Odron

Odron na putu Crna Rijeka - Dabrac, saobraćaj usmjeren preko Manjače

BANJALUKA - U prekidu je saobraćaj na putu Crna Rijeka - Dabrac zbog većeg odrona i vozila se preusmjeravaju iz Krupe na Vrbasu preko Manjače, saopšteno je Iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Odron na Jadranskoj magistrali usporio saobraćaj kod Makarske

MAKARSKA - Usljed velikih padavina došlo je do odrona zemlje i kamenja na Jadranskoj magistrali u mestu Podgora, kod Makarske.

Otežan saobraćaj na dionici Krupa na Vrbasu - Bočac

BANJALUKA - Saobraćaj se na magistralnom putu Banjaluka - Jajce, na dionici Krupa na Vrbasu - Bočac odvija otežano i usporeno zbog odrona, te je neophodan oprez, saopšteno je iz Auto-moto savez Republike Srpske.

Saobraćaj od Trebinja do Klobuka jednom trakom

BANJALUKA - Saobraćaj se odvija jednom trakom u mjestu Lastva, na dionici magistralnog puta od Trebinja do graničnog prelaza Klobuk prema Crnoj Gori, saopšteno je iz Auto-moto saveza Republike Srpske.

Kiša u Australiji: Mogući odroni i zagađenje zbog pljuskova

Vremenska prognoza najavljuje u srijedu oluje u Australiji koje bi trebalo da donesu olakšanje u toj požarima poharanoj zemlji, ali meteorolozi upozoravaju da obilni pljuskovi nose rizik od klizišta i zagađenja.

Odron na putu Trebinje - Ljubinje

TREBINJE - Jutrošni zemljotres je na području Trebinja izazvao samo odrone na putevima, od kojih je najveći bio na putnoj dionici Trebinje - Ljubinje, u selu Dračevo.

Oluja hara Grčkom: Odronila se čitava brda, ima i mrtvih

ATINA - Od prošle nedjelje Grčka se suočava s jakim nevremenom. Nivo mora je znatno porastao, pa su poplavljeni i autoputevi. Poginulo je dvoje turista.

Kolaps u Ključu, odron i tri pokvarena bagera blokirali put

Totalni saobraćajni kolaps nastupio je na prevoju Lanište u Ključu kada je prilikom proširenja puta došlo do velikog odrona na magistralni put koji je u potpunosti blokirao put.

Vozači oprez, magla i odroni na putevima

BANJALUKA - Prohodnost puteva u Republici Srpskoj i Federaciji BiH jutros je zadovoljavajuća, ali se vozačima savjetuje oprez zbog učestalih odrona i magle koja smanjuje vidljivost u kotlinama, uz rijeke, jezera i preko planinskih prevoja, saopšteno je iz Auto-moto saveza /AMS/ Srpske.

U odronu poginulo šest osoba

MEKSIKO - Najmanje šest osoba nastradalo je u odronu u centralnom dijelu Meksika, saopštili su zvaničnici iz hitne službe.

Najčitanije