Olimpijske igre

Moguće novo odlaganje OI

Direktor Organizacionog odbora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Moguće novo odlaganje Olimpijskih igara

Direktor Organizacionog odbrora Olimpijskih igara u Tokiju Haruki Takahaši rekao je da postoji mogućnost novog odlaganja Igara.

Bah: OI u Tokiju će biti održane naredne godine ili ih neće biti

Olimpijske igre u Tokiju održaće se naredne godine ili ih neće biti, izjavio je predsjednik Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOK) Tomas Bah.

Indija razmišlja o kandidaturi za OI 2032

Indija razmišlja da se kandiduje za organizaciju Ljetnih olimpijskih igara 2032., potvrdio je za njemačku novinsku agenciju DPA predsjednik Olimpijskog komiteta Indije.

Moguće potpuno otkazivanje Olimpijskih igara

Olimpijskih igara u Tokiju neće biti ukoliko pandemija oboljenja Kovid-19 ne bude dovedena pod kontrolu do sljedeće godine, izjavio je predsjednik Organizacionog komiteta Јoširo Mori.

Olimpijske igre pod znakom pitanja i za 2021. godinu

Izvršni direktor Organizacionog odbora Olimpijskih igara u Tokiju Toširo Muto rekao je da ne može da garantuje da će Igre biti organizovane sljedeće godine.

Uklonjen olimpijski plamen

Olimpijski plamen sklonjen je sa lokacije na kojoj je bio izložen u javnosti u Japanu.

Španović: Moj olimpijski san stavljen na čekanje

Najbolja srpska atletičarka Ivana Španović izjavila je danas da je odlaganjem Olimpijskih igara u Tokiju njen san stavljen na čekanje, ali da uprkos pandemiji virusa korona neće izgubiti motivaciju i velike snove.

Čavić: Olimpijske igre postale cirkus u kom sportisti najviše pate

Pandemija virusa korona zaustavila je sport, a za posljedicu je dala i odlaganje Olimpijskih igara prvi put u istoriji. Sportisti su, generalno, možda prvi put suočeni sa situacijom koja im dugoročno mijenja raspored i planove, koja ih je natjerala da naglo uspore, pa i da stanu.

Zvanično: Olimpijske igre u Tokiju od 23. jula do 8. avgusta 2021.

Olimpijske igre u Tokiju počeće 23. jula 2021. godine i trajaće do 8. avgusta, odlučili su danas organizatori i Međunarodni olimpijski komitet, prenosi Rojtres.

Najčitanije