Online

Zbog karantina sve je više slučajeva zlostavljanja djece na internetu

Online zlostavljanje djece u EU-u poraslo je tokom pandemije virusa korona, rekla je u ponedjeljak šefica Europola, upozoravajući da bi još više slučajeva moglo iskrsnuti kad se škole ponovno otvore i učitelji dobiju uvid u stanje.

U jeku korone na internetu zabilježen rekordan promet informacija

Da li je vrijeme aplauzom da nagradimo jedno veče i nekoga ko neumorno radi, niko ga ne spominje, a svi smo oslonjeni na njegove resurse?

Sudovi zatrpani zahtjevima prešli na onlajn razvode

TRST - Pandemija virusa korona uticala je na sve aspekte života, pa se pokazalo da je karantin u Italiji povećao i broj onih koji čekaju na razvod do te mjere da se oni ne mogu riješiti regularnom procedurom pred sudijom, pa su neki sudovi prešli na onlajn razvod.

Banski Dvor: Onlajn koncert Jovane Raljić i Hafeza Babašahija

BANJALUKA - Poslije uspješnog četvrtog onlajn emitovanja na YouTube kanalu Banskog dvora, koncerta "Kombajn kvarteta", peti onlajn koncert biće emitovan 12. maja u 20 časova.

Škola za trudnice "Radosnica" nastavlja sa besplatnim online predavanjima

Škola za trudnice "Radosnica" počela je u subotu s majskim ciklusom besplatnih online predavanja za buduće majke, a u njemu će učestvovati 100 trudnica, potvrdila je za "Nezavisne" Vlatka Bojanić, vlasnica ove škole.

Onlajn repertoar Narodnog pozorišta RS od 27. aprila do 1. maja

Narodno pozorište Republike Srpske najavljuje nastavak onlajn prikazivanja svojih predstava preko zvaničnog Youtube kanala pozorišta, sa linkovima koji će biti postavljeni na zvaničnu Facebook stranicu i Twitter nalog pozorišta.

Najpoznatiji svjetski cirkus od sada možete gledati putem interneta

Kao i mnogi svjetski umjetnici, “Cirque du soleil” morali su odgoditi svoje nastupe upravo zbog pandemije virusa korona.

Učiteljica i đaci aplikacijom pobijedili razdvojenost

Učiteljica Gordana Gajanović iz Osnovne škole "Dositej Obradović" došla je na ideju da uvede online druženje sa svojim učenicima iz II1 odjeljenja ove škole.

Virtuelna ljubav u doba korone

Internet je medij komunikacije za mnoge od nas. Skoro svako ima svoje profile na društvenim mrežama, a neke su registrovane na veb lokacijama za upoznavanje.

Sutra online otvaranje izložbe “Was ist Walter”

Online Izložba "Was ist Walter?" Historijskog muzeja u Sarajevu biće otvorena sutra u 20 časova, a svojevrsan je poklon svim građanima za 6. April – Dan grada Sarajeva.

Najčitanije