Osuda

Plenković o transparentu navijača Dinama: Sramno i neprimjereno

VUKOVAR - Premijer Andrej Plenković najoštrije je osudio danas u Vukovaru transparent s neprimjerenom i, kako je rekao, sramnom porukom Dinamovih navijača upućenom Srpkinjama i srpskoj djeci i poručio da za njega nema dileme da je to nedopustivo i za svaku osudu.

Ubica slovačkog novinara osuđen na 23 godine zatvora

BRATISLAVA - Jedan sud u Slovačkoj danas je osudio Miroslava Marčeka, ubicu istraživačkog novinara Jana Kucijaka i njegove vjerenice, na 23 godine zatvora, javlja Reuters.

Crna Gora osudila akcije Irana protiv SAD

PODGORICA - Crna Gora je danas oštro osudila iranske akcije protiv SAD i snaga koalicija u Iraku koje su, kako navode, dovele u opasnost živote crnogorskih partnera i saveznika, saopšteno je iz Ministarstva spoljnih poslova (MVP).

Kurc osudio kampanju mržnje protiv ministarke Zadić

BEČ - Austrijski kancelar Sebastijan Kurc danas je oštro osudio kampanju mržnje protiv nove ministarke pravosuđa Alme Zadić.

Za bludničenje nad maloljetnicom 12 godina zatvora

TREBINJE - Zbog višegodišnjeg bludničenja nad maloljetnom rođakom, Zoran Tepavčević iz Kalinovika osuđen je na 12 godina robije.

Rusija: Oštro osuđujemo ubistvo Ivanovića, ovaj čin doprinosi rastu terora i sukoba

MOSKVA - Moskva osuđuje ubistvo srpskog političara Olivera Ivanovića na Kosovu i Metohiji i očekuje detaljnu istragu ubistva, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Rusije.

Osuđen jer su njegove mačke pojele komšijine zlatne ribice

Sud u Vroclavu na jugu Poljske osudio je jednog Poljaka za šikaniranje komšije, jer su njegove dvije mačke lovile zlatne ribice u komšijinom baštenskom jezercetu, a i tu baštu su rado koristile kao kupatilo, da ne uprljaju svoje.

Bijela kuća krivi Asada za napad hemijskim oružjem

VAŠINGTON - Vlada sirijskog predsjednika Bašara el Asada kriva je za napad hemijskim oružjem u Idlibu u Siriji, saopšteno je iz Bijele kuće u Vašingtonu.

Najčitanije