Odnos

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo nek osudi Đukanovića

BEOGRAD - Odnosi Srbije i Crne Gore su veoma loši, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da se se sa svojim crnogorskim kolegom Srđanom Darmanovićem posljednji put vidio u decembru prošle godine, ali su, u međuvremenu, kaže, razgovarali.

Jedno pitanje otkriće s kakvim čovjekom imate posla

Naša percepcija drugih ljudi otkriva o nama i našoj ličnosti više nego što mnogi misle, rekao je Dastin Vud, profesor psihologije na Univerzitetu Wake Forest u SAD. Kaže da je dovoljno čovjeku postaviti jedno pitanje koje će pokazati s kim imamo posla.

Seks nakon 40: Ove stvari se mijenjaju u vašoj intimi

Slažemo se s onom da su četrdesete nove tridesete, ali ipak se s godinama tijelo žene mijenja - a time i seksualni život.

Šta žene i muškarci ne vole tokom seksa

Kompanija koja proizvodi seksualne igračke Lovehoney provela je istraživanje na 3.000 odraslih koji su priznali što najviše mrze u krevetu za vrijeme seksa. Zanimljivo je kako se odgovori žena i muškaraca bitno razlikuju.

Ovu su najčešće seksualne maštarije

Seksualne fantazije su još uvijek tabu tema, iako za tim nema potrebe, bar tako tvrdi socijalni psiholog Džastin Lehmiler, autor knjige "Kaži mi šta želiš: Nauka o seksualnoj želji i kako ti može pomoći da poboljšaš svoj seksualni život".

Žene otkrile šta ih plaši, a šta uzbuđuje tokom seksa

Na mobilnoj aplikaciji "Whisper" žene su bez ikakvog srama pričale o partnerovom izrazu lica dok vode ljubav.

Istraživanje: Svaki četvrti 15-godišnjak imao seksualne odnose

BEOGRAD - Skoro svaki četvrti učenik prvog razreda srednje škole već je imao seksualne odnose, češće dječaci nego djevojčice, pokazalo je istraživanje "Ponašanje u vezi sa zdravljem djece školskog uzrasta u Srbiji" koje je radio Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut".

Zombing odnos: Da li ste njegov dio?

Zašto novi fenomen naziva bivše "zombijima"?

Koje profesije najčešće imaju seks

Istraživanje koje je proveo Lelo UK pozabavilo se otkrivanjem povezanosti između seksualnog života i izbora zanimanja, a rezultati su pokazali pripadnici kojih profesija imaju najbogatiji, a koji najsiromašniji seksualni život.

Ako partner odbija seks, ovo su mogući razlozi

Svima je dobro poznato mišljenje da suprug ne želi s vama da vodi ljubav jer mu više niste privlačni.

Najčitanije