Odnos

Borelj: EU na raskrsnici odnosa s Rusijom

BRISEL - Žosep Borelj, šef diplomatije EU, ocijenio je danas da Moskva nije zainteresovana da radi na boljim odnosima s EU niti da se angažuje u konstruktivnom dijalogu o ljudskim pravima i političkim slobodama.

Borelj: Odnosi EU i Rusije daleko od zadovoljavajućih

BRISE - Odnosi Rusije i Evropske unije (EU) su daleko od zadovoljavajućih, navodi se u saopštenju visokog predstavnika EU za spoljnu i bezbjednosnu politiku Žozepa Borelja nakon zvanične posjete Moskvi.

Stevandić: Njegovati dobre odnose Srbije i Srpske

BANJALUKA - Predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić smatra da je odgovornost svakog ozbiljnog čovjeka, a pogotovo srpskog političara, da čuva i njeguje dobre odnose rukovodstva Srbije i Republike Srpske bez obzira na lične razlike, percepcije ili frustracije radi vlastitih neuspjeha ili trenutne pozicije.

Tramp: Virus korona je sve promijenio

VAŠINGTON - Američki predsjednik Donald Tramp rekao je danas da je njegov odnos s kineskim predsjednikom Si Đinpingom prekinut nakon pandemije virusa korona i da već dugo nije razgovarao s njim.

Kremlj: Odnosi Rusije i SAD nikad nisu bili na nižem nivou

MOSKVA - Odnosi Rusije i SAD nalaze se na najnižoj tački u istoriji, ocijenio je portparol Kremlja Dmitrij Peskov na državnoj TV stanci Rusija 1.

Kim Jo Jong: Južna Koreja kriva za pogoršanje odnosa

PJONGJANG - Južna Koreja snosi odgovornost za pogoršanje odnosa između Pjongjanga i Seula, koji su postali igraonica Sjedinjenih Američkih Država, izjavila je danas prva potpredsjednica Centralnog komiteta Radničke narodne partije i sestra sjevernokorejskog lidera Kim Jo Jong.

Tri jasna znaka da vas drugi uzimaju zdravo za gotovo

Svako od nas doživio je osjećaj kao da nas bliske osobe ne cijene dovoljno i ne trude se oko našeg odnosa, naročito osobe s kojima smo u ljubavnoj vezi. Ovo su tri čvrsta dokaza da su vaše sumnje istinite.

Dačić: Ko osuđuje mene, prvo nek osudi Đukanovića

BEOGRAD - Odnosi Srbije i Crne Gore su veoma loši, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić i dodao da se se sa svojim crnogorskim kolegom Srđanom Darmanovićem posljednji put vidio u decembru prošle godine, ali su, u međuvremenu, kaže, razgovarali.

Jedno pitanje otkriće s kakvim čovjekom imate posla

Naša percepcija drugih ljudi otkriva o nama i našoj ličnosti više nego što mnogi misle, rekao je Dastin Vud, profesor psihologije na Univerzitetu Wake Forest u SAD. Kaže da je dovoljno čovjeku postaviti jedno pitanje koje će pokazati s kim imamo posla.

Seks nakon 40: Ove stvari se mijenjaju u vašoj intimi

Slažemo se s onom da su četrdesete nove tridesete, ali ipak se s godinama tijelo žene mijenja - a time i seksualni život.

Najčitanije