Olimpijski centar jahorina

Dejan Ljevnaić: Zahvaljujući Dodiku ljudi ovdje žive bolje

Menadžerski tim na čelu sa Dejanom Ljevnaićem pokrenuo je skijanje na Balkanu, a sada se pred njima nalaze novi izazovi. Pitanje s kojim se susreće veliki broj svjetskih ski-centara je kako realizovati zimsku sezonu u uslovima pandemije virusa korona, da li će skijanje biti moguće i na koji način?

Ljevnaić: Ovo bi trebala biti najuspješnija ljetna sezona u istoriji

JAHORINA - Direktor Olimpijskog centra "Jahorina" Dejan Ljevnaić rekao je da bi ova ljetna sezona, prema prognozama, trebala da bude najuspješnija u istoriji.

Sa olimpijske ljepotice kreće 60. "Trka kroz Srbiju"

ISTOČNO SARAJEVO - Olimpijski centar Jahorina i sve opštine grada Istočno Sarajevo podržale su jubilarnu 60. "Trku kroz Srbiju", čija će prva etapa startovati 1. septembra sa olimpijske lepotice, a završiće na Zlatiboru.

U Sarajevu predstavljena bogata ljetna ponuda OC "Jahorina"

SARAJEVO - Olimpijski centar "Jahorina" je, pred otvaranje ljetne sezone od 25. do 28. juna, pokrenuo promociju brojnih sadržaja koje će ponuditi ljubiteljima ove planinske ljepotice širom BiH.

Nakon Bijeljine Jahorina promoviše svoje potencijale u Banjaluci

Nakon uspješno realizovane promocije u Bijeljini proteklog vikenda Olimpijski centar Jahorina nastavlja dalje. Ovog vikenda, 30. i 31. maja građani Banjaluke će biti u prilici da se upoznaju sa ljetnom ponudom ove olimpijske planine i osvoje vrijedne nagrade. Promotivni štand Jahorine će biti smješten na Trgu Krajine u subotu i nedjelju od 12 do 20:00 časova i svi banjalučani su pozvani.

Olimpijski centar "Jahorina": Povećanje prometa za 50 odsto

JAHORINA - Na Jahorini je od 4. decembra do danas zabilježeno više od 650.000 zimskih vožnji, kao i povećanje broja skijaša, ali i prometa za 50 odsto, saopšteno je iz Olimpijskog centra "Jahorina".

Višković najavio zakon o Olimpijskom centru Jahorina

JAHORINA - Predsjednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je danas da će već u prvom kvartalu godine biti kreiran zakon o Olimpijskom centru "Jahorina" koji će još snažnije doprinijeti razvoju njene infrastrukture i kapaciteta.

Olimpijski centar Jahorina kao pokretač privrede i izvor prihoda

Neosporan je ogromni uspjeh koji menadžment tim Olimpijskog centra Jahorina iz dana u dan postiže kao i značajni efekti koje ostvaruje kao jedan od najvećih pokretača privrede u regionu. Svi resursi uloženi su u oživljavanje ove planine te je ona sada jedno od najvećih gradilišta u cijeloj državi.

Još jedno priznanje za Olimpijski centar Jahorina

Olimpijski centar Jahorina zaslužni je dobitnik još jednog posebnog priznanja i to ovaj put od strane Privredne komore Republike Srpske.

"Jahorina" bez šanse da posluje

PALE - Olimpijski centar "Jahorina" prošlu godinu završio je s akumuliranim gubitkom od čak 21,1 milion KM, što čini 44 odsto kapitala ovog preduzeća, i više nema nikakvu šansu da posluje, stoji u revizorskom izvještaju

Najčitanije