Osobine

Sedmični horoskop od 1. do 7. juna 2020.

U srijedu se Saturn u svom retrogradnom hodu vraća u Jarca. To dvoje u kombinaciji znači da će druga polovina ove godine biti prilično slična prvoj polovini – ali još "zločestija".

Horoskop drevnih Maja koji pogađa u samu srž karaktera

Znamo za mnoge nesuglasice i različita tumačenja astrologije Maja koja traju do danas. Ponuđena su mnoga moderna tumačenja ove astrologije, ali nisu sva temeljena na suštinskom istraživanju kulture i simbolizma ovog drevnog naroda.

Ovi horoskopski znaci su najnestrpljiviji

Neki od nas jednostavno ne mogu da ostanu mirni, odnosno, nemaju baš puno strpljenja. Ili ga nemaju uopšte!

Jun će biti najromantičniji mjesec za ova tri horoskopska znaka

Svi vole da vjeruju da novi mjesec uvek donosi nešto novo i uzbudljivo, a ovoga puta upravo je to tačno za Blizance, Vage i Vodolije.

Saznajte koja planeta vlada vašim horoskopskim znakom

Natalna karta može približno da opiše očekivani fizički izgled osobe. Kako će neko izgledati najbolje će nam opisati podznak natalnog horoskopa (ascendent), cijelo prvo polje, planeta koja vlada ovim dijelom horoskopa, planete u ugaonim kućama, kao i Mjesec.

Drevni horoskop: Koji ste cvijet i šta to govori o vama?

Horoskop starih Slovena je horoskop jednog žilavog i ponosnog naroda usko povezanog sa svojom prirodom. Podjeljen je na razdoblja od 10 dana. Pronađite svoj datum i cvijet koji vas karakteriše.

Šta žene zaista žele od muškaraca

Ne zaboravljate godišnjicu braka, spuštate dasku na wc- školjci? Zaista pohvalno i lijepo, ali znate li šta žene zaista žele od muškaraca? Kada je seks najbolji? Istraživanja su pokazala da parovi stariji od 50 godina vole avanturistički seks!

Ovo su četiri mentalno najjača horoskopska znaka

Odlično rješavaju probleme i nikada ne odustaju od zacrtanog cilja.

Sedam tipičnih osobina loših ljudi

Neki ljudi prosto zrače negativnom energijom, pa se u njihovom društvu se osjećamo loše. Zbog toga bismo mogli da ih nazovemo i "toksičnim" ljudima.

Muškarci se ovih stvari ne odriču ni zbog najveće ljubavi

Žene se trude da izmijene stvari kako bi im više odgovarale, a to pokušavaju i sa partnerima. Međutim, treba imati u vidu da neke stvari kod partnera nikada nećete moći da promijenite, ma koliko se trudile.

Najčitanije