Oluja

Teška noć zbog snijega u Grčkoj, brojne oblasti bez struje

ATINA - Snježni pokrivač je tokom protekle noći prekrio čitavu grčku prestonicu, ometajući vazdušni saobraćaj i zarobivši desetine vozača na auto-putu.

Snažna oluja u Americi, poginulo dvoje djece

VAŠINGTON - Najmanje dvoje djece poginulo je tokom snažne oluje koja je prošla američkim državama Džordžijom i Tenesijem, koja je donijela jake vjetrove, kišu i snijeg.

Vrijeme i omikron otkazali hiljade letova širom svijeta, London upozoren na oluju

VAŠINGTON - Više od 3.300 letova danas je otkazano širom svijeta, od kojih je više od polovine u SAD, a razlog su nepovoljni vremenski uslovi i porast broja zaraženih omikron varijantom virusa korona.

Snježne oluje u SAD, hiljade bez struje

Zapadni dio Sjedinjenih Država pogodile su snažne oluje, pri čemu su hiljade stanovnika ostale bez struje.

Snažan i neobičan olujni vjetar u SAD, ima poginulih

VAŠINGTON - Najmanje pet osoba je poginulo u snažnom i izuzetno neobičnom olujnom vjetru koji je pogodio Srednji zapad SAD u okolnostima neočekivano visokih temperatura za ovo doba godine.

Oluja u Ontariju izazvala kolaps elektromreže

TORONTO - Ekstremni vjetrovi pogodili su kanadsku provinciju Ontario i ostavili bez struje više od 280.000 domaćinstava i preduzeća, saopštila je lokalna elektrodistributivna komunalna kompanija Hidro 1.

Oluja pogodila Irsku, više od 30.000 domova bez struje

Više od 30.000 domova i preduzeća u Irskoj ostalo je bez struje zbog oluje "Bara" koja je pogodila kopno.

Snažno nevrijeme u Turskoj, ima poginulih, vjetar rušio zgrade

Četiri osobe, uključujući i jednog stranog državljanina, smrtno je stradalo tokom ekstremne oluje u Istanbulu, javlja Reuters.

Snažna oluja pogodila Britaniju, ima poginulih

LONDON - Dva muškarca su poginula prilikom pada drveća u oluji "Erven", koja je zahvatila dijelove Velike Britanije donoseći jak vjetar, kišu i snijeg.

Snijeg i oluja iznenadili Peking

Neočekivana snježna oluja zahvatila je veći dio sjeverne Kine. Snijeg je pao i u Pekingu, u prosjeku, 23 dana ranije, a zatvoreni su dijelovi auto-puteva. Otkazani su avio-letovi i polasci vozova, ili su kasnili.

Najčitanije