Okružni sud Banjaluka

Sarajliji četiri godine robije za krađu iz 2003.

BANJALUKA - Četrdesetosmogodišnji Sarajlija Enis Asotić osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na četiri godine zatvora zbog krađe veće sume para iz blagajne bivše firme "Metalka" u Prnjavoru.

Banjalučaninu pet godina zatvora zbog obljube nemoćne osobe

BANJALUKA- Banjalučanin Jugoslav A. osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na pet godina zatvora zbog krivičnog djela obljuba nad nemoćnim licem.

Đuzel i Vrbljanac pristali na pet godina i pet mjeseci robije

BANJALUKA - Banjalučanin Alen Đuzel (31) i Mirko Vrbljanac (30) iz Kneževa sa banjalučkim Okružnim tužilaštvo zaključili sporazume o priznanju krivice za pokušaj ubistva Nebojše Kojića (37) i pristali da budu osuđeni na ukupo pet godina i pet mjeseci zatvora.

Okružni sud Banjaluka: Policajac osuđen za primanje mita

BANJALUKA - Okružni sud Banjaluka osudio je policajca Milana Trbojevića za primanje mita na uslovnu kaznu od godinu dana zatvora, u koji neće ići ako u roku od tri godine ne počini novo krivično djelo.

Troje u pritvoru zbog droge

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je pritvor Davoru i Željki Erceg te Sergeju Tutnjiloviću, koji su uhapšeni u akciji "Vitorog", a tokom koje je otkriveno 53,5 kilograma skanka, manja količina kokaina, ali i oružje.

Čoliću jednomjesečni pritvor zbog napada na Kovačevića

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Marku Čoliću (31) iz Banjaluke, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rečeno je u ovom sudu.

Predmet "Trezor": Novinari ostali pred vratima Suda

BANJALUKA - Novinarima danas nije odobreno da prate nastavak suđenja sedmorki optuženoj u predmetu "Trezor" u Okružnom sudu u Banjaluci.

Jednomjesečni pritvor mladiću iz Laktaša za pokušaj ubistva Banjalučanina

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za Dragana Kovjenića (20) iz Laktaša, koji je osumnjičen za krivično djelo ubistvo u pokušaju nad mladićem iz Banjaluke S.Š. (21).

Otvorena nova zgrada Osnovnog suda i rekonstruisan Okružni sud u Banjaluci

BANJALUKA - Novu zgradu Osnovnog suda i rekonstruisanu Okružnog suda u Banjaluci danas su otvorili Lars Gunar Vigemark, šef Delegacije EU u BiH, i Milenko Milekić, predsjednik Osnovnog suda Banjaluka, za šta je utrošeno 2.830.000 evra, koje je obezbijedila EU.

Lažna dojava: Nema bombe u Okružnom sudu u Banjaluci

BANJALUKA - Provjerama je utvrđeno da u Okružnom sudu u Banjaluci nije postavljena bomba.

Najčitanije