Oglas

Oružane snage primaju 500 novih vojnika

SARAJEVO - Oružane snage BiH primiće u profesionalnu vojnu službu 500 novih pripadnika u početnom činu vojnika, a javni oglas o prijemu kandidata sutra će objaviti Ministarstvo odbrane u Savjetu ministara.

"Željeznice Republike Srpske" objavile oglas za prijem radnika

DOBOJ - Preduzeće "Željeznice Republike Srpske" objavilo je danas javni oglas za prijem radnika u radni odnos na neodređeno vrijeme na izvršnim poslovima, objavljeno je na "Fejsbuk" stranici ove kompanije.

"Prodajem auto jer mi se smučio" - najneobičniji oglas za prodaju automobila

Prodajem auto jer mi se smučio, stalno se kvari, ako smeta kilometraža, mogu da je korigujem, napisao je Beograđanin u neobičnom oglasu za prodaju automobila.

Cukerberg izgubio sedam milijardi dolara zbog bojkota oglasa

Mark Cukerberg, osnivač Facebooka, izgubio je sedam milijardi dolara zbog bojkota društvenih oglasa na toj društvenoj mreži.

Urnebesan oglas: Mladić izdaje kutiju od šibica

U oglasima za nekretnine se zaista mogu naći ponude za najrazličitije stanove, sobe i ostale prostore za život.

Apsurdne stavke u oglasima: Informatičarima traže dokaz o poznavanju rada na računaru

BANJALUKA - Oglasi za posao gdje se licima sa zvanjem profesora informatike i računarstva traže dokazi o poznavanju rada na računaru, kao i oni gdje se profesorima engleskog jezika traže dokazi o aktivnom poznavanju engleskog jezika nisu rijetkost, iako su apsurdni.

Lijekovi za potenciju preplavili oglase

BANJALUKA - Viagra i drugi brojni lijekovi za potenciju, koji se mogu kupiti isključivo uz ljekarski recept, preplavili su internet oglase, što, prema riječima stručnjaka, može biti opasno i po život onih koji ih uzimaju.

Traže predsjednika Rusije: Potreban patriota, stariji od 35 godina

Ruska stranica za traženje posla objavila je oglas za radno mjesto predsjednika Rusije, uz navođenje potrebnih uslova.

Profesionalna reklama za automobil koji košta 499 dolara

Jedna Amerikanka željela je da proda svoju hondu akord iz 1996. godine na Ebay-u, po cijeni od 499 dolara.

Ispravljena greška: Medicinska sestra ipak ne mora imati filozofski fakultet

SARAJEVO - Nakon što je na stranici Službe za zapošljavanje KS objavljen oglas za posao u kojem su navedeni nelogični kriterijumi za prijem medicinske sestre u Gerontološki centar Sarajevo, koji su zbunili javnost, zaposleni Službe istakli su da je došlo do greške te su brzo ispravili oglas.

Oglas Gerontološkog centra Sarajevo: Traže medicinsku sestru-profesora njemačkog jezika

SARAJEVO - Kantonalna javna ustanova Gerontološki centar Sarajevo, koja se bavi pružanjem pomoći starim i iznemoglim, raspisala je javni oglas za prijem medicinske sestre u radni odnos, ali sa završenim filozofskim fakultetom i titulom profesora njemačkog jezika!

Turska se putem oglasa zahvalila Srbiji što nije podržala puč

BEOGRAD - U beogradskoj "Politici" izašao je oglas u kojem se turska Ambasada u Beogradu zahvaljuje Srbiji jer je odmah nakon pokušaja državnog udara u Turskoj stala uz turski narod i demokratiju.

Facebook uvodi oglase i na Messenger

Nakon što je Facebook svoju mobilnu aplikaciju razdvojio u dvije - Facebook i Messenger, sad su odlučili iskoristiti Messenger kao još jedan kanal za plasiranje oglasa.

Predstava "Ljubavni oglas" u četvrtak u Laktašima

LAKTAŠI - Predstava "Ljubavni oglas", u produkciji Vesne Anđelković, u četvrtak u 20 časova biće izvedena u Centru za kulturu i obrazovanje u Laktašima.

Nelogični oglasi: Recepcioner mora biti knjigovođa, za držanje tacne potreban fakultet

SARAJEVO - Recepcioner koji treba poznavati knjigovodstvo, konobar sa srednjom školom ili fakultetom, prodavač u radnji koji treba da traži nove kupce, neki su od oglasa za posao s kojima se susreću nezaposlene osobe.

Najčitanije