Otmica

Srpkinja kidnapovana u Italiji

TORINO - Srpkinja je šetala centrom grada sa svojim partnerom, kada se kraj njih zaustavio crni kombi i kojeg su izašli otmičari maskirani kao policajci i oboje pokušali da ih uvuku u kombi. Muškarac je uspio da se otrgne napadačima, dok su srpsku državljanku uspjeli da uvuku u vozilo i daju se u bijeg.

Nije želio raskid pa oteo bivšu curu

BANJALUKA - Završetak emotivne veze sa dvadesetogodišnjakinjom teško je podnio dvadesetdvogodišnji Banjalučanin Marko Stanković, koji je po svaku cijenu htio zadržati bivšu djevojku pa ju je u banjalučkom naselju Lazarevo nasilno uvukao u automobil i odvezao u obližnju ulicu, primoravajući je da nastavi vezu s njim, saznaju "Nezavisne".

Cerovcu godina i po zatvora zbog učešća u otmici Jakovljevića

BANJALUKA – Dragan Cerovac (25) iz Loznice kojem se sudilo za učešće u otmici Nenada Jakovljevića zvanog Klimalo iz Bijeljine sa braćom Miljanom i Ljubanom Vidovićem koji su u bjekstvu, osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na godinu i šest mjeseci zatvora.

Oteo bivšu djevojku i držao je zarobljenu 23 godine

Žena (42) iz Argentine, čije je identitet skriven, uspjela je da pobjegne iz kuće u kojoj je bila zatočena 23 godine.

Italijani vratili migrante otmičare Sloveniji

LJUBLJANA - Slovenačka policija potvrdila je danas da joj je italijanska policija predala trojicu stranih državljana osumnjičenih za ilegalni prelaz granice i za otmicu 79-godišnjaka iz sela Mali Nerajec u opštini Črnomelj, čijim su automobilom juče pobjegli u Italiju.

Svjedočenje Bogoljuba Jovičića: Iskočio iz auta i pobjegao otmičarima

BANJALUKA - Bogoljub Jovičić rekao je u Okružnom sudu u Banjaluci da noćima ne može zaspati, da pije lijekove i da se plaši svega otkako je preživio napad, odnosno otmicu u februaru ove godine, kada su ga dvojica napadača, kako je izjavio, šutirali nogama dok je ležao.

Otac i sin upali u kuću u Hrvatskoj i oteli 27-godišnjakinju

SPLIT - Splitska policija uhapsila je oca i sina koji su u utorak poslijepodne upali u kuću 29-godišnjaka u Kaštel Štafiliću, napali ga i pokušali povrijediti nožem, a nakon toga su iz kuće nasilno izveli 27-godišnjakinju i odveli je automobilom.

Policija tvrdi da Banjalučanin nije pokušao oteti maloljetnicu

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, nakon provedenih provjera i operativnih radnji, utvrdili su da lice V.S. nije pokušalo oteti djevojčicu u banjalučkom naselju Starčevica kako je zaprimljena početna prijava.

Slovenačka policija: Otmičar autobusa umro nakon privođenja

LJUBLJANA - Neidentifikovani muškarac (48) nakon otimanja autobusa ljubljanskog gradskog prevoza i privođenja, umro je u policijskoj stanici uprkos pokušajima da ga reanimiraju.

Pokušao da otme autobus u Ljubljani, ubila ga policija

LJUBLJANA - U teškom incidentu koji se dogodio u četvrtak kasno naveče u jednom autobusu ljubljanskog gradskog prijevoza na prilazu gradu, ubijena je osoba koja je po nekim izvorima pokušala oteti vozilo, prijeteći vozaču šrafcigerom, objavili su u kasnim večernjim satima slovenački mediji, prenosi Hina.

Najčitanije