Oliver Ivanović

Brat Olivera Ivanovića: Izreka 'vrijeme liječi sve' ne važi za nas

Vrijeme protiče, a mi živimo u nadi da će izvršioci i nalogodavci ubistva mog Olivera konačno biti otkriveni. Na svim našim porodičnim skupovima, jedna stolica ostaje prazna. Za njega, kaže za Blic rođeni brat Olivera Ivanovića, Miroslav.

Dvije godine od ubistva Olivera Ivanovića, dokle je stigla istraga?

KOSOVSKA MITROVICA - Na današnji dan prije 2 godine, ubijen je lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Licitiranja sa brojem i identitetima osumnjičenih, krivaca ili optuženih i dalje ne prestaju.

Jovanović: Ivanovića su ubili isti oni koji su ga utamničili

PODGORICA - Novinar i predsjednik Saveza udruženja raseljenih sa Kosova i Metohije u Crnoj Gori Milenko Jovanović kaže da naručioce ubistva Olivera Ivanovića treba tražiti u onima koji su predsjednika GI "Sloboda, demokratija, pravda" prethodno utamničili i nevinom mu sudili.

Odgođeno suđenje za ubistvo Olivera Ivanović

PRIŠTINA - Saslušanje pred Specijalnim sudom u Prištini šestoro Srba optuženih za učešće u ubistvu predsjednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (SDP) Olivera Ivanovića danas je odgođeno za 11. februar naredne godine.

Prištinski mediji objavili optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Samo nekoliko sati nakon što su advokati dvojice optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, Mahmut Haljimi i Faruk Korenica za "KoSSev" još jednom potvrdili da im optužnica još uvijek nije dostavljena, prištinski portal "Gazeta Express", objavio je fotografije navodne optužnice i njenog sadržaja uz najavu da će u utorak "ekskluzivno" javnosti predočiti i izjavu zaštićenog svjedoka.

Sekretarica Olivera Ivanovića završila u bolnici

KOSOVSKA MITROVICA - Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska, večeras je na liječenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici primljena Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umješanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Ko su optuženi za vezu s ubistvom Olivera Ivanovića i za šta ih terete

PRIŠTINA, BEOGRAD - Kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv šest osoba koje se terete za umiješanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine, Olivera Ivanovića.

Optužnica protiv šest osoba zbog ubistva Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Kosovsko specijalno tužilaštvo podnijelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnice protiv osoba N.S, M.R, S.A, D.M, Z.J. i R.B. u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

Podignute optužnice za ubistvo Olivera Ivanovića?

PRIŠTINA - Kosovski specijalni tužilac Sulj Hodža podigao je optužnice protiv Nedeljka Spasojevića i Marka Rošića za pomaganje u ubistvu Olivera Ivanovića, prenosi "Kosovo Online" pozivajući se na izvore bliske istrazi.

Objavljene fotografije osumnjičenih za ubistvo Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Kosovska policija objavila je danas fotografije dvojice osumnjičenih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića u sjevernoj Mitrovici, januara prošle godine.

Najčitanije