Ostavka

Trener Mladosti Fahrudin Šolbić podnio ostavku

Nakon prvih 90 minuta u novoj sezoni već je jedan trener u Premijer ligi BiH ostao bez posla.

"Političke greške sam možda pravio u miru, ali ratne zločine nikada"

PRIŠTINA - Kosovski predsjednik Hašim Tači izjavio je danas da će "istog časa" podnijeti ostavku ako budu potvrđene optužbe protiv njega iz optužnice Specijalnog suda za zločine tzv. OVK i poručio da će se suočiti s tim optužbama.

Teniseri traže Đokovićevu ostavku?

Najbolji teniser svijeta Novak Đoković, nakon zaraze više igrača virusom korona na Adrija turu, uključujući i njega, nalazi se pod pritiskom.

Tegeltija zvanično prihvatio Radončićevu ostavku

SARAJEVO - Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija zvanično je prihvatio ostavku Fahrudina Radončića na mjesto ministra bezbjednosti Bosne i Hercegovine, potvrđeno je za Klix.ba.

Radončić potvrdio ostavku: Bio sam politički žrtvovan

SARAJEVO - Fahrudin Radončić, ministar bezbjednosti BiH, rekao je novinarima danas da će podnijeti ostavku na mjesto ministra u Vijeću ministara BiH.

I glavni direktor Munteanu napušta Adiko banku

Nakon nedavnih ostavki i personalnih rokada na vrhu Adiko banke u Austriji, odlazak zbog "neslaganja" najavio je i glavni direktor banke Razvan Munteanu.

Prva ostavka u Džonsonovoj vladi: Ministar se povukao zbog afere

Ministar britanske vlade Daglas Ros podnio je ostavku zbog najbližeg savjetnika premijera Borisa Džonsona koji je prekršio mjeru samoizolacije u vrijeme karantina.

Direktor bolnice podnio ostavku, još jedna zamjena identiteta

SPLIT - Direktor Kliničko-bolničkog centra Split prof. dr Julije Meštrović podnio je ostavku nakon što je saznao za još jedan slučaj zamjene identiteta bolničkih pacijenata.

Krstičević objasnio zašto je podnio ostavku

ZAGREB - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević, koji je podnio ostavku nakon pogibije dvojice vojnika u padu helikoptera, objavio je zašto je to učinio.

Damir Krstičević podnio ostavku

ZADAR - Hrvatski ministar odbrane Damir Krstičević podnio je ostavku nakon što se danas kod Zadra srušio školski avion u kojem su poginula dva pilota.

Najčitanije