Otac

Otac i sin se mlatili štapom, tavom i laptopom zbog video igrice

KOPRIVNICA - Šezdesetogodišnji otac i 37-godišnji sin iz Koprivnice završili su na sudu jer su se fizički sukobili u porodičnom stanu.

"Otac na službenom putu" jedini film iz SFRJ nagrađen Zlatnom palmom

BIJELJINA - Na današnji dan 1985. godine film "Otac na službenom putu" Emira Kusturice osvojio je "Zlatnu palmu" na Kanskom festivalu - bila je to prva "Palma" u istoriji jugoslovenske kinematografije.

Otac Prijedorčanina koji je usmrtio policajca stabilno

PRIJEDOR - Zdravstveno stanje pacijenta čiji su inicijali V.Š. (81) je za sada stabilno, saopšteno je danas iz Univerzitetsko-kliničkog centra (UKC) Republike Srpske u Banjaluci.

Otac i kćerka se sreli nakon 32 godine

U gradu Kahramanmarašu u Turskoj zabilježen je nesvakidašnji i krajnje emitovan događaj - otac i kćerka se ponovo sreli nakon 32 godine.

Otac priznao: Ubio petomjesečnog sina zbog plača

BRATUNAC- Bratunčanin Zoran M. (28) svog petomjesečnog sina ubio je izrevoltiran bebinim plačom, a bebu u revoltu bacio na krevet, pa je petomjesečni dječak je uprkos ljekarskim naporima, od zadobijenih povreda preminuo.

Otac osumnjičen da je ubio bebu

BRATUNAC - Z.M. (28) iz Bratunca osumnjičen je da je 24. marta ubio svoju bebu, saznaju “Nezavisne”.

Holandski ginekolog možda ima i više od 49 djece

HAG - Holandski ginekolog koji je koristio sopstvenu spermu za oplodnju 49 žena možda je otac još više djece.

Otac pucao u sina

NOVI SAD - Novosadska policija uhapsila je lice čiji su inicijali D.T. (58) iz opštine Žabalj, jer je iz vatrenog oružja pokušao ubiti tridesetpetogodišnjeg sina, saopšteno je iz Policijske uprave u Novom Sadu.

Kćerka pregazila oca dok je izlazio iz šahta

UŽICE - U Sevojnu kod Užica dogodila se nezapamćena i nesvakidašnja nesreća u kojoj je muškarac (58) izgubio život.

U odrastanju vrlo je bitan odnos oca prema kćerki

Po samoj prirodi odnosa, u mnogim porodicama, očevi imaju više zajedničkih interesa sa sinovima, a majke sa kćerkama. No, za vrijeme adolescencije izuzetno je važno njegovati odnos očeva sa kćerkama, i majki sa sinovima.

Najčitanije