Otmica

Bjelorusija: Oteta opoziciona liderka Marija Kolesnikova?

Neidentifikovane osobe otele su u centru Minska Mariju Kolesnikovu, čelnicu bjeloruskih protesta i odvezle je kombijem u nepoznatom pravcu, prenijeli su lokalni mediji izjave očevidaca.

Optužila partnera za otmicu, dobila 10 godina zatvora

Žena koja je zalijepila superlijepkom sopstvenu vaginu i pokušala da bivšeg partnera optuži za zločin, osuđena je na deset godina zatvora.

Policija slučajno našla kidnapovanu djecu

MEKSIKO SITI - Potraga za nestalim dvoipogodišnjim dječakom u gradu San Kristobalu u meksičkoj državi Čijapas, slučajno dovela do kuće u kojoj su boravila 23 kidnapovana djeteta

Počinje suđenje "Malčanskom berberinu", trebalo bi da bude javno

NIŠ - U Višem sudu u Nišu sutra treba da počne suđenje Ninoslavu Jovanoviću, poznatijem kao Malčanski berberin, koji je krajem prošle godine oteo i zlostavljao 12-godišnju djevojčicu M.K. iz sela Suvo Do.

Za silovanje drogiranih žrtava producentu prijeti doživotna robija

Holivudski producent Dejvid Gilod, poznat po svom radu na filmu "Atomic blond", izjasnio se da nije kriv nakon što je optužen za višestruka silovanja i otmice.

Otmičari upali u kuću osnivača "Midee", spasila ga policija

PEKING - Kineska policija spasila je od otmičara osnivača najveće grupacije za proizvodnju kućnih aparata "Midea" u gradu Fošan na jugu Kine, javili su danas lokalni mediji.

Fotografija NASA otkriva sudbinu Medlin Mekan?

BERLIN – Nakon što je objavljeno ime novog osumnjičenog u slučaju nestanka Medlin Mekan, počele su da se javljaju i neke nove informacije vezane za ovaj slučaj.

Nijemac još 2014. tvrdio da je Medlin mrtva

LONDON - Lenta Džolic (34) bila je bliska prijateljica Kristijana Bruknera, osumnjičenog za otmicu male Medlin Mekan, a radili su zajedno u baru u njemačkom gradu Braunšvajg, prenosi britanski Mirror.

Nijemac u baru priznao da je oteo Medlin?

LONDON - Britanska policija u veoma kratkom periodu dobila je preko 270 poziva i i-mejlova u vezi sa potragom za nestalom Medlin Mekan, javljaju svjetski mediji.

Djevojka sa Kosova i sama bila žrtva otmičara male Medlin?

LONDON - Više od 13 godina nakon nestanka, tada trogodišnje devojčice, Medlin Mekan, policija je pronašla glavnog osumnjičenog, a sada tragaju sa djevojkom sa Kosova, koja je u vrijeme otmice bila u vezi sa njim, a veoma je moguće i da je bila njegova žrtva.

Najčitanije