Ognjen Kuzmić

Banjalučki sud pravosnažno osudio Ognjena Kuzmića

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić (30) pravosnažno je osuđen na novčanu kaznu od 9.000 konvertibilnih maraka (4.600 evra), jer je u pijanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj su, osim njega, teško povrijeđene još tri osobe.

Podignuta optužnica protiv Ognjena Kuzmića

Protiv srpskog košarkaša Ognjena Kuzmića pokrenuta je optužnica zbog izazavinja saobraćajne nesreće prije godinu dana, zbog sumnje da je počinio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja.

Kuzmić: Nismo očekivali toliko brz povratak

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, tri mjeseca od saobraćajne nesreće i teških povreda, izjavio je da niko nije očekivao tako brz povratak na teren.

Bokser iz Prijedora odustao od tužbe protiv Kuzmića

BANJALUKA - Bokser Dražan Janjanin (30) iz Prijedora neće tužiti srpskog košarkaškog reprezentativca Ognjena Kuzmića (29) koji je skrivio saobraćajnu nesreću u julu ove godine u Ramićima kod Banjaluke.

Preminuo otac Ognjena Kuzmića

Košarkašu Crvene zvezde Ognjenu Kuzmiću preminuo je otac Milan Kuzmić.

Kuzmić: Dobro sam, za nekoliko sedmica na terenu

Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, poslije oporavka od teške saobraćajne nesreće, rekao da je da jedva čeka da se vrati na teren.

Kuzmićev prijatelj pušten iz bolnice

BANJALUKA - Bogdan Ilić (29) iz Bijeljine, prijatelj košarkaša Ognjena Kuzmića, koji je 14. jula teško povrijeđen na magistralnom putu Banjaluka - Prijedor, u stabilnom je zdravstvenom stanju pušten na kućno liječenje, potvrđeno je "Nezavisnim".

Janjanin: Tužiću Kuzmića, kum i ja smo mogli da poginemo

Dražan Janjanin, bokser iz Republike Srpske, govorio je za "Informer" o sudaru na putu Banjaluka - Prijedor, kada je teže povrijeđen košarkaš Crvene zvezde, Ognjen Kuzmić. Janjanin se tada vraćao iz Minhena sa svojim kumom, Markom Mijatovićem, kada je na njihov auto naletio Kuzmićev "porše" i umalo ih nije usmrtio.

Kuzmić pušten na kućno liječenje

Košarkaš Crvene zvezde i reprezentativac Srbije Ognjen Kuzmić pušten je na kućno liječenje, saopšteno je na sajtu crveno-bijelih.

Kuzmić: Hvala svima, dobro sam i idemo napred

BEOGRAD - Košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić, koji se oporavlja poslije saobraćajne nesreće, zahvalio se danas svima koji su brinuli i slali mu riječi podrške.

Najčitanije