Operacija

Razdvojene sijamske blizanke koje su rođene sa spojenim glavama

Vatikanska dječja bolnica u Rimu u utorak je objavila da su ljekari uspješno razdvojili sijamske blizanke sa spojenim zadnjim dijelom glave.

U UKC RS izvedena složena operacija karličnog prstena

BANJALUKA - Eminentni ortoped iz Novog Sada Vladimir Harhaji zajedno sa ljekarskim timom Klinike za ortopediju i traumatologiju UKC RS uradio je složenu operaciju karličnog prstena.

Dan početka njemačke "Barbarose": Skupa pobjeda SSSR

Na današnji dan 1941. godine nacistička Njemačka napala je Sovjetski savez. U Rusiji se obilježava Dan sjećanja i tuge. Tokom Velikog otadžbinskog rata živote izgubilo više od 26 miliona građana SSSR-a.

Bora Drljača hitno operisan

Bora Drljača (78) u posljednje vrijeme ne uživa u životu baš onako kako je navikao, s obzirom na to da je u posljednjih nekoliko mjeseci više puta bio hospitalizovan.

Izvadili mu ribu iz debelog crijeva, tvrdi da je slučajno sjeo na nju

Kinez (30) koji je završio s mrtvom ribom u anusu tvrdi da je "slučajno sjeo na nju", piše Daily Star.

Oglasili se Šumaherovi ljekari

Naredni korak u liječenju je operacija.

Federer ponovo operisan

BAZEL - Teniser Rodžer Fedrerer saopštio je da je imao novu operaciju zbog problema sa desnim koljenom.

Tokom operacije mozga kuvala omiljeno jelo

ANKONA - Jedna 60-godišnja žena iz Ankone uspjela je danas da skuva omiljeno jelo tokom operacije kojom joj je uklonjen tumor na mozgu.

"Sveti Vračevi": Prva urološka operacija najsavremenijim aparatom

BIJELJINA - Prva operacija aparatom za transuretralnu resekciju prostate, odnosno operaciju kroz mokraćni kanal, koji je kupljen zahvaljujući donaciji Gradske uprave Bijeljina u iznosu od 50.000 КM, obavljena je juče u Bolnici "Sveti Vračevi".

Harisu Silajdžiću operisano srce

Haris Silajdžić, bivši član Predsjedništva BiH i osnivač Stranke za BiH, u srijedu je uspješno operisan u Centru za srce u Sarajevu.

Najčitanije