Oppo

Oppo će se nadmetati sa Huawei i Xiaomi telefonima

Novi pametni mobilni telefon kineske marke Oppo, koji će biti predstavljen u posljednjim danima godine, mogao bi da napravi jaku konkurenciju tehnološkim divovima Huawei i Xiaomi.

Najnoviji Oppo dolazi s munjevito brzim punjenjem

Oppo je nedavno najavio novi telefon iz sve veće serije Reno pod imenom Reno Ace... Pod poklopcem se nalazi Snapdragon 855 procesor, 1080p prikaz dijagonale 6.5 inča s minimalističkim urezom i brzinom osvježenja od 90 Hz. Što se kamere tiče, uređaj dolazi sa Sonyjevim IMX586 senzorom od 48 megapiksela.

Prvi 5G telefon u Evropi nije ni Samsung ni Huawei

Prvi 5G telefon je stigao u Evropu, ali iako biste to možda očekivali, on nije ni Samsungov, ni Huaweijev, već je u pitanju Oppo Reno 5G, zvanično predstavljen u Švajcarskoj.

Oppo Reno ima veoma neobičnu prednju kameru

Prvo smo imali Vivo NEX, potpm Oppo Find X, sa sistemom izdizanja kamera iz kućišta, a nakon toga tu su slajder sistemi na Mi Mix 3 i Honor Magic 2 modelima koji su uspjevali da zadrže pun ekran s prednje strane zahvaljujući ovakvim dizajnima kamera.

Iz Kine stiže novi telefon na preklop

Prateći najave više konkurentskih proizvođača, i kineska kompanija Oppo je saopšila da će svoj pametni telefon na preklop predstaviti početkom 2019. godine.

Xiaomi i Oppo takođe planiraju savitljive telefone

Trka na tržištu savitljivih/fleksibilnih telefona se polako zahuktava.

Novi "Kinez" garatuje 11 sati igranja igrica

Kineska kompanija Oppo predstavila je svoj najnoviji model pametnog telefona - A5. Kao i većina drugih modela koji su se na tržištu pojavili od prošle jeseni, i A5 ima ekran sa "zubom" koji pokriva 87,8 odsto prednje strane uređaja.

Novi kineski telefon posjeduje "monstruoznu" bateriju

Kineska kompanija Oppo predstavila je svoj najnoviji model pametnog telefona – A5.

Najčitanije