Olimpijski centar Jahorina

Olimpijski centar "Jahorina": Povećanje prometa za 50 odsto

JAHORINA - Na Jahorini je od 4. decembra do danas zabilježeno više od 650.000 zimskih vožnji, kao i povećanje broja skijaša, ali i prometa za 50 odsto, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Višković najavio zakon o Olimpijskom centru Jahorina

JAHORINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će već u prvom kvartalu godine biti kreiran zakon o Olimpijskom centru "Jahorina" koji će još snažnije doprinijeti razvoju njene infrastrukture i kapaciteta.

Olimpijski centar Jahorina kao pokretač privrede i izvor prihoda

Neosporan je ogromni uspjeh koji menadžment tim Olimpijskog centra Jahorina iz dana u dan postiže kao i značajni efekti koje ostvaruje kao jedan od najvećih pokretača privrede u regionu. Svi resursi uloženi su u oživljavanje ove planine te je ona sada jedno od najvećih gradilišta u cijeloj državi.

Još jedno priznanje za Olimpijski centar Jahorina

Olimpijski centar Jahorina zaslužni je dobitnik još jednog posebnog priznanja i to ovaj put od strane Privredne komore Republike Srpske.

"Jahorina" bez šanse da posluje

PALE - Olimpijski centar "Jahorina" prošlu godinu završio je s akumuliranim gubitkom od čak 21,1 milion KM, što čini 44 odsto kapitala ovog preduzeća, i više nema nikakvu šansu da posluje, stoji u revizorskom izvještaju

Dodik: Budućnost Olimpijskog centra "Jahorina" nije u prodaji

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da budućnost Olimpijskog centra OC "Jahorina" nije u prodaji.

Robne rezerve RS idu u stečaj, Olimpijski centar Jahorina na prodaju

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je večeras u Banjaluci da je Vlada Srpske zaključila da se ide u tri pravca restrukturisanja Olimpijskog centra "Jahorina".

Najčitanije