Okružni sud Banjaluka

Čoliću jednomjesečni pritvor zbog napada na Kovačevića

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci odredio je jednomjesečni pritvor Marku Čoliću (31) iz Banjaluke, osumnjičenom za pokušaj ubistva novinara BN televizije Vladimira Kovačevića, rečeno je u ovom sudu.

Predmet "Trezor": Novinari ostali pred vratima Suda

BANJALUKA - Novinarima danas nije odobreno da prate nastavak suđenja sedmorki optuženoj u predmetu "Trezor" u Okružnom sudu u Banjaluci.

Jednomjesečni pritvor mladiću iz Laktaša za pokušaj ubistva Banjalučanina

BANJALUKA - Banjalučki Okružni sud odredio je jednomjesečni pritvor za Dragana Kovjenića (20) iz Laktaša, koji je osumnjičen za krivično djelo ubistvo u pokušaju nad mladićem iz Banjaluke S.Š. (21).

Otvorena nova zgrada Osnovnog suda i rekonstruisan Okružni sud u Banjaluci

BANJALUKA - Novu zgradu Osnovnog suda i rekonstruisanu Okružnog suda u Banjaluci danas su otvorili Lars Gunar Vigemark, šef Delegacije EU u BiH, i Milenko Milekić, predsjednik Osnovnog suda Banjaluka, za šta je utrošeno 2.830.000 evra, koje je obezbijedila EU.

Lažna dojava: Nema bombe u Okružnom sudu u Banjaluci

BANJALUKA - Provjerama je utvrđeno da u Okružnom sudu u Banjaluci nije postavljena bomba.

Suđenje Daliboru Gavriću iz Prnjavora: Optuženi za ubistvo ne voli ni svoju djecu

BANJALUKA - Dalibor Gavrić (43) iz Prnjavora, optužen da je bombom ubio Milu Malešević (24) s kojom je bio u vanbračnoj zajednici a sebe teško ranio, nema kapacitet da ikog voli, pa ni vlastitu djecu.

U Okružnom sudu Banjaluka posao dobila kćerka tužiteljke

BANJALUKA - Grupa psihologa, kandidata koji su se prijavili na konkurs u Okružnom sudu Banjaluka, tvrdi da je kandidatkinja koja je dobila posao primljena jer joj je majka poznata tužiteljka i da im je čudno da je upravo ona osvojila skoro maksimalan broj bodova.

Pljačkao sa ženskom čarapom na glavi, odnio i brion

BANJALUKA - Okružni sud u Banjaluci potvrdio je optužnicu protiv Banjalučanina Dragana Radakovića (43), a koja ga, uz ostalo, tereti i da je pokušao opljačkati banjalučku trgovinu "Daca i Ana", čiji ga je vlasnik otjerao gađajući ga robom, uključujući i kupusom.

Više od 100 dokaza u procesu protiv optuženih u predmetu "Trezor"

BANJALUKA - Republičko javno tužilaštvo najavilo je izvođenje više od 100 dokaza u procesu protiv sedmorice optuženih u predmetu "Trezor", a koji su danas u banjalučkom Okružnom sudu negirali krivicu za više pljački teških blizu dva miliona maraka.

Mrđi dvije godine i sedam mjeseci robije

BANJALUKA - Ognjen Mrđa (29) iz Banjaluke, osuđen je u Okružnom sudu Banjaluka na dvije godine i sedam mjeseci zatvora za premlaćivanje sugrađanina Davora Malića (26), od kojeg je na taj način utjerivao dug od 70 KM.

Najčitanije