Opel

Kako bi Opel Rekord izgledao danas?

U periodu između 1953. i 1986. godine, Opel je u svojoj gami imao model Rekord, koji je predstavljao jeftiniju alternativu luksuznim limuzinama tog vremena.

Golf izgubio krunu: Ovo je najprodavaniji model u Evropi

BRISEL - Novi standardi testiranja emisije gasova i potrošnje (WLTP) razlog su najvećeg mjesečnog pada prodaje automobila na evropskom tržištu, budući da je u septembru registrovana prodaja tek 1,12 miliona vozila, za 343.000 manje nego u septembru prošle godine.

Opel "časti" vlasnike starih dizela bonusom do 8.000 evra

Opel pokušava da iskoristi aktuelnu "hajku" na dizele kako bi prodao što više svojih novih modela.

I Opel je varao, mora opozvati 100.000 automobila

Nakon što su policija i državno tužilaštvo napravili pretres tvornice u Rizelhajmu, Opelu je naređeno da opozove više od 100.000 automobila.

Racija u Opelu zbog dizelskih motora

Policija i državno tužilaštvo u ponedeljak su sproveli pretres u fabrici automobila Opel, a istraga je povezana sa sumnjama u manipulaciju oko izduvnih gasova dizelskih motora, piše Rojters.

Opel i Vauxhall donose 20 novih modela

Opel i Vauxhall su objavili nove detalje o svojim planovima za narednih par godina. Naime, brendovi koju su u vlasništvu PSA grupacije planiraju da od početka 2019. do kraja 2020. godine na tržište lansiraju čak osam novih ili osvježenih modela.

Opel Astra L stiže 2021. sa hibridnim pogonom

Opel planira novu generaciju svog popularnog modela Astre za 2021. godinu na PSA platformi.

Opel preskače pariški autosalon

U oktobru će se održati pariški salon, no biće bitno okrnjen.

Opelovi inženjeri prelaze u francusku Segulu

Njemački proizvođač automobila Opel saopštio je danas da planira prebacivanje oko 2.000 inženjera iz svog istraživačkog i razvojnog centra u Ruselshajmu u francusku inženjersku grupu Segula u pokušaju da izbjegne otpuštanja.

Novo lice Opela: Prvi pogled na GT X Experimental

Opel je član PSA grupacije tačno godinu dana, a sada Opel GT X Experimental daje uvid u budućnost brenda i predstojećih modela.

Najčitanije