Operacija

Dušica Jakovljević: Bila sam spremna na strašne bolove

Voditeljka Dušica Jakovljević je krajem godina otišla na operaciju povećanja grudi.

Na operacionim stolovima sve više kovid pozitivnih

Zbog pandemije koja u BiH traje već osam mjeseci rad klinika za hirurgiju, iako reorganizovan, nije umanjio imperativ zaposlenih da svoj posao obavljaju najbolje i da spasavaju živote onih koji završavaju na operacionom stolu, a na operaciji završe i pacijenti zaraženi virusom korona.

Maradona ide na operaciju

Argentinska fudbalska zvijezda Dijego Maradona biće podvrgnut operaciji subduralnog hematoma, rekao je danas izvor s poznavanjem situacije i lokalni mediji.

Mirza Selimović nakon operacije: Kao nov sam

Pjevač Mirza Selimović, prije skoro 8 mjeseci, operisao je devijaciju nosa, zbog koje je imao mnogo poteškoća u disanju, što se naravno odražavalo i na njegovo pjevanje.

Na operaciji policajac ranjen u Zagrebu, ima četiri prostrelne rane

ZAGREB - Policajac koji je jutros ranjen ispred zgrade Vlade na zagrebačkom Markovom trgu ima četiri prostrelne rane i trenutno je podvgrnut operacionom zahvatu.

Operisan bivši hrvatski predsjednik

ZAGREB - Bivši hrvatski predsednik i član Međunarodnog olimpijskog komiteta (MOO) Kolinda Grabar-Kitarović u petak je u Kliničko-bolničkom centru Zagreb podvrgnuta operaciji, i kako Jutanji list piše, očekuje je višemjesečni oporavak.

Boki 13 hitno operisan

Bojan Jovanovski, poznat kao Boki 13, hitno je operisan jutros na Klinici za hirurške bolesti "Sveti Naum Ohridski".

Češki predsjednik operisan nakon loma ruke

PRAG - Češki predsjednik Miloš Zeman je u stabilnom stanju nakon što mu je operisana polomljena ruka, izjavio je danas njegov portparol.

Darko Lazić ide na još jednu operaciju nakon gubitka 70 kilograma

Pjevač Darko Lazić posljednjih dana šokira svojim izgledom, jer je za samo sedam mjeseci smršao nevjerovatnih 70 kilograma poslije operacije smanjivanja želuca, a sada je odlučio da ode na još jednu.

Katarina Grujić prije i poslije plastičnih operacija

Pjevačica Katarina Grujić važi za jednu od najljepših na srpskoj javnoj sceni.

Najčitanije