Osman Mehmedagić Osmica

Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv Osmice i Pekića

SARAJEVO - Tužilaštvo BiH podiglo je optužnicu protiv Osmana Mehmedagića Osmice, direktora Obavještajno-bezbjednosne agencije BiH (OBA), i Muhameda Pekića, uposlenika ove agencije. Kako "Nezavisne" nezvanično saznaju, optužnica još nije stigla u Sud BiH, koji bi trebalo da odluči o tome hoće li je potvrditi.

Osman Mehmedagić saslušan u Tužilaštvu BiH

Osman Mehmedagić, direktor Obavještajno bezbjednosne agencije BiH (OBA), saslušan je u Tužilaštvu Bosne i Hercegovine.

Osmica zaražen virusom korona

SARAJEVO - Generalni direktor Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) Bosne i Hercegovine Osman Mehmedagić Osmica se podvrgnuo testiranju i rezultat PCR testa je pokazao prisustvo korona virusa, javili su iz ove institucije.

Osmica dostavio diplomu Američkog univerziteta, studirao i bio na čelu OBA

SARAJEVO - Direktor Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) BiH Osman Mehmedagić Osmica dostavio je danas Zajedničkoj komisiji za nadzor nad radom OBA svoju fakultetsku diplomu.

Osmici ističe rok, diploma i dalje misterija

SARAJEVO - Generalnom direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) BiH Osmanu Mehmedagiću danas ističe rok da dostavi diplomu o visokoj stručnoj spremi na uvid nadležnoj parlamentarnoj komisiji na nivou BiH koja mu je i dala rok od sedam dana da to učini.

Na sjednicu Zajedničke komisije došao i Mehmedagić

SARAJEVO - U Sarajevu je počela sjednica Zajedničke komisije za nadzor nad radom Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) na kojoj bi trebalo da budu razmatrani izvještaj glavnog inspektora OBA i budžet ove bezbjednosne agencije, a sjednici prisustvuje i direktor Agencije Osman Mehmedagić.

Stevandić: Očekujem da razjasnimo mnoga pitanja u vezi s OBA

SARAJEVO - Član Zajedničke komisije parlamenta BiH za nadzor nad radom Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) Nenad Stevandić izjavio je Srni da očekuje da na sutrašnjoj sjednici Komisije budu razjašnjena mnoga pitanja u vezi s ovom agencijom.

Može li Osman Mehmedagić Osmica ponovo biti izabran za direktora OBE?

Generalnom direktoru Obavještajno - bezbjednosne agencije BiH Osmanu Mehmedagiću, njegovom zamjeniku Trifku Buhi i glavnom inspektoru Damiru Bevandi istekao je četvorogodišnji mandat.

Obavještenje o poništavanju Mehmedagićeve diplome u Službenom glasniku

BANJALUKA - U današnjem broju "Službenog glasnika Republike Srpske" biće objavljeno obavještenje Univerziteta za poslovne studije Banjaluka o o proglašenju nevažećom diplome koja je izdata direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA) BiH Osmanu Mehmedagiću, saopšteno je Srni iz ovog službenog glasila.

"Nezavisne" saznaju: Odgođeno poništavanje diplome direktora OBA

BANJALUKA – Inspektorat RS dozvolio je odlaganje poništavanja diplome Osmanu Mehmedagiću Osmici, direktoru Obavještajno-bezbjednosne agencije (OBA), potvrđeno je "Nezavisnim".

Najčitanije