Oliver Ivanović

Počelo pripremno ročište u slučaju ubistva Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Pred Posebnim vijećem Osnovnog suda u Prištini danas je počelo pripremno ročište prema optužnici specijalnog tužioca samoproglašenog Kosova u predmetu ubistva Olivera Ivanovića.

Dokazna dokumetacija za ubistvo Ivanovića na 12.500 stranica

PRIŠTINA - Pred Specijalnim sudom u Prištini u utorak, 11. februara, treba da se iz drugog pokušaja održi pripremno ročište pred suđenje optuženima za učešće u ubistvu lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine u Kosovskoj Mitrovici.

Brat Olivera Ivanovića: Izreka 'vrijeme liječi sve' ne važi za nas

Vrijeme protiče, a mi živimo u nadi da će izvršioci i nalogodavci ubistva mog Olivera konačno biti otkriveni. Na svim našim porodičnim skupovima, jedna stolica ostaje prazna. Za njega, kaže za Blic rođeni brat Olivera Ivanovića, Miroslav.

Dvije godine od ubistva Olivera Ivanovića, dokle je stigla istraga?

KOSOVSKA MITROVICA - Na današnji dan prije 2 godine, ubijen je lider Građanske inicijative "Srbija, demokratija, pravda" Oliver Ivanović, dok je ulazio u prostorije svoje stranke u Kosovskoj Mitrovici. Licitiranja sa brojem i identitetima osumnjičenih, krivaca ili optuženih i dalje ne prestaju.

Jovanović: Ivanovića su ubili isti oni koji su ga utamničili

PODGORICA - Novinar i predsjednik Saveza udruženja raseljenih sa Kosova i Metohije u Crnoj Gori Milenko Jovanović kaže da naručioce ubistva Olivera Ivanovića treba tražiti u onima koji su predsjednika GI "Sloboda, demokratija, pravda" prethodno utamničili i nevinom mu sudili.

Odgođeno suđenje za ubistvo Olivera Ivanović

PRIŠTINA - Saslušanje pred Specijalnim sudom u Prištini šestoro Srba optuženih za učešće u ubistvu predsjednika Građanske inicijative "Sloboda, demokratija, pravda" (SDP) Olivera Ivanovića danas je odgođeno za 11. februar naredne godine.

Prištinski mediji objavili optužnicu za ubistvo Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Samo nekoliko sati nakon što su advokati dvojice optuženih u slučaju ubistva Olivera Ivanovića, Mahmut Haljimi i Faruk Korenica za "KoSSev" još jednom potvrdili da im optužnica još uvijek nije dostavljena, prištinski portal "Gazeta Express", objavio je fotografije navodne optužnice i njenog sadržaja uz najavu da će u utorak "ekskluzivno" javnosti predočiti i izjavu zaštićenog svjedoka.

Sekretarica Olivera Ivanovića završila u bolnici

KOSOVSKA MITROVICA - Zbog pogoršanog zdravstvenog stanja i povišenog krvnog pritiska, večeras je na liječenje u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici primljena Silvana Arsović, protiv koje je kosovsko Specijalno tužilaštvo podiglo optužnicu za umješanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića.

Ko su optuženi za vezu s ubistvom Olivera Ivanovića i za šta ih terete

PRIŠTINA, BEOGRAD - Kosovsko specijalno tužilaštvo podiglo je danas optužnicu protiv šest osoba koje se terete za umiješanost u ubistvo lidera Građanske inicijative SDP Olivera Ivanovića 16. januara 2018. godine, Olivera Ivanovića.

Optužnica protiv šest osoba zbog ubistva Olivera Ivanovića

PRIŠTINA - Kosovsko specijalno tužilaštvo podnijelo je Osnovnom sudu u Prištini optužnice protiv osoba N.S, M.R, S.A, D.M, Z.J. i R.B. u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.

Najčitanije