Okružni sud

Bolest nije odložila suđenje Straživuku

BANJALUKA - Odbrana Siniše Straživuka (52), optuženog za prijetnje ubistvom Snježani Kurdić, sudiji Okružnog suda u Banjaluci, ponovo je tražila da mu se suđenje odgodi na duži period zbog njegove bolesti i potrebe da on bude operisan u Srbiji, ali je Sudsko vijeće odbilo njegov zahtjev i suđenje je održano u petak.

Potvrđena optužnica protiv Banjalučana: Iz "Kaveza" pred sudije

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Banjalučana Save Čolića (32), Dragana Narančića (27) i Lore Glušice (21) zbog sumnje da su se bavili švercom narkotika.

Optužen da je davio majku, u sudnici joj rekao "Volim te"

BANJALUKA - Četrdesetpetogodišnji Emir B, koji je optužen da je prije tri mjeseca u Banjaluci pokušao ubiti sedamdesetpetogodišnju majku Raziju I, ima rijetko oboljenje, teški duševni poremećaj sa sumanutom idejom milosrđa, rekao je danas neuropsihijatar i vještak Slobodan Stanković.

Počeo proces za ubistvo Brune Rolda: Odvojen postupak protiv Drljače

BANJALUKA - Suđenje trojici optuženih za ubistvo Banjalučanina Brune Rolda počelo je danas u banjalučkom Okružnom sudu, a Sudsko vijeće razdvojilo je postupak protiv Radeta Drljače (25) u odnosu na Slobodana Krnetića (33) i Borisa Zorića (33).

Jondiću tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva

DOBOJ - Okružni sud u Doboju osudio je dvadesetčetvorogodišnjeg Srđana Jondića na tri godine zatvora zbog pokušaja ubistva Slađana H. (28).

Ercegu četiri i po godine zatvora zbog trgovine drogom i oružjem

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci osudio je Davora Ercega iz Gradiške na zatvorsku kaznu od četiri i po godine zbog trgovine drogom i oružjem.

Jednomjesečni pritvor za Miloša Obradova

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Milošu Obradovu, osumnjičenom za ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić, javila je Alternativna televizija.

Nović ostaje u pritvor zbog prijetnji tužiteljki

​BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor Goranu Noviću iz Dervente, koji je prošlog mjeseca prijetio Nataši Božičković, tužiteljki Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Sarajliji četiri godine robije za krađu iz 2003.

BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnji Sarajlija Enis Asotić osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na četiri godine zatvora zbog krađe veće sume para iz blagajne bivše firme "Metalka" u Prnjavoru.

Banjalučaninu pet godina zatvora zbog obljube nemoćne osobe

BANJALUKA- Banjalučanin Jugoslav A. osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na pet godina zatvora zbog krivičnog djela obljuba nad nemoćnim licem.

Najčitanije