Operacija

Federer operisao koljeno

Švajcarski teniser Rodžer Federer operisao je danas koljeno i pauziraće do Vimbldona.

U UKC RS urađena operacija tumora na plućima sa minimalnim rezom

BANJALUKA - Tim Službe za torakalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci uradio je veoma zahtjevnu operaciju tumora na plućima sa minimalnim rezom, zahvaljujući čemu je brži postoperativni oporavak pacijenta.

Ženi istovremeno uradili carski rez i operaciju glave, spasili dva života

BEOGRAD - Prava drama odigrala se preksinoć u Urgentnom centru u Beogradu kad su trudnici A. A. (31) ljekari morali istovremeno da obave carski rez i operaciju glave. Tim podvigom spasli su život i mame i bebe.

Sanjanka zahvaljuje dobrim ljudima: Prikupljen novac za operaciju bubrega

SANSKI MOST - Za potrebe liječenja Saudine Behremović (36), Sanjanke kojoj je za spas života neophodna hitna transplantacija bubrega, prikupljena su sva potrebna sredstva u iznosu od 100.000 maraka.

Na UKC-u RS savremenom metodom uklonjen benigni tumor rektuma

​BANJALUKA - Savremena operativna procedura TEM, transanalna endoskopska mikrohirurgija rektuma, uspješno je izvedena danas u Univerzitetskom kliničkom centru RS (UKC RS).

U UKC RS prvi put izvedena operacija aneurizme iza potkovičastog bubrega

BANJALUKA - U Univerzitetskom kliničkom centru (UKC) Republike Srpske u Banjaluci izvedena je rizična operacija aneurizme trbušne aorte uz prisustvo vrlo rijetke pojave potkovičastog bubrega kod pacijenta.

Horvatinčić umjesto u zatvor otišao na operaciju u inostranstvo

ZAGREB - Preduzetnik Tomo Horvatinčić kojem je danas na zagrebačkom Županijskom sudu trebalo da bude određen termin odsluženja zatvorske kazne zbog izazivanja pomorske nesreće otišao je u inostranstvo na hitni operativni zahvat, saopštila je njegova kompanija.

Rada Manojlović hitno mora na operaciju

Popularna pjevačica Rada Manojlović se već godinama bori sa bolovima u kičmi zbog pršljenova koji joj gnječe nerve. Ona ima problema i sa diskusima, te je odlučila da ljekarsku pomoć potraži u Švajcarskoj, gdje će tim stučnjaka odlučiti da li će i kada biti operisana.

U bolnici "Srbija" urađena složena operacija jetre

ISTOČNO SARAJEVO - U bolnici "Srbija" u Istočnom Sarajevu poslije sedam godina urađena je veoma složena i zahtjevna operacija na jetri, saopšteno je danas iz ove zdravstvene ustanove.

Bora Drljača ponovo operisan

Narodni pjevač Bora Drljača (78) ponovo je imao operaciju, u Urgentnom centru.

Najčitanije