Otmica

Pokušaj otmice 10-godišnjeg dječaka, pokrenuta potraga

Policija u Trnovu pokrenula je opsežnu potragu nakon što im je prijavljen pokušaj otmice 10-godišnjaka.

Srpska porodica otela djevojku u Italiji

Policija u Italiji uhapsila je Zvonka B., njegovu suprugu Gordanu M. (53) i sina Dragana B. (28) zbog sumnje da su 2. oktobra oteli Draganovu bivšu djevojku (23) koja je otišla da živi sa drugim čovekom u naselju Kviztelo u okrugu Mantova.

Kidnapovali djevojčicu pa je ostavili na ulici 19 sati kasnije

Djevojčica Ejmi Li de Jager (6) iz Južne Afrike, koja je oteta iz majčinih ruku ispred škole, poslije 19 sati intenzivne potrage, pronađena je u napuštenom dijelu ulice.

Srpkinja kidnapovana u Italiji

TORINO - Srpkinja je šetala centrom grada sa svojim partnerom, kada se kraj njih zaustavio crni kombi i kojeg su izašli otmičari maskirani kao policajci i oboje pokušali da ih uvuku u kombi. Muškarac je uspio da se otrgne napadačima, dok su srpsku državljanku uspjeli da uvuku u vozilo i daju se u bijeg.

Nije želio raskid pa oteo bivšu curu

BANJALUKA - Završetak emotivne veze sa dvadesetogodišnjakinjom teško je podnio dvadesetdvogodišnji Banjalučanin Marko Stanković, koji je po svaku cijenu htio zadržati bivšu djevojku pa ju je u banjalučkom naselju Lazarevo nasilno uvukao u automobil i odvezao u obližnju ulicu, primoravajući je da nastavi vezu s njim, saznaju "Nezavisne".

Cerovcu godina i po zatvora zbog učešća u otmici Jakovljevića

BANJALUKA – Dragan Cerovac (25) iz Loznice kojem se sudilo za učešće u otmici Nenada Jakovljevića zvanog Klimalo iz Bijeljine sa braćom Miljanom i Ljubanom Vidovićem koji su u bjekstvu, osuđen je u banjalučkom Okružnom sudu na godinu i šest mjeseci zatvora.

Oteo bivšu djevojku i držao je zarobljenu 23 godine

Žena (42) iz Argentine, čije je identitet skriven, uspjela je da pobjegne iz kuće u kojoj je bila zatočena 23 godine.

Italijani vratili migrante otmičare Sloveniji

LJUBLJANA - Slovenačka policija potvrdila je danas da joj je italijanska policija predala trojicu stranih državljana osumnjičenih za ilegalni prelaz granice i za otmicu 79-godišnjaka iz sela Mali Nerajec u opštini Črnomelj, čijim su automobilom juče pobjegli u Italiju.

Svjedočenje Bogoljuba Jovičića: Iskočio iz auta i pobjegao otmičarima

BANJALUKA - Bogoljub Jovičić rekao je u Okružnom sudu u Banjaluci da noćima ne može zaspati, da pije lijekove i da se plaši svega otkako je preživio napad, odnosno otmicu u februaru ove godine, kada su ga dvojica napadača, kako je izjavio, šutirali nogama dok je ležao.

Otac i sin upali u kuću u Hrvatskoj i oteli 27-godišnjakinju

SPLIT - Splitska policija uhapsila je oca i sina koji su u utorak poslijepodne upali u kuću 29-godišnjaka u Kaštel Štafiliću, napali ga i pokušali povrijediti nožem, a nakon toga su iz kuće nasilno izveli 27-godišnjakinju i odveli je automobilom.

Najčitanije