Olimpijske igre

Rusija odbacila optužbe da je hakerskim napadima ometala OI

Rusija je demantovala danas navode iz Britanije i SAD da je njena vojna obavještajna služba orkestrovala sajber napade s ciljem da poremeti održavanje Olimpijskih i Paraolimpijskih igara u Tokiju.

Olimpijske igre moguće i bez vakcine

PARIZ - Predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta /MOK/ Tomas Bah izjavio je da Olimpijske igre u Tokiju mogu biti održane i bez vakcine protiv virusa korona, ukazavši na uspjeh biciklističke trke "Tur de Frans".

"Olimpijske igre će biti održane bez obzira na koronu"

Odgođene Olimpijske igre u Tokiju biće održane bez obzira na pandemiju virusa korona, izjavio je danas potpredsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Džon Kouts.

Vakcina nije uslov za održavanje Olimpijskih igara u Tokiju

Vakcina nije uslov za održavanje odgođenih Ljetnih olimpijskih i paraolimpijskih igara sljedeće godine, rekao je u petak izvršni direktor Igara u Tokiju.

Japanske kompanije protiv OI u Tokiju

Većina japanskih kompanija, od gotovo 13.000 anketiranih, protivi se održavanju Olimpijskih igara i Paraolimpijskih igara naredne godine u Tokiju.

Na pomolu novo pomjeranje ili otkazivanje OI u Tokiju

Ljetne olimpijske igre u Tokiju zbog pandemije virusa korona nisu održane ove godine nego su odgođene za sljedeću, a prema posljednjim informacijama, više od 70 odsto Japanaca ne želi da glavni grad ove zemlje bude domaćin Igara.

Saradnja Koike i Abea povodom pandemije i Olimpijskih igara

TOKIO - Novoizabrana guvernerka Tokija Juriko Koike i njen politički rival japanski premijer Šinzo Abe postigli su dogovor o zajedničkom upravljanju pandemijom kako bi Olimpijske igre mogle bezbjedno da se održe naredne godine, prenio je AP.

Moguće novo odlaganje OI

Direktor Organizacionog odbora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Moguće novo odlaganje Olimpijskih igara

Direktor Organizacionog odbrora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Bah: OI u Tokiju će biti održane naredne godine ili ih neće biti

Olimpijske igre u Tokiju održaće se naredne godine ili ih neće biti, izjavio je predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah.

Najčitanije