Otac

Počelo suđenje muškarcu koji je ubio petomjesečnog sina

BANJALUKA - U Okružnom sudu u Bijeljini počelo je suđenje Zoranu Miloševiću (30) iz Zagona kod Bratunca koji je svirepo ubio svog petomjesečnog sina.

Četrnaestogodišnjak u Hrvatskoj postao otac

ĐURĐEVAC - Četrnaestogodišnjak s đurđevačkog područja u svoju je porodičnu kuću doveo također maloljetnicu s kojom je redovno održavao polne odnose, a njegovi su roditelji to dopuštali.

Krivična prijava protiv oca preminule djevojčice, roditelji će donirati organe

ROVINJ - Protiv oca djevojčice iz Rovinja, koja je preminula od posljedica toplotnog udara i dehidracije nakon što je ostavljena u pregrijanom automobilu, podnesena je krivična prijava i njemu prijeti zatvorska kazna od tri do 15 godina.

Određen pritvor ocu malog maturanta zbog krađe testova

Viši sud u Beogradu odredio je pritvor do 30 dana Igoru Stamenkoviću, osumnjičenom za krađu testova sa male mature.

Otac i sin se mlatili štapom, tavom i laptopom zbog video igrice

KOPRIVNICA - Šezdesetogodišnji otac i 37-godišnji sin iz Koprivnice završili su na sudu jer su se fizički sukobili u porodičnom stanu.

"Otac na službenom putu" jedini film iz SFRJ nagrađen Zlatnom palmom

BIJELJINA - Na današnji dan 1985. godine film "Otac na službenom putu" Emira Kusturice osvojio je "Zlatnu palmu" na Kanskom festivalu - bila je to prva "Palma" u istoriji jugoslovenske kinematografije.

Otac Prijedorčanina koji je usmrtio policajca stabilno

PRIJEDOR - Zdravstveno stanje pacijenta čiji su inicijali V.Š. (81) je za sada stabilno, saopšteno je danas iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Otac i kćerka se sreli nakon 32 godine

U gradu Kahramanmarašu u Turskoj zabilježen je nesvakidašnji i krajnje emitovan događaj - otac i kćerka se ponovo sreli nakon 32 godine.

Otac priznao: Ubio petomjesečnog sina zbog plača

BRATUNAC- Bratunčanin Zoran M. (28) svog petomjesečnog sina ubio je izrevoltiran bebinim plačom, a bebu u revoltu bacio na krevet, pa je petomjesečni dječak je uprkos ljekarskim naporima, od zadobijenih povreda preminuo.

Otac osumnjičen da je ubio bebu

BRATUNAC - Z.M. (28) iz Bratunca osumnjičen je da je 24. marta ubio svoju bebu, saznaju “Nezavisne”.

Najčitanije