Optužba

Nikšićanin pod istragom za ratni zločin u BiH

PODGORICA - Nikšićanin Ranko Radulović (58), koji se tereti za učešće u planiranju deset likvidacija, pod istragom je istražitelja u BiH koji ga optužuju za ratne zločine počinjene devedesetih godina u Foči, piše podgorička Pobjeda.

Todorić ponovo optužuje Plenkovića da je upropastio Agrokor

ZAGREB - Bivši vlasnik Agrokora, Ivica Todorić, ponovo je danas na svom blogu optužio aktuelnog premijera Andreja Plenkovića da je manipulacijom iskoristio državni sistem da nacionalizuje njegovu kompaniju, pri čemu je, kako navodi, upropastio ne samo porodicu Todorić već i hiljade drugih porodica.

Najveći favorit za Oskara plagijat?

"Oblik vode", konkurent za ovogodišnjeg Oskara za najbolji film, suočen je s tužbom za plagiranje, u kojoj se navodi kako je njegov fantastični zaplet o romantičnoj vezi između čistačice i tajanstvenog riječnog stvorenja uzet iz jedne američke pozorišne predstave.

Tužba za 1.004 osobe u Danskoj zbog dijeljenja snimka maloljetničkog seksa

KOPENHAGEN - Više od 1.000 mladih u Danskoj optuženo je za dijeljenje seksualnog eksplicitnog sadržaja koji uključuje dvije 15-godišnje osobe putem Facebook Messengera.

Poznati komičar optužen za seksualno uznemiravanje

Američkog komičara Luisa C. K. (50) optužilo je pet žena za seksualno uznemiravanje.

Bivši šef Trampovog tima optužen za zavjeru protiv SAD

VAŠINGTON - Bivši šef kampanje Donalda Trampa predao se agentima FBI u okviru istrage o uticaju Rusije na američke izbore i biće optužen za zavjeru protiv SAD.

Bivši direktor preduzeća "Putevi Brčko" optužen i zbog "miševa"

BRČKO - Protiv Dragana Marinkovića (50), bivšeg direktora preduzeća "Putevi Brčko", brčansko tužilaštvo podiglo je optužnicu s 20 optužnih tačaka i više od 400 dokaza.

Rusija optužila NATO da povećava opasnost od sukoba

MOSKVA - Rusija je danas optužila NATO da povećava opasnost od sukoba, ističući da su pokušaji Alijanse, koju predvode Sjedinjene Američke Države u cilju suzbijanja uticaja Moskve, doveli njihove međusobne odnose na najniži nivo od raspada Sovjetskog saveza.

U Nigeriji optužena 53 muškarca zbog gej vjenčanja

ABUDŽA - Nigerijski tužioci optužili su 53 muškarca zbog "zavjere u cilju organizovanja gej vjenčanja", zbog čega im prijeti kazna do 14 godina zatvora, javlja AFP pozivajući se na sudske izvore.

Najčitanije