Opšta bolnica

Ministarstvo zdravlja traži izvještaj o liječenju Amfilohija

PODGORICA - Ministarstvo zdravlja naložilo je danas menadžmentu Opšte bolnice "Danilo I" na Cetinju da, kako se navodi, odmah sprovede postupak interne kontrole kvaliteta pružanja zdravstvene zaštite u slučaju mitropolita SPC Amfilohija.

Opšta bolnica u Sanskom Mostu dovedena na ivicu egzistencije

SANSKI MOST - Opća bolnica u Sanskom Mostu dovedena je na rub egzistencije i dalje ne može funkcionisati zbog maćehinskog odnosa Zavoda zdravstvenog osiguranja USK.

Opšta bolnica u Sarajevu se vraća na stari režim rada

SARAJEVO - Opšta bolnica "Prim. dr Abdulah Nakaš" u Sarajevu od danas se postepeno vraća na stari režim pružanja zdravstvenih usluga sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite, a prema preporuci kantonalnog Kriznog štaba i s obzirom da posljednjih dana nema zabilježenih slučajeva virusa korona.

Rukovodni kapaciteti Opšte bolnice u Zvorniku popunjeni 90%

ZVORNIK - Vršilac dužnosti direktora Opšte bolnice Zvornik Jovan Okuka rekao je da su rukovodni kapaciteti ove bolnice popunjeni sa 90 odsto, te da ostaje još da se riješi problem Odjeljenja hirurgije.

Zvornički doktori očekuju da ih sutra primi Dodik

ZVORNIK - Ljekari Opšte bolnice Zvornik očekuju da će sutra u Banjaluci njihove predstavnike primiti predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik, izjavio je hirurg Zoran Komljenović.

Medicinska sestra i čistačica trošile novac sa kartice pacijenata

GRADIŠKA - Radnice Opšte bolnice u Gradišci G.Š.U. (28) i T.N. (45) osumnjičene su da su od pacijentkinje ukrale bankovnu karticu sa koje su podigle novac i trošile ga, potvrđeno je iz policije.

Najčitanije