Office

Rad s dokumentima na Androidu postao lakši

Korisnici G Suite-a sada će moći da uređuju, komentarišu i sarađuju na datotekama Microsoft Office-a na Android uređajima pomoću Google softvera za kancelarijsku produktivnost.

Office 365 se pretvara u Microsoft 365

Microsoft želi da razmislite o njegovoj pretplatničkoj usluzi Office 365 u potpuno novom svjetlu. Tako, 21. aprila kompanija će preimenovati uslugu u Microsoft 365, jer dodaje još AI i cloud alate za veću produktivnost.

Koja aplikacija je bila najpodložnija sajber napadima u 2019. godini

Informacije, koje je prikupila analitička kompanija PreciseSecurity, otkrivaju listu aplikacija koje su bile najpodložnije napadima tokom trećeg tromesečja 2019. godine.

Mladić iz BiH osvojio bronzu na Microsoft Office Specialist takmičenju

Tarik Džambić osvojio je treće mjesto na svjetskom Microsoft Office Specialist World Championshipu, takmičenju u Njujorku, saopštio je Ekonomski fakultet Univerziteta u Sarajevu. Time je još jednom pokazano da Bosna i Hercegovina obiluje mladim perspektivnim ljudima pred kojima je uspješna budućnost.

Skrivene opcije Worda koje morate isprobati

Vjerovatno znate da koristite Word, ali isto tako vjerovatno postoje stvari za koje niste znali da postoje u ovom programu.

Microsoft više ne razvija Office Mobile aplikacije za Windows 10

Microsoft trenutno preispituje svoju mobilnu strategiju, na način koji ima smisla na dugoročnom planu, a kompanija mijenja fokus nekoliko svojih projekata. Jedan od njih je Office Mobile za Windows 10, koji predstavlja skup aplikacija koje su korisnicima omogućavale da pokreću produktivni paket na uređajima kao što su Windows 10 Mobile telefoni.

Stigao je Microsoft Office 2019

Iako je veliki broj korisnika prešao na Office 365 zasnovan na cloud-u, Microsoft nije zaboravio ni korisnike Office 2016 i ranijih verzija svoje klasične offline poslovne aplikacije, kojima je sada na raspolaganju Office 2019 u verziji za Windows i Mac operativne sisteme.

Kada ističe podrška za Windows i Office?

Kompanija Microsoft ima dobro osmišljen sistem podrške za svoje softverske proizvode. Radi se o svojevrsnom sporazumu koji Microsoft sklapa sa svima koji kupuju licencu za korišćenje kompanijinih ključnih proizvoda: Windows i Office.

Foto priča: "Smart Office"

U okviru projekta "Mali biznis, velike priče", konkursa koji je kompanija m:tel realizovala krajem 2017. godine, izdvojila se priča o poslovnom uspjehu jednog pokrenutog malog biznisa.

Microsoft Office 2019 stiže naredne godine

Microsoft je najavio naredno ažuriranje za Office tokom svog Microsoft Ignite događaja u Orlandu.

Najčitanije