Operacija

Koliko su Madonnu koštali "radovi" na licu

Pop diva Madona (63) drastično je promijenila karakteristične crte lica u odnosu na početak njene karijere, a iako je u sedmoj deceniji Madona izgleda mnogo mlađe.

Složena operacija butne kosti izvršena prvi put u bolnici Trebinje

TREBINJE - U trebinjskoj Bolnici uspješno je obavljen operativni zahvat kod preloma dijela butne kosti, poslije koje se pacijent uspješno oporavlja, te je tako postala prva zdravstvena ustanova sekundarnog nivoa zdravstvene zaštite u Republici Srpskoj u kojoj je izvršena ova složena opracija.

Ljekar Bijele kuće iznio detalje o Bajdenovoj operaciji

VAŠINGTON - Polip, koji je američkom predsjedniku Džozefu Bajden uklonjen tokom prošlonedjelje kolonoskopije, bio je benigan, sporo je rastao, a smatra se da je to bila pretkancerozna lezija, za koju nije potrebno obaviti dodatne intervencije, saopštio je ljekar Bijele kuće Kevin O'Konor.

Cicipas ide na operaciju lakta?

Četvrti teniser svijeta Grk Stefanos Cicipas najvjerovatnije će morati na operaciju lakta.

Oglasili se roditelji preminule djevojčice iz Kaknja nakon protesta

KAKANJ - Nakon što je Alen Alić danas ispred Vlade Kantona Sarajevo govorio u ime okupljenih građana o slučaju preminule dvoipogodišnje djevojčice Džene Gadžun iz Kaknja, njeni roditelji Muris i Amila nisu saglasni s tim.

Operisan Zoran Kalezić

Popularni pjevač narodne muzike Zoran Kalezić, koji boluje od kancera pluća, operisan je u Podgorici, i trenutno se oporavlja od hirurškog zahvata.

Završena obdukcija tijela djevojčice iz Kaknja

Vještak sudske medicine Nermin Sarajlić potvrdio je da je završena obdukcija tijela dvoipogodišnje Džene Gadžun koja je tragično preminula nekoliko dana nakon komplikacija pri operativnom zahvatu u privatnoj klinici u Sarajevu, prenose federalni mediji.

Građani se opraštaju od djevojčice iz Kaknja: "Pile nije izdržalo naš javašluk i bezobrazluk"

Prijatelji, poznanici i rodbina opraštaju se porukama na društvenim mrežama od malene Džene Gadžun koja je jutros preminula nakon što je pala u komu poslije operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu.

Oglasilo se Tužilaštvo KS povodom smrti djevojčice iz Kaknja

Dvogodišnja djevojčica iz Kaknja koja je pala u komu nakon operacije u privatnoj poliklinici u Sarajevu, nažalost, preminula je jutros, a tim povodom se oglasilo i Tužilaštvo Kantona Sarajevo.

Preminula djevojčica iz Kaknja čija je sudbina potresla sve

Dvoipogodišnja djevojčica iz Kaknja koja je zadobila teške komplikacije nakon operacije u privatnoj klinici u Sarajevu, Džena Gadžun, preminula je rano jutros.

Najčitanije