Oliver Ivanović

Ko je Fljorim Ejupi koji se dovodi u vezu sa ubistvom Olivera Ivanovića?

O umješanosti Fljorima Ejupija u ubistvo Olivera Ivanovića je govorio predsjednik Srbije Aleksandar Vučić.

Vučić: Mislimo da imamo ime ubice Olivera Ivanovića

BEOGRAD - Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da Srbija postavlja međunarodnoj zajednici niz pitanja o ubistvu Olivera Ivanovića koje neko zataškava.

Priština izdala međunarodni nalog za hapšenje Radoičića

PRIŠTINA - Sud u Prištini je izdao je međunarodni nalog za hapšenje potpredsjednika Srpske liste Milana Radoičića, kojeg sumnjiči da je umiješan u ubistvo lidera Građanske inicijative Olivera Ivanovića, piše Koha pozivajući se na KTV.

Produžen pritvor Srbima osumnjičenim za učešće u ubistvu Ivanovića

PRIŠTINA - Sud u Prišitini produžio je danas za još dva meseca pritvor pripadniku KPS Nedeljku Spasojeviću i Marku Rošiću, osumnjičenima za učešće u ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine.

Hodžaj optužio Vučića za ubistvo Ivanovića

PRIŠTINA - Odgovornost za ubistvo Olivera Ivanovića nosi predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, tvrdi zamjenik kosovskog premijera Enver Hodžaj, prenosi "Gazeta ekspres".

Tači: Beograd stoji iza ubistva Ivanovića; Đurić: Iza ubistva stoje Tači, Veselji

PRIŠTINA - Kosovski predsjednik Hašim Tači izjavio je da iza ubistva lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića stoji šef kriminala na sjeveru Kosova i Metohije Milan Radoičić, kao i da je istraga pokazala da je Beograd naručilac ubistva, prenose prištinski mediji.

Nestao rođak Olivera Ivanovića, sumnja se da je ubijen

KOSOVSKA MITROVICA - Taksista iz sjeverne Mitrovice, koji je prije tri dana nestao i sumnja se da je ubijen, rođak je Olivera Ivanovića, ubijenog prije više od godinu dana.

Sud u Prištini izdao nalog za hapšenje potpredsjednika Srpske liste

PRIŠTINA - Osnovni sud u Prištini izdao je nalog za hapšenje potpredsjednika stranke kosovskih Srba Srpska lista Milana Radoičića, prenio je RTS pozivajući se na prištinske medije.

Milena Ivanović: Oliver će živeti dok živimo mi

BEOGRAD - Supruga ubijenog Olivera Ivanovića, Milena Ivanović kaže da ne želi da politizuje tragediju koja je zadesila njenu porodicu i da joj je drago što je u Hramu Svetog Save na miran i dostojanstven način obilježena godišnjica od ubistva njenog supruga.

Stefanović: Imamo određene indicije ko je ubica Ivanovića

BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović kaže da je Priština na sebe preuzela odgovornost da li će biti pronađene ubice Olivera Ivanovića, jer su odbili svaku saradnju sa Beogradom.

Najčitanije