Online

Onlajn prodaja u padu, šopingholičari se vraćaju starim navikama

BANJALUKA, SARAJEVO - Građani BiH su se, prema podacima Uprave za indirektno oporezivanje BiH (UIO BiH), ove godine rjeđe odlučivali za kupovinu putem interneta te su u prvih pet mjeseci ove godine naručene 1.773 pošiljke manje u odnosu na isti period 2020. godine.

"Đurđevdanski festival" u online formatu

Jedan od najpoznatijih festivala dječje pjesme u regionu, onaj koji se održava u Banjaluci - "Đurđevdanski festival" ove godine će biti održan online 14. maja, saopštili su juče organizatori.

Udruženje za zaštitu potrošača: 60 žrtava prevara preko interneta

DOBOJ - Prevaranti na internetu ne prezaju ni od čega pa su u proteklih osam mjeseci ojadili 60 građana koji su se obratili dobojskom Udruženju za zaštitu potrošača ne bi li uz njihovu pomoć uspjeli da vrate svoj novac ili zamijene robu koju su naručili online, a koja kada im je stigla nije bila ono što su željeli.

Online obuka za potencijalne preduzetnike u Banjaluci

BANJALUKA - Gradska razvojna agencija ove godine organizovaće osam modula online obuke za potencijalne preduzetnike, saopšteno je iz banjalučke Gradske uprave.

Trebinje od ponedjeljka prelazi na onlajn nastavu

TREBINJE - Od ponedjeljka u Trebinju rad u učionicima obustavljaju i osnovne i srednje škole zbog vrlo složene epidemiološke situacije, saopštio je danas, nakon zasjedanja gradskog Štaba za vanredne situacije, gradonačelnik Mirko Ćurić.

Kandić:Potrošači u onlajn trgovini zaštićeniji od drugih

BEOGRAD - E-trgovina u Srbiji je lani doživjela pravu ekspanziju o čemu svjedoče podaci da je na taj način obavljeno čak 14 miliona transakcija, što je dvostruko više nego godinu dana ranije, kao i da je je vrijednost tih transakcija 33 milijarde, dok je 2019. bila 17 milijardi.

Još jedno zlato za banjalučki Plesni klub "Blok"

Članica Plesnog kluba "Blok", solistkinja Tamara Pejović, koreografijom "Drum Queen" u disciplini oriental osvojila je prvo mjesto na International Online Dance Competitionu u organizaciji "5678 Communityja".

Naučite online bonton

Osim što služe za vlastitu komunikaciju s prijateljima i rodbinom, prednosti društvenih mreža prepoznale su i velike svjetske kompanije, manji proizvođači i pružaoci usluga oglašavajući se preko njih i stvarajući komunikaciju sa sadašnjim i budućim potrošačima.

Bend "Stuttgart online" na zarazu odgovorio zaraznom pjesmom

Prvaci beogradske garaže, bend "Stuttgart online", predstavili su video-spot za pjesmu "Dok hodamo bosi". Kako ističu članovi benda, novi singl treba da predstavi pozitivno osvježenje u ovom ludom vremenu, a kako bolje odgovoriti na zarazu nego zaraznom pjesmom. Underground manir je sveprisutan u pjesmi i spotu, što je već prepoznatljivi stil "Stuttgarta".

"Koncentriši se, baba" otvorio onlajn Sarajevo film festival

Sarajevo film festival (SFF) otvoren je večeras onlajn u 20 časova svjetskom premijerom filma "Koncentriši se, baba" Pjera Žalice na platformi ondemand.sff.ba, na kojoj će publika moći da prati cjelokupan progam do 21. avgusta.

Najčitanije