Olimpijski centar jahorina

U Sarajevu predstavljena bogata ljetna ponuda OC "Jahorina"

SARAJEVO - Olimpijski centar "Jahorina" je, pred otvaranje ljetne sezone od 25. do 28. juna, pokrenuo promociju brojnih sadržaja koje će ponuditi ljubiteljima ove planinske ljepotice širom BiH.

Nakon Bijeljine Jahorina promoviše svoje potencijale u Banjaluci

Nakon uspješno realizovane promocije u Bijeljini proteklog vikenda Olimpijski centar Jahorina nastavlja dalje. Ovog vikenda, 30. i 31. maja građani Banjaluke će biti u prilici da se upoznaju sa ljetnom ponudom ove olimpijske planine i osvoje vrijedne nagrade. Promotivni štand Jahorine će biti smješten na Trgu Krajine u subotu i nedjelju od 12 do 20:00 časova i svi banjalučani su pozvani.

Olimpijski centar "Jahorina": Povećanje prometa za 50 odsto

JAHORINA - Na Jahorini je od 4. decembra do danas zabilježeno više od 650.000 zimskih vožnji, kao i povećanje broja skijaša, ali i prometa za 50 odsto, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Višković najavio zakon o Olimpijskom centru Jahorina

JAHORINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će već u prvom kvartalu godine biti kreiran zakon o Olimpijskom centru "Jahorina" koji će još snažnije doprinijeti razvoju njene infrastrukture i kapaciteta.

Olimpijski centar Jahorina kao pokretač privrede i izvor prihoda

Neosporan je ogromni uspjeh koji menadžment tim Olimpijskog centra Jahorina iz dana u dan postiže kao i značajni efekti koje ostvaruje kao jedan od najvećih pokretača privrede u regionu. Svi resursi uloženi su u oživljavanje ove planine te je ona sada jedno od najvećih gradilišta u cijeloj državi.

Još jedno priznanje za Olimpijski centar Jahorina

Olimpijski centar Jahorina zaslužni je dobitnik još jednog posebnog priznanja i to ovaj put od strane Privredne komore Republike Srpske.

"Jahorina" bez šanse da posluje

PALE - Olimpijski centar "Jahorina" prošlu godinu završio je s akumuliranim gubitkom od čak 21,1 milion KM, što čini 44 odsto kapitala ovog preduzeća, i više nema nikakvu šansu da posluje, stoji u revizorskom izvještaju

Dodik: Budućnost Olimpijskog centra "Jahorina" nije u prodaji

JAHORINA - Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je danas na Jahorini da budućnost Olimpijskog centra OC "Jahorina" nije u prodaji.

Robne rezerve RS idu u stečaj, Olimpijski centar Jahorina na prodaju

BANJALUKA - Ministar trgovine i turizma Republike Srpske Predrag Gluhaković izjavio je večeras u Banjaluci da je Vlada Srpske zaključila da se ide u tri pravca restrukturisanja Olimpijskog centra "Jahorina".

Najčitanije