Opozicija

Opozicija u RS stala uz Đukanovića pa promijenila priču

BANJALUKA - Poraz Demokratske partije socijalista, stranke Mila Đukanovića, predsjednika Crne Gore, uzburkao je duhove i u RS, gdje SNSD i stranke okupljene oko njihove koalicije tvrde da je opozicija u RS prvo podržavala Đukanovića, a onda ga se odrekla kad je vidjela da će opozicija pobijediti.

Opozicija u Srbiji o sporazumu: Ima i dobrih i loših strana

BEOGRAD - Opozicione stranke različito reaguju na sporazum koji je potpisan u Vašingtonu - od kritika cjelokupnog sporazuma ili njegovih dijelova, do podrške dokumentu kao napretku koji je značajan za dalje odnose Beograda i Prištine.

Vijesti: DPS zove Abazovića i SDP da "spasavaju" Crnu Goru

PODGORICA - Predstavnici Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Ðukanovića održali su sinoć u Podgorici sastanak s tradicionalnim koalicionim partnerima na kojem su se obavezali da neće ulaziti u savez s onima koji negiraju Crnu Goru, a očekuju da će im se priključiti i URA Dritana Abazovića i nekadašnji koalicioni partner SDP, pišu podgoričke Vijesti.

Pogledajte u kojim gradovima je crnogorska opozicija "potukla" DPS

PODGORICA - Opozicija koja je na parlamentarnim izborima u Crnoj Gori nastupila u tri kolone - "Za budućnost Crne Gore", "Mir je naša nacija" i "Crno na bijelo" ostvarila je pobjedu u većini gradova - Pljevljima, Plužinama, Podgorici, Mojkovcu, Nikšiću, Kolašinu, Andrijevici, Beranama, Danilovgradu, Žabljaku, Herceg Novom, Budvi, Baru, Kotoru i Tivtu.

Opozicija u Bjelorusiji planira da osnuje politički pokret

MINSK - Opozicija u Bjelorusiji planira da osnuje svoj politički pokret u zemlji, saopštila je portparolka opozicionog Koordinacionog savjeta Marija Kolesnikova.

Odbijen zahtjev bjeloruske opozicije za poništenje rezultata izbora

MINSK - Vrhovni sud u Bjelorusiji odbio je zahtjev bjeloruske opozicije da poništi rezultate predsjedničkih izbora u toj zemlji, objavio je TASS.

Opozicija u Bjelorusiji planira da formira savjet za transfer vlasti

MINSK - Opozicija u Belorusiji počinje da formira koordinacioni savjet za prenos vlasti u zemlji, izjavio je advokat zajedničkog sjedišta bivše predsjedničke kandidatkinje Svetlane Tihanovskaje Maksim Znak.

Opozicija u RS zbija redove, uskoro koalicioni sporazum

BANJALUKA - Opozicija u Republici Srpskoj, kao i za prethodne, i za ove izbore će izaći ujedinjena, ali ne u svim opštinama, gdje su, kako kažu, moguća mala iznenađenja.

Reagovanja opozicionih stranaka na proteste u Beogradu

BEOGRAD - Opozicione stranke reagovale su danas na događaje koji su se prethodne večeri odigrali ispred Skupštine Srbije, pa je tako DS pozvala sve aktere na dijalog i smirivanje situacije, Stranka moderne Srbije kritikovala je policiju za, kako kažu, prekomjernu upotrebu sile, a PSG ocijenio da je najavljeni policijski čas "posljedica nesposobnosti vlasti".

Opozicija predstavlja kandidata za gradonačelnika Banjaluke u nedjelju

BANJALUKA - Konačnu odluku o kandidatu opozicije za mjesto gradonačelnika Banjaluke javnosti ćemo saopštiti u nedjelju, a svi koalicioni partneri će podržati našeg kandidata, rekao je za "Nezavisne" Draško Stanivuković, narodni poslanik PDP-a u NS RS i potencijalni kandidat PDP-a za gradonačelnika Banjaluke.

Najčitanije