Otmica

Počinje suđenje "Malčanskom berberinu", trebalo bi da bude javno

NIŠ - U Višem sudu u Nišu sutra treba da počne suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo Do.

Za silovanje drogiranih žrtava producentu prijeti doživotna robija

Holivudski producent Dejvid Gilod, poznat po svom radu na filmu "Atomic blond", izjasnio se da nije kriv nakon što je optužen za višestruka silovanja i otmice.

Otmičari upali u kuću osnivača "Midee", spasila ga policija

PEKING - Kineska policija spasila je od otmičara osnivača najveće grupacije za proizvodnju kućnih aparata "Midea" u gradu Fošan na jugu Kine, javili su danas lokalni mediji.

Fotografija NASA otkriva sudbinu Medlin Mekan?

BERLIN – Nakon što je objavljeno ime novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan, počele su da se javljaju i neke nove informacije vezane za ovaj slučaj.

Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva

LONDON - Lenta Džolic (34) bila je bliska prijateljica Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu male Medlin Mekan, a radili su zajedno u baru u njemačkom gradu Braunšvajg, prenosi britanski Mirror.

Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?

LONDON - Britanska policija u veoma kratkom periodu dobila je preko 270 poziva i i-mejlova u vezi sa potragom za nestalom Medlin Mekan, javljaju svjetski mediji.

Djevojka sa Kosova i sama bila žrtva otmičara male Medlin?

LONDON - Više od 13 godina nakon nestanka, tada trogodišnje devojčice, Medlin Mekan, policija je pronašla glavnog osumnjičenog, a sada tragaju sa djevojkom sa Kosova, koja je u vrijeme otmice bila u vezi sa njim, a veoma je moguće i da je bila njegova žrtva.

Njemački tužioci uvjereni da je Medlin Mekan mrtva

BERLIN, LONDON - Njemački tužioci koji istražuju novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan tvrde da postoje indicije da je djevojčica mrtva.

Nijemac osumnjičen za otmicu Medlin Mekan

LONDON - Njemački državljanin (43), koji je i ranije osuđivan zbog pedofilije, postao je prvo osumnjičeni za nestanak djevojčice Medlin Mekan koja je nestala u Portugalu 3. maja 2007. godine.

Roditelji djevojčice prvi put oči u oči s Malčanskim berberinom

NIŠ - Počelo je pripremno ročište Ninoslavu Jovanoviću u javnosti poznatom kao Malčanski berberin, poslije pomjeranja od sat vremena, jer je optuženi zatražio izuzeće zamjenika tužioca.

Najčitanije