Operacija

Operisan bivši hrvatski predsjednik

ZAGREB - Bivši hrvatski predsednik i član Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u Kliničko-bolničkom centru Zagreb podvrgnuta operaciji, i kako Jutanji list piše, očekuje je višemjesečni oporavak.

Boki 13 hitno operisan

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, hitno je operisan jutros na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski".

Češki predsjednik operisan nakon loma ruke

PRAG - Češki predsjednik Miloš Zeman je u stabilnom stanju nakon što mu je operisana polomljena ruka, izjavio je danas njegov portparol.

Darko Lazić ide na još jednu operaciju nakon gubitka 70 kilograma

Pjevač Darko Lazić posljednjih dana šokira svojim izgledom, jer je za samo sedam mjeseci smršao nevjerovatnih 70 kilograma poslije operacije smanjivanja želuca, a sada je odlučio da ode na još jednu.

Katarina Grujić prije i poslije plastičnih operacija

Pjevačica Katarina Grujić važi za jednu od najljepših na srpskoj javnoj sceni.

Obožava plastične operacije i želi najveću stražnjicu na svijetu

Meli Santa je 24-godišnjakinja koju prati više od 400.000 ljudi na Instagramu i koja redovno objavljuje provokativne fotografije u donjem vešu.

Sanjaninu nakon 12 sati operacije uklonjen tumor

SANSKI MOST - Sanjanin Amir Bajrić (43) uspješno je operisan na klinici u Istanbulu, nakon što je prije nekoliko dana primljen u tu zdravstvenu ustanovu. Dobra vijest je da liječnici smatraju kako je operacija u potpunosti uspjela, a Bajrić se trenutno oporavlja.

Sanjanina Amira Bajrića u Istanbulu očekuje teška operacija

SANSKI MOST - Sanjanin Amir Bajrić (43) biće sljedeće sedmice podvrgnut komplikovanom operativnom zahvatu na jednoj privatnoj klinici u Istanbulu, nakon što je prije nekoliko dana primljen u tu zdravstvenu ustanovu.

Mark Markes mora na operaciju

Vozač Repsol Honde Mark Markes (27) doživio je u nedjelju težak pad u prvoj trci ovogodišnjeg MotoGP šampionata u Herezu i moraće na operaciju, jer je slomio nadlakticu desne ruke, saopšteno je iz njegovog tima.

Razdvojene sijamske blizanke koje su rođene sa spojenim glavama

Vatikanska dječja bolnica u Rimu u utorak je objavila da su ljekari uspješno razdvojili sijamske blizanke sa spojenim zadnjim dijelom glave.

Najčitanije