraživanje na 3.000 odraslih koji su priznali što najviše mrze u krevetu za vrijeme seksa. Zanimljivo je kako se odgovori žena i muškaraca bitno razlikuju.

Ovu su najčešće seksualne maštarije

Seksualne fantazije su još uvijek tabu tema, iako za tim nema potrebe, bar tako tvrdi socijalni psiholog Džastin Lehmiler, autor knjige "Kaži mi šta želiš: Nauka o seksualnoj želji i kako ti može pomoći da poboljšaš svoj seksualni život".

Najčitanije