Ognjen Kuzmić

Kuzmićev prijatelj pušten iz bolnice

BANJALUKA - Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, prijatelj košarkaša Ognjena Kuzmića, koji je 14. jula teško povrijeđen na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u stabilnom je zdravstvenom stanju pušten na kućno liječenje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Janjanin: Tužiću Kuzmića, kum i ja smo mogli da poginemo

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, govorio je za "Informer" o sudaru na putu Banjaluka - Prijedor, kada je teže povrijeđen košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić. Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naletio Kuzmićev "porše" i umalo ih nije usmrtio.

Kuzmić pušten na kućno liječenje

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je na kućno liječenje, saopšteno je na sajtu crveno-bijelih.

Kuzmić: Hvala svima, dobro sam i idemo napred

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja poslije saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu riječi podrške.

Objavljena prva fotografija Kuzmića poslije nesreće

Društvenim mrežama kruži prva fotografija Ognjena Kuzmića poslije teške saobraćajne nesreće koju je doživio prije desetak dana,

Kuzmić ustao iz kreveta

Ognjen Kuzmić je izašao iz šok sobe. Košarkaš Crvene zvezde i reprezentacije Srbije oporavlja se od povreda zadobijenih u teškoj saobraćajnoj nesreći prošle nedjelje na putu Prijedor - Banjaluka.

I Kuzmićev prijatelj se probudio iz kome

BANJALUKA - Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, koji je prije sedam dana teško povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi na putu Banjaluka - Prijedor, probuđen je iz indukovane kome, potvrđeno je "Nezavisnim".

Ognjen Kuzmić u ponedjeljak napušta intenzivnu njegu

Košarkaš Ognjen Kuzmić, koji je prije tačno sedam dana doživio tešku saobraćajnu nesreću u Ramićima kod Banjaluke i u kojoj su mu obe vilice bile slomljene, a zadobio je i povrede grudnog koša, u ponedjeljak će napustiti intenzivnu njegu i biti prebačen na obično odjeljenje.

Kuzmićev prijatelj i dalje na aparatima

BANJALUKA - Bogdan Ilić, koji je u nedjelju sa prijateljem Ognjenom Kuzmićem doživio saobraćajnu nesreću u Banjaluci, još uvijek je na aparatima za vještačku ventilaciju, saznaju “Nezavisne”,

Ognjen Kuzmić se probudio iz kome

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić probudio se iz kome u četvrtak popodne, i u svjesnom je stanju. Oporavak ide u pozitivnom smjeru.

Najčitanije