Oluja

Snježna oluja u Novoj Engleskoj kao da nikada neće stati

BOSTON - Snježna oluja koja izgleda kao da nikada neće prestati, zahvatila je danas Novu Englesku zbog čega ne rade škole, a vazdušni saobraćaj je otežan.

Snježna oluja zatvara škole i obustavlja letove u SAD

VAŠINGTON - Snježna oluja zatvorila je škole od Zapadne Virdžinije do Nove Engleske u SAD.

Snježna oluja zahvatila zapad Amerike

FENIKS - Najmanje jedna osoba je poginula u nevremenu koje je zahvatilo zapad SAD, piše "Gardijan".

Snježna oluja u Francuskoj, bez struje 145.000 ljudi

​PARIZ - Oko 145.000 ljudi u subotu je još bilo bez struje na jugoistoku Francuske, a zbog obilnih snježnih padavina, saopštila je kompanija koja upravlja prenosnom mrežom.

Žuto upozorenje zbog olujnih udara u BiH

U Bosni i Hercegovini danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a povremeno slaba kiša moguća je na području Hercegovine.

Novo upozorenje i crveni alarm u Hrvatskoj - stižu oluje, pijavice...

ZAGREB - U skladu s prognozama i upozorenjima, ostvarile su se izuzetno nepovoljne vremenske prilike na Sredozemlju.

Rekordni talasi i poplave samo su najava onog što slijedi

ZAGREB - Najviši nivo mora izmjeren od 1955. kod Splita, talas rekordne visine kod Dubrovnika, poplave duž cijele hrvatske obale - sve su to samo dijelovi scenarija koji je naznaka onoga što će u godinama i decenijama koje dolaze postajati sve učestalija pojava, pišu hrvatski mediji.

Oluja poharala Dalmaciju: Duvao najjači jugo u ovom vijeku

SPLIT - Hrvatski dio Jadrana pogodila je u utorak jedna od najjačih oluja ove godine, a jugo koji je duvao u Splitu najjači je u ovom vijeku, od jutros je vetar u slabljenju, ali se očekuju oilne padavine, prenijeli su hrvatski mediji.

Olujno nevrijeme u Trebinju, grom udario u kuću

TREBINJE - U snažnom olujnom nevremenu, praćenom jakom kišom i grmljavinom, koje je u noći između subote i nedjelje zahvatilo Trebinje, grom je udario u kuću Ljubibratića, u selu Ljubova, oborivši dimnjak s kuće, a uništen je i dobar dio krova.

Oluja omela željeznički saobraćaj na sjeveru Njemačke

BERLIN - U pojedinim krajevima na sjeveru Njemačke obustavljen je željeznički saobraćaj zbog oluje i jakih vjetrova, saopštio je željeznički operater "Deutsche Bahn".

Najčitanije