Oliver Dragojević

Marija Šerifović obradila pjesmu Olivera Dragojevića

​Popularnoj pjevačici Mariji Šerifović ostvario se san da obradi čuvenu pjesmu jednog od njenih omiljenih pjjevača Olivera Dragojevića.

Dokumentarac o Oliveru Dragojeviću prikazan u Puli

Na svečanoj dodjeli nagrada Pulskog filmskog festivala uz uručenje prestižnih Zlatnih arena, posjetioci su mogli mogli uživati i u posebnoj muzičkoj večeri posvećenoj velikanu hrvatske muzike, Oliveru Dragojeviću.

Poslušajte do sada neobjavljenu pjesmu Olivera Dragojevića

Skoro pet mjeseci nakon što nas je napustio Oliver Dragojević, svjetlo dana ugledala je njegova nova pjesma "Za tvoje dobro".

Oliver Dragojević dobija muzej

Muzej posvećen liku i djelu muzičara Olivera Dragojevića biće otvoren u Veloj Luci, njegovom rodnom mjestu.

Sahranjen Oliver Dragojević

Hiljade ljudi odalo je posljednju počast hrvatskom pjevaču Oliveru Dragojeviću, koji je sahranjen danas u rodnoj Veloj Luci.

Splićani ispratili Olivera Dragojevića na Korčulu

Ispraćaj preminulog pjevača Olivera Dragojevića na njegovo posljednje putovanje održan je večeras u Splitu.

U Splitu održana komemoracija Oliveru Dragojeviću

SPLIT - Skoro 10 minuta trajao je danas aplauz posvećen Oliveru Dragojeviću, na komemoraciji povodom njegove smrti u splitskom Hrvatskom narodnom kazalištu, nakon čega su okupljeni spontano počeli da pjevaju pjesmu "Vjeruj u ljubav".

Oliver Dragojević počasni građanin Splita

SPLIT - Nedavno preminuli pjevač Oliver Dragojević počasni je građanin Splita, odlučila je danas Splitsko-dalmatinska županija.

U Hrvatskoj sutra Dan nacionalne žalosti zbog smrti Olivera Dragojevića

ZAGREB - Na inicijativu hrvatskog premijera Andreja Plenkovića, Vlada Hrvatske je na današnjoj telefonskoj sjednici donijela Odluku o proglašenju Dana nacionalne žalosti povodom smrti Olivera Dragojevića, koji će se obilježiti u utorak, 31. jula 2018. godine.

Sahrana Olivera Dragojevića u srijedu na Korčuli

Posljednji ispraćaj hrvatskog muzičara i kantautora Olivera Dragojevića biće u utorak sa splitske Rive, a sahrana u srijedu u njegovoj rodnoj Veloj Luci na Korčuli.

Najčitanije