Ovca

Odbjegla merino ovca u humanitarnoj akciji za oboljele od virusa korona

Merino ovca Prikls koja je prije sedam godina za vrijeme velikih požara pobjegla s jedne farme u Tasmaniji, nedavno se vratila kući, a njeni vlasnici u šali kažu da je bila u samoizolaciji.

Tokom policijskog časa ukrali ovcu pa ispekli

DERVENTA - Derventska policija identifikovala je osobe A.S. i M.V. iz te opštine koji se sumnjiče da su toko vikenda ukrali ovcu koju su zaklali i ispekli u vrijeme policijskoj časa, saznaju “Nezavisne”.

Visočanka u rukotvorine od vune ugrađuje bogdu svog sna

Kada sam registrovala tradicionalni obrt, odlučila sam da radim isključivo s prirodnim materijalima - pamukom, vunom, svilom i lanom.

Ovca ojagnjila četiri jagnjeta

KIKINDA - U kikindskom selu Bašaidu ovca rase bergamo ojagnjila je četiri jagnjeta, što je nezapamćeno u porodici Milaković koja se decenijama bavi ovčarstvom.

Ovca ojagnjila četiri jagnjeta u Banjaluci

BANJALUKA - U banjalučkom naselju Šargovac u jednoj porodici na Veliki petak stiglo je pravo iznenađenje. Ova porodica bogatija je za četvoro jagnjadi.

Naučnici stvorili hibrid čovjeka i ovce

Samo godinu dana nakon što se u javnosti pojavila vijest da je stvoren hibrid čovjeka i svinje, naučnici sa Univerziteta u Kaliforniji uspjeli su da u laboratorijskim uslovima stvore hibrid ovce i čovjeka.

Ovca ojagnjila četvoro jagnjadi u bijeljinskom selu

U domaćinstvu porodice Martić iz Donjeg Crnjelova ovca je ojagnjila četvoro jagnjadi.

Psi poklali ovce u toru

BIJELJINA - U Puškovcu kod Lopara, psi u vlasništvu lica čiji su inicijali M.T. zaklali su na susjednom imanju pet ovaca, saopšteno je iz Policijske uprave Bijeljina.

Najčitanije