Ohajo

Izbola ženu zbog čizama od vještačke kože

Policija u Ohaju uhapsila je 35-godišnju ženu zbog toga što je u crkvi napala drugu ženu koja je nosila kožne čizme i izbola je nožem.

Ko je višestruki ubica iz Ohaja?

OHAJO - Profil na Twitteru koji navodno pripada napadaču vatrenim oružjem u Dejtonu Konoru Betsu pokazuje da je mladić gajio ljevičarska i antifašistička uvjerenja, a u nekim tvitovima podržavao je Bernija Sandersa, Elizabet Voren i druge.

Talačka kriza u Ohaju, ubijen zamjenik šerifa

SINSINATI - Zamjenik šerifa ubijen je iz vatrenog oružja tokom 12-časovne talačke krize u stambenom kompleksu u Ohaju, u kojoj je drugi zamjenik šerifa ranjen, nakon čega je osumnjičeni napadač stavljen u pritvor, saopštile su danas američke vlasti.

Lažna uzbuna u bazi Rajt-Peterson u Ohaju

DEJTON - Baza američkih vazduhoplovnih snaga Rajt-Peterson saopštila je danas da je navodni incident u njenoj bolnici, zbog kojeg su intervenisale bezbjednosne i vatrogasne snage, zapravo bio lažna uzbuna i da je osoblje baze bezbjedno.

Piceriju progutala rupa u Ohaju

U malom selu Kruksvil u američkoj državi Ohajo, ispod popularne lokalne picerije otvorila se rupa dubine šest metara i "progutala" zgradu, a srećom, niko nije povrijeđen.

Najčitanije