Oscar

Bračni par Obama producirao film za "Oscara"

Dokumentarni film "Američka fabrika", iza kojeg stoje u ulozi producenata bivši američki predsjednik Barak Obama i njegova supruga Mišel, najavljuje učešće u trci za "Oscara".

Glumac i komičar Kevin Hart voditelj ceremonije dodjele Oscara

​Američki glumac i komičar Kevin Hart vodiće ceremoniju 91. dodjele Oscara, koja će biti održana u Los Anđelesu.

Film "Izgrednici" srpski kandidat za Oskara!

Film "Izgrednici" u režiji Dejana Zečevića srpski je kandidat za nagradu Oskar Američke filmske akademije, saopštio je juče Stručni odbor Akademije filmske umetnosti i nauke Srbije (AFUN) u beogradskom bioskopu Roda.

Okitili se "Oscarima", a nisu ih zaslužili

Dva filma holivudskog glumca Rasela Kroua, čak i čuvena glumica Meril Strip dobili su prestižne nagrade "Oscar", za koje filmski kritičar Džo Rid smatra da ih nisu zaslužili.

Kobi Brajant nominovan za Oskara

Legenda NBA lige Kobi Brajant nominovan je za nagradu Američke filmske akademije - popularnog Oskara.

13 nominacija za "The Shape of Water"

Ostvarenje "The Shape of Water", niskobudžetna naučnofantastična drama koja prati nijemu čistačicu koja se zaljubljuje u zarobljeno morsko stvorenje, osvojila je 13 nominacija za ovogodišnju dodjelu filmskih nagrada "Oscar", što je za jednu nominaciju manje od rekordnih 14, koliko ih je osvojio film "La La Land" prošle godine.

Gluma vrijedna 'Oscara'

Većina filmskih stručnjaka smatra da 2017. nije bila godina u kojoj je publika gledala filmove za pamćenje, ali i pored toga što nisu prikazana ostvarenja koja bi oduševila mase, mnogi se slažu da su ljubitelji sedme umjetnosti mogli da vide glumu vrijednu "Oscara".

Najčitanije