Otac

Spasio bebu koju je pijani otac htio da baci sa terase

Jedan hrabri policajac u ruskom gradu Saransk spasio je život petomjesečnoj bebi koju je pijani otac htio da baci sa terase.

Otac i sin pokušali prokrijumčariti djevojčicu

Policija u Prokuplju saopštila je da je uhapsila državljane Njemačke zbog sumnje da su izvršili krivično djelo nedozvoljen prelaz državne granice i krijumčarenje.

Otac ubio sina u Cazinu

CAZIN - Nakon porodične svađe, otac S.B. ubio sina je V.B., u naselju Šepići.

Ubio oca pa sebe

Damir T. (47) nožem je, kako se sumnja, ubio svog oca Stevana (67), a potom izvršio samoubistvo u njihovoj kući u mjestu Novi Kneževac na samoj granici sa Mađarskom.

Ubio oca nakon svađe

PANČEVO - Policija u Pančevu uhapsila je Nebojšu S. (37) zbog sumnje da je sinoć u porodičnoj kući ubio oca Milenka S. (56).

Izudarao kćerku na plaži dok se maćeha sunčala

ŠIBENIK - Strani državljanin je nekoliko puta šakom udario vlastitu kćerku na punoj plaži u Šibeniku dok se maćeha sunčala.

Počelo suđenje muškarcu koji je ubio petomjesečnog sina

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Bijeljini počelo je suđenje Zoranu Miloševiću (30) iz Zagona kod Bratunca koji je svirepo ubio svog petomjesečnog sina.

Četrnaestogodišnjak u Hrvatskoj postao otac

ĐURĐEVAC - Četrnaestogodišnjak s đurđevačkog područja u svoju je porodičnu kuću doveo također maloljetnicu s kojom je redovno održavao polne odnose, a njegovi su roditelji to dopuštali.

Krivična prijava protiv oca preminule djevojčice, roditelji će donirati organe

ROVINJ - Protiv oca djevojčice iz Rovinja, koja je preminula od posljedica toplotnog udara i dehidracije nakon što je ostavljena u pregrijanom automobilu, podnesena je krivična prijava i njemu prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina.

Određen pritvor ocu malog maturanta zbog krađe testova

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Igoru Stamenkoviću, osumnjičenom za krađu testova sa male mature.

Najčitanije