Otac

Djevojčica prijavila oca i brata da su je tjerali da se skida kako bi je gledali i pipkali

Policija u Šapcu uhapsila je muškarca iz okoline Bogatića koji je osumnjičen da je seksualno uznemiravao svoju kćerku (13), i to zajedno sa svojim sinom i djevojčicinim starijim bratom koji je takođe priveden.

Otac silovao maloljetnu kćerku, majka prijavila slučaj

ORAŠJE - Oraški policajci uhapsili su u petak 44-godišnjeg muškarca iz Orašja zbog sumnje da je počinio krivično djelo rodoskvrnuće. Žrtva je maloljetna kćerka osumnjičenog!

Satarom pokušao ubiti oca

GORAŽDE - U Goraždu se jutros u 2.30 dogodio pokušaj ubistva kada je osumnjičeni K.S. krenuo ubiti svog oca K.S u ulici 43. Drinske brigade.

Slala poruke preminulom ocu, jednog dana stigao odgovor

Nakon što je umro čovjek koji je brinuo o njoj, djevojka je nastavila slati SMS poruke na njegov broj. A onda je dobila odgovor čovjeka koji je izgubio kćerku u saobraćajnoj nesreći.

Otac spiskao novac za liječenje sina na drogu, dječak preminuo

Dvogodišnjak sa spinalnom mišićnom atrofijom umro je u svom domu u Brazilu nakon što je njegov otac spiskao 150.000 dolara prikupljenih za liječenje na "žene, alkohol, drogu i hotele", prenosi Daily Mail.

Sin nožem ubio oca

FOČA - Muškarac čiji su inicijali P.V. (48) uhapšen je zbog sumnje da je nožem usmrtio oca P.M. (78) u kući u selu Ostrmci, u fočanskoj Mjesnoj zajednici Jošanica, rečeno je Srni u Policijskoj upravi Foča.

Fotografisao kćerku pa je nudio prijateljima i poznanicima

Otac iz jednog mjesta na istoku Hrvatske, fotografisao je svoju kćerku, a onda slike slao svojim prijateljima i poznanicima, pa im nudio svoju kćerku.

Spasio bebu koju je pijani otac htio da baci sa terase

Jedan hrabri policajac u ruskom gradu Saransk spasio je život petomjesečnoj bebi koju je pijani otac htio da baci sa terase.

Otac i sin pokušali prokrijumčariti djevojčicu

Policija u Prokuplju saopštila je da je uhapsila državljane Njemačke zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje.

Otac ubio sina u Cazinu

CAZIN - Nakon porodične svađe, otac S.B. ubio sina je V.B., u naselju Šepići.

Najčitanije