Otmica

Baka organizovala otmicu svoje unuke iz Splita

SPLIT - Splitska policija je uhapsila sedam osoba, među kojima i jednu policajku, zbog protivpravnog oduzimanja slobode na štetu tri žene, a navodno je sve organizovala 71-godišnja baka koja je na taj način htjela da zaplaši 19-godišnju unuku, jer je otišla od kuće.

Oteta djevojčica preko Snapchata poslala lokaciju gdje se nalazi

SAN FRANCISKO - Četrnaestogodišnja djevojčica, koju su otela trojica muškaraca u Sjevernoj Kaliforniji, spasena je zahvaljujući društvenoj mreži Snapchat.

Mala Monika puštena iz bolnice, konačno stigla kući

NIŠ - Mala Monika K. (12) iz okoline Niša, djevojčica koju je u zatočeništvu 10 dana držao Ninoslav Jovanović zvani Malčanski berberin, puštena je danas sa Dječje klinike niškog KC na kućno liječenje.

Sirijca težak put doveo u BiH: Ženu mu ubili, kćerku oteli

Mahmoud Al Said koji trenutno sa dvogodišnjom kćerkom Ajom boravi u Sarajevu u ratu zahvaćenoj Siriji izgubio je sestru.

Francuski otmičari Maše prebačeni u zatvore u Francuskoj

BEOGRAD - Troje francuskih državljana, koji su u Srbiji osuđeni na ukupno 26 godina zatvora zbog otmice male Maše Prenković iz majčinih ruku 11. marta 2015. u Beogradu, prošle sedmice su prebačeni u Francusku na odsluženje ostatka kazne, saznaje Tanjug.

I vojska u potrazi za otetom Monikom

BEOGRAD - Pripadnici Vojske Srbije, u saradnji sa štabom Ministarstva unutrašnjih poslova koji vodi akciju traženja, biće angažovani u potrazi za otetom djevojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem, saopštilo je večeras Ministarsvo odbrane Srbije.

"Malčanski berberin se pritajio, igra igru s policijom"

NIŠ - Postoji velika mogućnost da su Ninoslav Jovanović, poznat pod nadimkom Malčanski berberin i Monika Karimanović (12) u nekom skrovištu i posmatraju potragu putem televizije i interneta.

BIA se priključila potrazi za Monikom

BEOGRAD - Bezbjednosno-informativna agencija priključila se od jutros potrazi za otetom djevojčicom Monikom Karimanović i otmičarem Ninoslavom Jovanovićem.

Otkriveno gdje je još Malčanski berberin bio sa Monikom

Djevojčica Monika Karimanović (12) iz okoline Niša, koja je nestala 20. decembra na putu do škole, posljednji put je viđena s Ninoslavom Jovanovićem, Malčanskim berberinom, u knjaževačkim selima, a to potvrđuje i mještanin Svrljiškog Miljkovca, Siniša Nikolić.

Malčanskog berberina i Moniku prevezao kamion bh. tablica?

Potraga za Ninoslavom Jovanovića i Monikom Karimanović još traje (12), a sumnja se da ih je prevezao kamion bh. registracije. Otmičar je sa žrtvom viđen na putu Niš - Zaječar prije nego što je krenula velika akcija policije.

Najčitanije