Optužnica

Optužnica protiv bivšeg ljubavnika zbog proganjanja

​PRIJEDOR - Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru podiglo je optužnicu protiv muškarca Ž.B. zbog proganjanja B.R. sa kojom je bio u intimnoj vezi.

Džombić: Za optužnicu sam saznao iz medija

BANJALUKA - Protiv Aleksandra Džombića, bivšeg predsjednika Vlade Republike Srpske, Republičko javno tužilaštvo podiglo je optužnicu, te je na potvrđivanje proslijedilo Okružnom sudu u Banjaluci, a sam Džombić, kako kaže, za optužnicu je saznao iz medija.

Džombića optužili za zloupotrebu "tešku" 19,4 miliona KM

BANJALUKA - Protiv Aleksandra Džombića, bivšeg predsjednika Vlade Republike Srpske, Republičko javno tužilaštvo podiglo je optužnicu, te je na potvrđivanje proslijedilo Okružnom sudu u Banjaluci, potvrđeno je "Nezavisnim novinama".

Odloženo suđenje Miki Aleksiću zbog štrajka advokata

​Vlasniku škole glume Miroslavu Aleksiću optuženom za više silovanja i polnih uznemiravanja polaznica njegove škole, danas je za 2. februar odloženo suđenje u Višem sudu u Beogradu.

Cikotić drugima omogućio sticanje imovinske koristi od 4,1 milion KM

SARAJEVO - Ministar bezbjednosti u Savjetu ministara Selmo Cikotić tereti se da je oštetio budžet BiH za najmanje 9,7 miliona KM i da je omogućio sticanje imovinske koristi drugome u ukupnom novčanom iznosu od najmanje 4,1 milion KM, navedeno je u optužnici Tužilaštva BiH.

Ljubijankić optužen za lažno prijavljivanje

CAZIN - Općinski sud u Cazinu potvrdio je optužnicu Tužilaštva USK kojom Saida Ljubijankića, bivšeg komandira Policijske stanice u ovome gradu, tereti za krivično djelo lažnog prijavljivanja.

Podnesena optužnica protiv Dijane Hrkalović

BEOGRAD - Tužilaštvo za organizovani kriminal podnijelo je danas sudu optužni prijedlog protiv bivše državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Dijane Hrkalović zbog trgovine uticajem.

Potvrđena optužnica protiv Selme Cikotića

Sud BiH potvrdio je optužnicu protiv ministra bezbjednosi u Savjetu ministara Selme Cikotića, koja ga tereti za zloupotrebu položaja, kojom je budžet BiH oštetio za 9,7 miliona KM, a drugima pribavio imovinsku korist u višemilionskom iznosu.

Četiri sarajevska policajca optužena za primanje mita

SARAJEVO - Opštinski sud u Sarajevu potvrdio je optužnice Tužilaštva Kantona Sarajevo protiv još četiri policajca Jedinice za saobraćaj MUP-a KS koji su uhapšeni u sklopu akcije kodnog naziva "Dar1", saopšteno je iz ovog tužilaštva.

Potvrđena optužnica protiv Belivuka i njegove kriminalne grupe

BEOGRAD - Opužica protiv ukupno 30 pripadnika kriminalne grupe Veljka Belivuka i Marka Miljkovića, kojom se terete za pet brutalnih ubistava, trgovinu drogom, nedozvoljeno držanje oružja i druga krivična djela, stupila je na pravnu snagu, pa se uskoro očekuje zakazivanje početka suđenja.

Najčitanije