Otmica

Italijani vratili migrante otmičare Sloveniji

LJUBLJANA - Slovenačka policija potvrdila je danas da joj je italijanska policija predala trojicu stranih državljana osumnjičenih za ilegalni prelaz granice i za otmicu 79-godišnjaka iz sela Mali Nerajec u opštini Črnomelj, čijim su automobilom juče pobjegli u Italiju.

Svjedočenje Bogoljuba Jovičića: Iskočio iz auta i pobjegao otmičarima

BANJALUKA - Bogoljub Jovičić rekao je u Okružnom sudu u Banjaluci da noćima ne može zaspati, da pije lijekove i da se plaši svega otkako je preživio napad, odnosno otmicu u februaru ove godine, kada su ga dvojica napadača, kako je izjavio, šutirali nogama dok je ležao.

Otac i sin upali u kuću u Hrvatskoj i oteli 27-godišnjakinju

SPLIT - Splitska policija uhapsila je oca i sina koji su u utorak poslijepodne upali u kuću 29-godišnjaka u Kaštel Štafiliću, napali ga i pokušali povrijediti nožem, a nakon toga su iz kuće nasilno izveli 27-godišnjakinju i odveli je automobilom.

Policija tvrdi da Banjalučanin nije pokušao oteti maloljetnicu

BANJALUKA - Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, nakon provedenih provjera i operativnih radnji, utvrdili su da lice V.S. nije pokušalo oteti djevojčicu u banjalučkom naselju Starčevica kako je zaprimljena početna prijava.

Slovenačka policija: Otmičar autobusa umro nakon privođenja

LJUBLJANA - Neidentifikovani muškarac (48) nakon otimanja autobusa ljubljanskog gradskog prevoza i privođenja, umro je u policijskoj stanici uprkos pokušajima da ga reanimiraju.

Pokušao da otme autobus u Ljubljani, ubila ga policija

LJUBLJANA - U teškom incidentu koji se dogodio u četvrtak kasno naveče u jednom autobusu ljubljanskog gradskog prijevoza na prilazu gradu, ubijena je osoba koja je po nekim izvorima pokušala oteti vozilo, prijeteći vozaču šrafcigerom, objavili su u kasnim večernjim satima slovenački mediji, prenosi Hina.

Dječak heroj spasao vršnjake

LONDON - Jedan od dječaka zarobljenih u školskom autobusu u blizini Milana, 13-godišnji Remi Šehata, usieo je da sakrije svoj mobilni telefon i pozove policiju, čime je spasao 51 vršnjaka, koje je navodno oteo vozač autobusa.

Učenici u Cazinu prijavili otmicu djevojčice, policija na terenu

CAZIN - Za vrijeme školskog odmora sedmoro učenika Osnovne škole "Cazin 1" prijavilo je direktoru škole navodnu otmicu djevojčice.

Srbin oteo Rumunku u Njemačkoj i tražio otkup

BERLIN - Dvadesetjednogodišnji Srbin uhapšen je u Njemačkoj zbog navodne otmice jedne Rumunke, za koju se kasnije ispostavilo da mu je prijateljica.

Na 8. mart oteo bivšu suprugu, vozio je u autu i tukao

Pripadnici policije u Zagrebu završili su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjakom za kojeg sumnjaju da oteo bivšu suprugu, vozio je po Zagrebu i tukao je.

Najčitanije