Otac

Kćerka pregazila oca dok je izlazio iz šahta

UŽICE - U Sevojnu kod Užica dogodila se nezapamćena i nesvakidašnja nesreća u kojoj je muškarac (58) izgubio život.

U odrastanju vrlo je bitan odnos oca prema kćerki

Po samoj prirodi odnosa, u mnogim porodicama, očevi imaju više zajedničkih interesa sa sinovima, a majke sa kćerkama. No, za vrijeme adolescencije izuzetno je važno njegovati odnos očeva sa kćerkama, i majki sa sinovima.

Galić: Potvrđen identitet oca koji je ubio djecu u Bihaću, istraga se nastavlja

BIHAĆ - Istražne radnje u vezi s jučerašnjim tragičnim događajem u kojem je tridesetsedmogodišnji A.S. u bihaćkom prigradskom naselju Mali Lug u poslijepodnevnim satima ubio troje svoje maloljetne djece, te potom vješanjem izvršio i samoubistvo, nastavljaju se i danas.

Otac ubio petomjesečnu bebu

BEOGRAD - Inspektori trećeg odeljenja beogradske kriminalističke policije uhapsili su Šardi Jašarija (22) zbog sumnje da je izvršio krivično djelo teško ubistvo.

Srpčanin otac u 80. godini: Otelo se, ali beba je uvijek dobrodošla

Ostoja Varcar iz Srpca (BiH) dokaz je da sreća ne bira vrijeme. Postao je otac u 80. godini. Kaže da ne razumije mlade, koji ne žele da zasnivaju porodicu.

Sinovi prijavili smrt oca, Tužilaštvo naložilo obdukciju

DOBOJ - Okružno javno tužilaštvo Doboj naložilo je obdukciju tijela muškarca čiji su inicijali J.M. (65) iz teslićkog naselja Gornji Buletić, o čijoj smrti su policiju obavijestili sinovi preminulog, saopšteno je iz dobojske Policijske uprave.

Preminula mala Milica koju je otac tresnuo o pod kada je imala 15 dana

BEOGRAD - Devetnaestomjesečna beba Milica, koja je teško povrijeđena kad ju je otac Milomir Stanković (24) iz Beograda početkom prošle godine iz sve snage bacio na pod, podlegla je povredama u Dječjoj bolnici u Tiršovoj.

Otac "hranio" djecu samo "koka-kolom"

LIMOŽ - Otac dvojice dječaka, u dobi od tri i četiri godine, osuđen je na zatvorsku kaznu u Francuskoj jer je hranio djecu skoro isključivo "koka-kolom", rekao je advokat djece.

Počelo snimanje filma "Otac" Srdana Golubovića

BEOGRAD - Prvi kadrovi za film "Otac" Srdana Golubovića snimljeni su danas u Beogradu.

Predložen pritvor za oca i sinove s Manjače

BANJALUKA - Okružno javno tužilaštvo Banjaluka uputilo je Okružnom sudu prijedlog za određivanje pritvora za tri lica osumnjičena za krivično djelo neovlaštene proizvodnje i prometa opojnih droga.

Najčitanije