Okružni sud Banjaluka

Ercegu četiri i po godine zatvora zbog trgovine drogom i oružjem

BANJALUKA – Okružni sud u Banjaluci osudio je Davora Ercega iz Gradiške na zatvorsku kaznu od četiri i po godine zbog trgovine drogom i oružjem.

Jednomjesečni pritvor za Miloša Obradova

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Milošu Obradovu, osumnjičenom za ubistvo Damira Ostojića i pokušaj ubistva njegove supruge Sandre Jošić, javila je Alternativna televizija.

Nović ostaje u pritvor zbog prijetnji tužiteljki

​BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci produžio je pritvor Goranu Noviću iz Dervente, koji je prošlog mjeseca prijetio Nataši Božičković, tužiteljki Okružnog javnog tužilaštva Doboj.

Sarajliji četiri godine robije za krađu iz 2003.

BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnji Sarajlija Enis Asotić osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na četiri godine zatvora zbog krađe veće sume para iz blagajne bivše firme "Metalka" u Prnjavoru.

Banjalučaninu pet godina zatvora zbog obljube nemoćne osobe

BANJALUKA- Banjalučanin Jugoslav A. osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na pet godina zatvora zbog krivičnog djela obljuba nad nemoćnim licem.

Đuzel i Vrbljanac pristali na pet godina i pet mjeseci robije

BANJALUKA - Banjalučanin Alen Đuzel (31) i Mirko Vrbljanac (30) iz Kneževa sa banjalučkim Okružnim tužilaštvo zaključili sporazume o priznanju krivice za pokušaj ubistva Nebojše Kojića (37) i pristali da budu osuđeni na ukupo pet godina i pet mjeseci zatvora.

Okružni sud Banjaluka: Policajac osuđen za primanje mita

BANJALUKA - Okružni sud Banjaluka osudio je policajca Milana Trbojevića za primanje mita na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora, u koji neće ići ako u roku od tri godine ne počini novo krivično djelo.

Troje u pritvoru zbog droge

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je pritvor Davoru i Željki Erceg te Sergeju Tutnjiloviću, koji su uhapšeni u akciji "Vitorog", a tokom koje je otkriveno 53,5 kilograma skanka, manja količina kokaina, ali i oružje.

Čoliću jednomjesečni pritvor zbog napada na Kovačevića

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Marku Čoliću (31) iz Banjaluke, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rečeno je u ovom sudu.

Predmet "Trezor": Novinari ostali pred vratima Suda

BANJALUKA - Novinarima danas nije odobreno da prate nastavak suđenja sedmorki optuženoj u predmetu "Trezor" u Okružnom sudu u Banjaluci.

Najčitanije