Oluja

Damir Urban pozvao publiku da učestvuje u nastanku njihove nove pjesme

Damir Urban i njegov bend "Urban&4" objavili su demo-snimak pjesme "Pseća oluja", a spot postavljen na YouTube svjedoči o tome da je svaki član benda radio iz svoga doma. Urban se oglasio i putem društvenih mreža pozvavši prijatelje, kolege muzičare i publiku da učestvuju u konačnoj verziji pjesme.

Upozorenje Istri i Kvarneru, dolazi olujna bura s orkanskim udarima

Prognostičari Državnog hidrometeorološkog zavoda izdali su za danas (22. ožujka) u sklopu Meteoalarma crveno upozorenje za područje Istre i Kvarnera.

Izdat najveći broj upozorenja ikad zbog oluje u Engleskoj

Poslije naleta oluje "Denis" u Britaniji, uslijedila su upozorenja na opasnost od poplava opasnih po život, a broj žrtava se popeo na tri.

"Denis" bi mogao da napravi veću štetu od "Kjare"

KOPENHAGEN - Desetak puteva i nekoliko prelaza u Norveškoj zatvoreno je danas zbog jakih vjetrova i obilne kiše, jugozapadni danski grad Kolding i njegova okolina su poplavljeni, dok su vjetrovi i jake kiše nastavile da se šire Evropom.

Pogledajte kako je oluja u Škotskoj promijenila pravac vodopada

LONDON - Oluja Kjara, koja je početkom mjeseca pogodila Britaniju, bila je praćena snažnim udarima vjetra koji je uspio da promijeni pravac vodopada u Škotskoj.

Oluja divlja u Britaniji: Voda ušla u domove, vjetar ih ruši

LONDON - Veliku Britaniju je pogodila oluja Denis praćena obilnim padavinama i snažnim vjetrovima, što je izazvalo poplave u južnom Velsu. S obzirom na to da ona i dalje bjesni, britanske vlasti su upozorile građane da se zaštite od poplava opasnih po život.

Oluja "Kjara" koštaće britansko osiguranje 241 milion evra

Štetu koju je za sobom ostavila oluja "Kjara" koja je početkom februara pogodila Veliku Britaniju, koštaće osiguravajuće kuće oko 200 miliona funti, piše Gardijan.

Oluja "Denis" hara Britanijom, dvoje mrtvih, otkazano stotine letova

LONDON - Dvije osobe poginule su danas usljed udara oluje "Denis" u Britaniji, dok je više stotina letova otkazano, a vozovi kasne.

Engleska se sprema za oluju "Denis"

LONDON - Veći broj letova je otkazan, a u pripravnosti je i vojska Britanije pred nadolazeću oluju "Denis" koje donosi obilne kiše i poplave u neke dijelove Engleske.

Oluja pokosila Evropu: Žrtve, nestašice struje, vjetar 200 km/h

Najmanje osam osoba je poginulo u naletu oluje praćene obilnim padavinama i vjetrom orkanske jačine koja je pogodila sjeverne dijelove Evrope, a na udaru se našla i Korzika, gdje je vjetar dostizao brzinu i od 200 kilometara na čas.

Najčitanije