Ostavka

Ministar zdravlja Slovačke podnio ostavku zbog Sputnjika

BRATISLAVA - Ministar zdravlja Slovačke Marek Krajči izjavio je danas da je podnio ostavku nakon što su dvije koalicione partije uslovile ostanak u Vladi njegovim odlaskom.

Ministarka podnijela ostavku poslije vakcinacije preko reda

LIMA - Ministarka spoljnih poslova Perua Elizabeta Astete podnijela je u nedjelju ostavku nakon što je priznala da je vakcinisana protiv virusa korona 22. januara, prije nego što je počeo nacionalni program imunizacije.

Tomo Zorić potvrdio ostavku, bio u društvu saradnika Velje Nevolje

BEOGRAD - Tomo Zorić je večeras potvrdio Tanjugu da je podnio ostavku na mjesto sekretara Državnog vijeća tužilaca (DVT).

Čović traži ostavke članova CIK-a BiH

MOSTAR - Predsjednik Hrvatskog narodnog sabora (HNS) BiH Dragan Čović uputio je otvoreno pismo zvaničnicima međunarodne zajednice u kojem je zatražio ostavke članova Centralne izborne komisije (CIK) BiH, s obzirom na, kako je naveo, duboko kompromitovanje izbornog procesa u Mostaru, što je dovelo do toga su izbori u tom gradu veliki promašaj.

Vlada Tuzlanskog kantona dala ostavku

TUZLA - Predsjednik Skupštine Tuzlanskog kantona Žarko Vujović i potpredsjednik Boris Krešić podnijeli su neopozive ostavke, a nakon njih su to učinili i premijer Denijal Tulumović i ministri.

Vlada Kuvajta podnijela ostavku

KUVAJT - Vlada Kuvajta podnijela je danas ostavku, nakon niza sukoba između Vlade i poslanika, koji su dugo kočili rad najjačeg parlamenta u Persijskom zalivu.

Ministarka rada Austrije podnijela ostavku

BEČ - Ministarka rada, porodice i omladine Austrije Kristine Ašbaher podnijela je večeras ostavku, suočena s tvrdnjama da je njen diplomski rad plagijat.

Đorđe Popović podnio ostavku

BANJALUKA - Ministar saobraćaja i veza Republike Srpske Đorđe Popović podnio je jutros ostavku na ovu funkciju, potvrđeno je Srni u resornom ministarstvu.

Delegacija EU pozvala Tegeltiju da podnese ostavku

SARAJEVO - Delegacija EU u BiH pozvala je predsjednika Viskog sudskog tužilačkog savjeta (VSTS) Milana Tegeltiju da uvaži stavove sa današnje sjednice Savjeta o potrebi podnošenja ostavke.

Prihvaćena Škrebićeva ostavka, nije imenovan nasljednik

BANJALUKA - Vlada Srpske na današnjoj sjednici nije imenovala novog vršioca dužnosti direktora Inspektorata Srpske, nakon što je Dragutin Škrebić juče podnio ostavku na tu funkciju, potvrđeno je za "Nezavisne novine".

Najčitanije