Oluja

Tropska oluja odnijela 14 života

ADEN - Jemenski premijer Main Abdulmalik Said rekao je danas da je u tropskoj oluji "Luban" poginulo 14 ljudi, dok je oko 8.000 ostalo bez krova nad glavom.

Ekshumirano 15 Srba ubijenih u "Oluji"

BEOGRAD - Posmrtni ostaci 15 lica pronađeni su na području Karlovačke županije, gdje je danas završena ekshumacija sa registrovanih grobnih mjesta na kojima su pokopane žrtve srpske nacionalnosti ubijene u akciji hrvatske vojske i policije "Oluja".

U snježnoj oluji na Himalajima poginulo devet osoba

KATMANDU - Petorica južnokorejskih planinara i četvorica nepalskih vodiča poginuli su u snežnoj oluji koja je zahvatila njihov bazni kamp na Himalajima, saopštila je danas lokalna policija.

Raste broj žrtava uragana Majkl, spasioci pronašli stotine nestalih

MEKSIKO BIČ - Spasilačke ekipe locirale su više stotina ljudi koji su se vodili kao nestali na jugoistoku SAD nakon prolaska uragana "Majkl", dok je 18 osoba poginulo i taj broj nije konačan, izjavili su zvaničnici.

Uragan "Majkl" odnio 12 života

MAJAMI - Broj poginulih u razornom uraganu Majkl koji je pogodio Floridu, Džordzdiju, Sjevernu Karolinu i Virdžiniju, danas je porastao na 12, a zvaničnici strahuju da će taj broj vjerovatno rasti.

Oluja "Ali" odnijela dva života u Britaniji

LONDON - Najmanje dvije osobe su poginule, a na hiljade domaćinstava je ostalo bez struje u naletu oluje "Ali" koja je pogodila dijelove Velike Britanije.

Florens i dalje odnosi živote, Vilmington potpuno odsječen

MAJAMI - Uragan Florens koji je pogodio američke savezne države Sjevernu i Južnu Karolinu i Virdžiniju do sada je odnio 15 života.

Delfini u borbi sa naletom uragana Florens

Tokom naleta uragana Florens u Sjevernoj Karolini, koji je izazvao poplave i opustošio obale, uz samu obalu snimljeni su delfini.

Šta razornim uraganima poput Florens daje snagu?

Uragan Florens udario je o obalu Sjedinjenih Država, tajfun Manghkut približava se Filipinima, a tamošnje stanovništvo bježi ili se sklanja pred mogućom katastrofom.

Tropska oluja "Olivija" pogodila Havaje

HONOLULU - Tropska oluja "Olivija" pogodila je Havaje i sa sobom donela obilne padavine i jake vjetrove, zbog čega je nekoliko kuća na ostrvu Maui evakuisano.

Najčitanije