Ognjen Mrđa

Mrđi dvije godine i sedam mjeseci robije

BANJALUKA - Ognjen Mrđa (29) iz Banjaluke, osuđen je u Okružnom sudu Banjaluka na dvije godine i sedam mjeseci zatvora za premlaćivanje sugrađanina Davora Malića (26), od kojeg je na taj način utjerivao dug od 70 KM.

Okružni sud u Banjaluci odbacio kaznu od dvije godine za batinaša

BANJALUKA - Okružni sud odbacio je sporazum o priznanju krivice na osnovu koga je Ognjen Mrđa (29) trebalo da bude osuđen na dvije godine zatvora zbog iznude i brutalnog premlaćivanja Davora Malića (26), saznaje "Glas Srpske".

Premlaćen zbog duga od 70 maraka

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka zatražilo je određivanje pritvora za Banjalučanina Ognjena Mrđu (28), osumnjičenog za iznudu, odnosno premlaćivanje sugrađanina Davora Malića (25).

Ognjen Mrđa predat Tužilaštvu zbog premlaćivanja sugrađanina

BANJALUKA - Ognjen Mrđa /28/ iz Banjaluke danas je nakon kriminalističke obrade sproveden u nadležno Okružno javno tužilaštvo zbog osnovane sumnje da je počinio krivično djelo iznuda nad sugrađaninom Davorom Malićem /25/, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Banjaluka.

Uhapšeni osumnjičeni za napad na Banjalučanina

BANJALUKA - Zbog sumnje da su pretukli Banjalučanina Davora Malića policija je uhapsila Ognjena Mrđu i Andreja Pravdića iz Banjaluke, potvrđeno je "Nezavisnim"

Pretučeni banjalučanin zadržan na UKC Banjaluka, počinioci i dalje nepoznati

BANJALUKA - Dvadesetpetogodišnji Davor Malić iz Banjaluke ima ozbiljnu povredu mozga i prelom donje vilice, ali je njegovo stanje trenutno stabilno i nastavlja se dalje liječenje, rekao je večeras Srni neurohirurg Ostoja Savić sa Klinike za neurohirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka.

Banjalučanina oteli, pretukli, pa skinuli golog

BANJALUKA - Nepoznati napadači sinoć su u centru Banjaluke oteli i napali Davora Malića (25) iz Banjaluke.

Najčitanije