Operacija

General Mladić se dobro osjeća, ali porodica i dalje zabrinuta

BEOGRAD - General Ratko Mladić osjeća se dobro poslije operacije benignog tumora debelog crijeva, pišu "Večernje novosti".

Pacijentu zaraženom virusom korona uspješno operisano slijepo crijevo

BANJALUKA - U novootvorenoj hirurškoj sali, rezervisanoj za pacijente zaražene korona virusom, sinoć je obavljena prva operacija, potvrdila je dr Milka Jandrić, šef Intenzivne njege "Covid-19" u Univerzitetskom kliničkom centru RS u Banjaluci.

"Vjerovali smo u ljekare i Bogdan je došao na svijet"

​BANJALUKA - Vjerovao sam da će tim ljekara uspjeti da uraditi ovu komplikovanu operaciju i da spasi moju ženu Sanju i bebu Bogdana, rekao je ovo Duško Šuman iz Kozarske Dubice, Sanjin suprug, kojoj je prije 14 dana izvedena veoma složena operacija.

Ratko Mladić mora na operaciju

HAG - General Ratko Mladić mora na operaciju debelog crijeva. On je iz pritvora u Sheveningenu bio prebačen u lokalnu bolnicu, gdje mu je rađena kolonoskopija, koja je potvrdila da mora da se operiše da bi se odstranilo to što je uočeno kao problem, kako bi se spriječilo da se razvije u maligni tumor.

Đoković: Tenisu je potreban Rodžer

Najbolji teniser Novak Đoković prokomentarisao je povredu Rodžera Federera, koja će ga udaljiti sa terena do sezone na travi.

Federer operisao koljeno

Švajcarski teniser Rodžer Federer operisao je danas koljeno i pauziraće do Vimbldona.

U UKC RS urađena operacija tumora na plućima sa minimalnim rezom

BANJALUKA - Tim Službe za torakalnu hirurgiju Univerzitetskog kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci uradio je veoma zahtjevnu operaciju tumora na plućima sa minimalnim rezom, zahvaljujući čemu je brži postoperativni oporavak pacijenta.

Ženi istovremeno uradili carski rez i operaciju glave, spasili dva života

BEOGRAD - Prava drama odigrala se preksinoć u Urgentnom centru u Beogradu kad su trudnici A. A. (31) ljekari morali istovremeno da obave carski rez i operaciju glave. Tim podvigom spasli su život i mame i bebe.

Sanjanka zahvaljuje dobrim ljudima: Prikupljen novac za operaciju bubrega

SANSKI MOST - Za potrebe liječenja Saudine Behremović (36), Sanjanke kojoj je za spas života neophodna hitna transplantacija bubrega, prikupljena su sva potrebna sredstva u iznosu od 100.000 maraka.

Na UKC-u RS savremenom metodom uklonjen benigni tumor rektuma

​BANJALUKA - Savremena operativna procedura TEM, transanalna endoskopska mikrohirurgija rektuma, uspješno je izvedena danas u Univerzitetskom kliničkom centru RS (UKC RS).

Najčitanije