Otac

Predložen pritvor za oca i sinove s Manjače

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka uputilo je Okružnom sudu prijedlog za određivanje pritvora za tri lica osumnjičena za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Prijedorčanin i njegov sin u komi

BANJALUKA, PRIJEDOR - Pedesetsedmogodišnji Prijedorčanin D.M. i njegov osamnaestogodišnji sin O.M. u komi su nakon što su upali u industrijsku cisternu za preradu voća, potvrđeno je "Nezavisnim".

Otac i sin se otrovali gasovima u Prijedoru

PRIJEDOR - Otac i sin hospitalizovani su u Univerzitetskom kliničkom centru RS nakon što su se juče u Prijedoru, tokom čišćenja cisterne, otrovali gasovima.

Oca i kćerku ubila struja iz aparata za mužu krava

Jovana A. (15) iz sela Pridvorica kod Bojnika i njen otac Srđan A. (47) preminuli su jutros u urgetnom centru Opšte bolnice Leskovac od posljedica udara struje, potvrđeno je agenciji Beta.

Vi ste ono što je jeo vaš otac

Nova istraživanja pokazala su da ishrana očeva prije rođenja beba može značajno uticati na zdravlje njihove nerođene djece. Kanadski naučnici dokazali su da sperma nosi "sjećanje" načina života i ishrane oca, što se prenosi na potomke po začeću.

Ubijeni reper trebao da postane otac

Jedan od predvodnika novog talasa rep muzike u SAD i svijetu Džasej Dvejn Onfroj, koji je ubijen u ponedjeljak, čekao je dijete sa svojom djevojkom.

Trebinjac saslušan u Tužilaštvu nakon talačke krize: Terete ga za tri krivična djela

TREBINJE - Miroslav Milišić (31), koji je u ponedjeljak od osam do 12.45 držao kao taoce svoje dvoje djece od devet i 11 godina sa bombom u ruci, nakon čega ga je, uz pomoć njegovog punca, policija uhapsila, saslušan je u Okružnom tužilaštvu Trebinje, ali se još ne zna da li će mu biti određen pritvor.

Otac koji je prijetio ubistvom djece u policiji, djeca bez povreda

TREBINJE - Trebinjac čiji su inicijali M.M., koji je danas prijetio da će ubiti svoje dvoje maloljetne djece, kriminalistički se obrađuje u prostorijama Policijske uprave Trebinje, dok su djeca zbrinuta u bolnicu i bez povreda su, rekao je službenik za informisanje Okružnog tužilaštva Trebinje Srđan Vukanović.

Priveden otac koji je prijetio da će ubiti djecu

TREBINJE – U Trebinju je završena višečasovna drama nakon što je uhapšen Miroslav Milišić (31), koji je jutros prijetio da će ubiti svoju djecu, javlja dopisnik Srne sa lica mjesta.

Prijeti da će ubiti djecu ako mu se ne vrati supruga

TREBINJE - Trebinjac koga mještani znaju pod nadimkom 'Figo' trenutno sjedi sa dvoje djece na ivičnjaku puta Trebinje- Nikišic i prijeti da će im nauditi ukoliko mu se ne vrati supruga, a navodno je i naoružan bombama, mada to iz policije nije potvrđeno.

Najčitanije